Лунна диета - тема 5

• 49 537
  • 720
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Подсещам - 15 ноември 2024 – 23:29:37 часа – пълнолуние. Пада се петък, но реално ще си е в събота.
Аз днес ще правя плодов ден, утре ще се захраня, за да мога да устискам в събота на пълнолунието. Много се чудих дали да не го направя утре и в събота, до когато устискам, но в крайна сметка реших да си го правя в събота. Този път и ММ ще е с мен, та ще ми е една идея по-лесно. Че иначе, като седне да яде пред мен и край - няма спазване Simple Smile

# 706
И аз ще се присъединя мисля да опитам 72 часа като започвам от тази вечер до неделя вечер.

# 707
При мен въпреки почивните дни беше успешно.
Издържах 72 ч и 15 минути само на вода и 500 мл фреш от портокал.
Свалени 1.5 кг.
На 23.11 ще направя 24 часово гладуване.
Успех на всички.

# 708
01 декември 2024 – 08:22:22 часа – новолуние

днес лунувам, хем ми съвпада с фаста, хем МЦ мина,
май и тялото свикна с неделята, идеално ми , никакъв глад

дзън-дзън с уоу тий, кафе и матча Tea Coffee Flowers Leaves Flowers Herb Nature Moon

# 709
И аз днес малък фаст.
Улучила съм.
Не бях фаствала година заради стомашни драми.

# 710
Здравейте и аз се присъединявам.
Щастлив нов месец изпълнен с весели празници и много усмивки желая на всички ви Hug

# 711
15 декември 2024 – 11:02:34 часа – пълнолуние

подсещам, на мен ми съвпада с неделния фаст Nature Last Quarter Moon With Face Nature Moon Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: сб, 14 дек 2024, 23:38 от Herzen

# 712
  • София
Herzen, декември сме Yum
15 декември 2024 - 11:02 - Пълнолуние

И аз съм се настроила за лунуване утре, но аз го карам на вода/чай и ябълки.

# 713
Аз ще съм на плод. Последно ядох вчера в 18ч. та мисля днес цял ден и утре докато издържа. Успех на всички!

# 714
  • София
Направих лунуването вчера. Малко кисело мляко и малко прясно зеле хапнах. Много е лесно да се прави на прясно зеле - хем е вкусно, хем пълни стомаха, хем няма никакви калории. Над 3 л вода за деня + чай и кафе. Резултат - 1,6 кг. Доволна съм. Имам още за чистене, защото спрях цигарите и "думнах" едни 5 кг отгоре за норматив. Онзиден се фрапирах, като видях кантара да показва 60 кг. От както бях бременна не съм виждала тази цифра. И сега съм решила, че ще правя фаст + всяка фаза на луната, като 31.12. ще го направя от 30-ти и ще хвана нощта на 31-ви, което ще си е във фазата. И от януари си продължавам, защото много ми тежат тези килограми на моя ръст.

# 715
моето лунуване приключи към 3 през нощта с вафла и сладко от ягоди
удари ме пълнолунното безсъние

Лейди, аз не съм спирала умишлено цигарите, но сега в студа пуша по 2-3, защото не пуша вътре, към кутия лятно време
и се чудех моите 3 кг плюс колко връзка имат с това

Последна редакция: пн, 16 дек 2024, 19:43 от Herzen

# 716
  • София
То и аз не пушех много. В очите на един истински пушач съм си непушач - 5 цигари сутрин с кафето. Обаче явно спирането им даде отражение. А и по същото време започнах да пия Вечерна иглика, и то доста силна, и явно комбинацията от двете доведе до този резултат, защото такъв апетит не съм имала и по време на ПМС даже. Ламята "Спаска". После разбрах, че приема на мастни киселини - Омега 3 или Вечерна иглика, при някои хора води до повишаване на апетита и я спрях. Но пораженията са налице. Та напълно възможно е, ако си намалила цигарите, да си увеличила апетита. Замислям се за една добавка - Ябълков оцет + хром и мисля след празниците да си я взема, за да ми удари едно рамо. Че за бала на баткото искам да съм във форма. Имам една чудесна, скъпа рокля, която съм обличала само веднъж и много ми се иска да се напъхам в нея тогава. А за да стане, трябва да съм най-много 51 кг. Simple Smile Хубавото е, че има време до тогава, а и килограмите не са много.

# 717
Отчет и от мен, килограм за 24 часа. Утре предполагам ще има още намаление, усещам че още ми е тежко и съм задръстена. Лейди, и цигари спирам, и омеги пия...и апетита ми изчезва... Ама то при мен цигарите вървят с алкохола, и от там с хапване по никое време. Препъни камъка ми е виното и бирата. Та, това трябва да спра най-вече. Тия твоите 5 бързо ще паднат, не го мисли.

# 718
оле майко, и аз с омега 3 и вечерна иглика Laughing
и бирата с цигарите... Mr. Green
и с апетит на слон Animal ElephantAnimal ElephantAnimal Elephant
още три омеги и край Astonished

# 719
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз съм доволна, кило надолу. И аз пия вечерна иглика и апетита ми е вълчи, спирам я. Това не се търпи направо.

Общи условия

Активация на акаунт