Пълен Глад 2

• 36 833
  • 546
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Успешно да минава операцията, както и подготовката ти за нея!

Мъничко от моя опит с това:
Като бременна спрях да ям месо и имах нисък хемоглобин. Разделих си храненията на железни и калциеви и гледах да не антидотирам храните, богати на желязо с тези, които съдържат калций. Билкова кръв ударно също. Сок от червено цвекло с нещо, което съдържа витамин Ц.

# 316
Еа, пожелавам ти успешна операция и да е много леко възстановяването ти след това!🤗

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 22:27 от dolce miele

# 317
Еа,успешна операция и от мен!

# 318
Благодаря ви много HugHeart

Аз започнах билкова кръв, герисан, сушени сливи, повече тахан.. и включих и пилешко. Не ми е вкусно хич това месо, но докторите настояват за месо, нещо го свързват по-бързото зарастване на раните и възстановяване на организма..ще спазвам каквото кажат, докато мине това приключение.

Иначе баща ми прави страхотно червено вино, без захар, но.. не пия. С него буквално за дни може да се вдигне хемоглобина - по една- две чаши вечер.

# 319
И при мен в чужбина беше задължително предоперативна читаво месо ( не пилешко)за протеин ( за изграждане на тъканите ) и колаген от костни бульони.
Еа,пак успех и тази операция да е края на всички здравословни проблеми ти желая!
Моля за мнение за герисан( желязото ли ти е ниско?).

# 320
Амин, дай Боже! Ами желязото не знам, ама хемоглобина ми е 110. Пробвам сега с тази билкова кръв и герисан и пилешкото. Ако се наложи ще включа някакъв колаген.
Пилешкото не може ли да вдигне хемоглобин, желязо? Аз веганствах толкова време и отдавна не са ми били ниски стойностите на желязо и хемоглобин, ама от тези химии се изтощих, а сега ударно трябва да наваксам

# 321
  • София
Не, пилешкото не вдига хемоглобина. Телешки дроб е най-препоръчителен.

# 322
с пилешкото само растежни хормони ще наваксаш,
по-добре свинско и черен дроб

# 323
Еа,карантии и червено месо.
С дробът ,освен на пастет,още се боря с вкуса,но ще си купя в капсули пасищен.
При мен и хемоглобин,еритроцити и желязото е много поднормено( явно заради новия бактерий),но не искам с железен препарат да го вдигам.

# 324
Sun sea, какъв е този дроб на капсули?🙂

# 325
https://vitalife.bg/argentinian-desiccated-beef-liver-500-mg-swa … rgRT0jXoz16WzzaMI
А бъбреци ми бяха препоръчани да си правя за илач,но видях ,че и те са вече налични.
https://revita.bg/shop/teleshki-babreci-ot-khraneni-s-treva-zhiv … d3PrJY52tK3_QL00Q

# 326
Здравейте, чета темата, но сега не влизам за гладуването, искам да споделя, че за вдигане на хемоглобина, много по добро от билковата кръв е BLUE IRON. На билкова основа, не се намира в аптеките, но спокойно може да си го поръчате. След операцията на ММ хемоглобина беше 90. За няма и месец стана почти 120.
И вместо пилешко месо горещо препоръчвам пуешко. И за хемоглобина и за да се избегнат хормони, антибиотици и други добавки в пилешкото. Успех и здраве пожелавам.

# 327
има го в sopharmacy
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030011338

хемоглобин се вдига с черен дроб и червено цвекло,
нар и морски дарове също може, но не е лесно да изядеш необходимото количество,
пернатите са бяло месо, месо!!! (протеин)

# 328
Здравейте. Случайно опаднах на темата и смятам да се запиша.
Някога на младини съм правила плодувания по Емилова.
Това лято направих 10 дни на череши, след много дълъг период на лишаване от плодове.
Днес се отбелязвам при вас с пети ден пълен глад. Т.е. имам до тук едни 100 часа. Толкова добре и приятно ми върви, че първоначано бях планирала 3, към днешна дата ще е колкото дойде (до 10 разбира се).
Първите два дни се насилих и пих вода в количества, нетипични за мен. После намалих и минах на сух, трудно ми е да я пия тази вода. Не съм се отказала единствено от любимото ми кафе, сведох го до две дози обаче. Сутрин и следобед. Днес ще правя и кафеена клизма, по прочетеното тук от вас.
Много полезна информация прочетох, благодаря, че сте я споделили. Утре ще пускам ПКК (по различни причини), любопитно ми е какви ще са резултатите.

# 329
  • Los Angeles CA
фаассък,
имаш голямо браво от мен. Пиши как се чувстваш, колко се движиш и как ти минава денят. Някакви електролити приемаш ли? Имаш ли подробен план за захранване ( с часове и количество и какво да приемаш).
И още веднъж браво, че правиш нещо чудесно за собственото си тяло.

Общи условия

Активация на акаунт