Лунна диета - тема 5

• 49 556
  • 720
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Супер☺ През мен премнаха хиляди изкушения започващи от сутринта😂като давах мекички на малката, после свекървата прави миш маш и тиквички, а аз следобяда пекох един чувал чушки😂 и накрая се качих да преспивам малката и нетактично си останах в спалнята, нищо че имаме гости баба и чичо🫢ама те и утре са тук, така че аз май няма да успея да го направя 3 дни, но поне успях да направя 2☺
Има, има. 😁  Днес толкова леко мина.. Направо съм  изненадана хахах Чудя се утре дали да не продължа без храна, само на течности или да го направя 100% плодов ден.  Има една диня в хладилника и ме изнервя,че никой не я пипа. И фризера е пълен със замразени банани за бананов сладолед...

# 691
  • София
Аз нищо не направих. Много ми е трудно да правя луната, когато съм постоянно в движение. Нито успях да пия достатъчно вода, нито имаше и как, тъй като после щеше да ми е голям зор, не се спрях за 10 минути, както се казва и нищо не стана. Накрая се отказах, защото видях, че нищо няма да се получи и не си заслужаваше да гладувам, щом няма да има никакъв резултат. И реших, че ще направя прочистващ ден в неделя, когато ще съм си вкъщи и ще мога да го направя, както трябва.

# 692
Аз изкарах фазата от вторник вечерта до преди час. По едно време мислех,че ще мога и повече, но кръвната захар реши рязко да падне.

# 693
Здравейте,за новолунието което преди малко започна има ли желаещи за глад с мен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 694
  • Разпиляна във въображението
Аз ще се включа.

# 695
Бях изумил че е Новолуние, но може да направя 24 часа до утре вечер, или ако се накоравя до петък сутрин.

# 696
Добро утро! Simple Smile някой днес за пълнолудието в 14:28? Мисля да направя едни 48 часа, пък да видим колко ще са в действителност.

# 697
Включвам се и аз

# 698
  • София
Аз няма да мога да го направя, както трябва, но ще увелича водата на 3 л и ще хапна нещо лекичко

# 699
Аз ще пълнолуннвам Wink
Успех на всички Hug

# 700
И аз съм на линия за пълнолунието! Да видим до къде ще я докарам...

# 701
утре, 14:48 новолуние в скорпион Nature Last Quarter Moon With FaceNature MoonNature Dizzy

# 702
Включвам се и аз, пък да видим докъде ще я докарам. Последните 7,8 пъти не ми се получи, че попадах в ситуации с много сладки изкушения.
Тези дни съм на работа, та се надявам да успея.

# 703
  • София
Ех, пак ще пропусна - ще имам гости утре вечер. Но съм решила днес да направя пречистващ ден. Успех  на всички лунуващи утре

# 704
Аз мисля от утре, 24 часа...като последно хранене днес в 19ч, а първо по обяд в събота, ама да не се каня много.
Успех момичета!

Общи условия

Активация на акаунт