Пълен Глад 2

• 36 171
  • 527
  •   1
Отговори
# 495
  • Los Angeles CA
Внимавай за "захранваш синдром" ! Тялото ти трябва да си възстанови загубените клетки, протеина и др.  При толкова дълго гладуване трябва да се подходи много внимателно, защото е опасничко.

# 496
Мда, освен че често се оплакват из групите и от диария, при недостатъчно внимателно захранване.

# 497
  • Los Angeles CA
Не само диария.

# 498
Ще опиша поста си като го приключа. Познавам хора правили доста по-дълги посове от мен- 40дни и не смятам 10 дни за толкова дълъг пост. Захранването е от изключителна важност, но истината е, че за 10 дни е невъзможно изчерпване на запасите в тялото на електролити, витамини и др. Водя се по руските автори (Филонов) Започвам захранване във вторник. Трябва ми много внимание иэконцентрация поне до неделя. До тук беше лесно.

# 499
Ще опиша поста си като го приключа. Познавам хора правили доста по-дълги посове от мен- 40дни и не смятам 10 дни за толкова дълъг пост. Захранването е от изключителна важност, но истината е, че за 10 дни е невъзможно изчерпване на запасите в тялото на електролити, витамини и др. Водя се по руските автори (Филонов) Започвам захранване във вторник. Трябва ми много внимание иэконцентрация поне до неделя. До тук беше лесно.

Браво Kalisi! Чакам с нетърпение да опишеш процеса. Purple Heart Клизми правиш ли и ако да с какво? Може и на лично... още веднъж адмирации. Мисля и аз скоро да гладувам, може би сух пост от 3 или 5 дена.

# 500
Внимавайте с клизмите по време на гладуване. Те извеждат минерали от тялото, кото допълнително така или иначе се губят по време на фаст. От личен опит го казавам- на мен ми е ставало зле. Герсон, чиято методика пропагандира клизмите с кафе, го прилага при пълен хранителен режим + около 2 литра различни фрешове на ден

# 501
  • София
Здравейте, ако се практикува глад 2 последователни дни в седмицата дали настъпва някакво пречистване? Повече не мисля, че мога да издържа. С ужасна себорея съм /на главата/ и нищо  не ми помага. Вече не знам какво друго да опитам освен детоксикация чрез глад.

# 502
Пробвай, вероятно ще има ефект, но задължително в дните, в които се храниш, трябва да ядеш добре като количество и качество, а също е добре да се комбинира с подходяща физическа активност, за да избегнеш забавяне на метаболизма и загуба на мускулна маса.

# 503
Здравейте, ако се практикува глад 2 последователни дни в седмицата дали настъпва някакво пречистване? Повече не мисля, че мога да издържа. С ужасна себорея съм /на главата/ и нищо  не ми помага. Вече не знам какво друго да опитам освен детоксикация чрез глад.
Ти полза все някаква ще имаш, при всяко положение. Сега, дали себореята ще се повлияе и колко, едва ли някой да може да ти даде прогноза. Но не губиш нищо, освен няколко пропуснати сядания на масата Grinning
Не разбрах всъщност както си го написала "2 последователни дни в седмицата" дали имаш предвид 48 часа фаст или 2 поредни дни с по 24. Ако са 2 х 24 в седмицата, не виждам голям смисъл да са в поредни дни, поне аз бих ги разделила и с хубаво хранене между тях.
По принцип поне според мен оптимално е да не се хвърля човек на дълъг фаст от раз, това почти никой не го може... Като всяко друго нещо, по-лесно е ако стане постепенно, това по повод че пишеш че не можеш да "издържиш" повече. Карай с по толкова известно време, пък тогава пробвай по-дълъг.

# 504
  • София
Може и да не са поредни дни. Но понеже чета разни статии в нета за гладолечение или плодолечение, ами то под седмица останах с впечатление, че ефект няма, а и двете не са ми по силите. Знам си се.  Затова се чудя, ако 2 дни в седмицата съм на вода дали няма пак някакв благоприятен ефект да има. Себореята е до голяма степен неврологичен проблем, но и храненето оказва влияние.

# 505
О, ама ти не си пробвала още, ами седиш и се навиваш как няма да "издържиш" Grinning С друго впечатление останах, извинявам се.
Според мен започни даже с един такъв ден в седмицата, не с два. Идея си нямам как се храниш и по принцип, а от това доста зависи колко лесен или труден ще ти е фастът след това. Опитай се поне преди фаста да наблегнеш на стабилно протеин и мазнини, ама хубаво така. Зеленчуци не ги мисли толкова, ти щом ще правиш поне 24ч флората в червата повечето ще я обновиш така че ще я храниш после а не е важно преди фаста да има за нея фураж. Ще я храниш после, като проядеш пак. Вече като ти стане комфортно с тия 24 часа, решавай дали ще ги правиш по-често или ще са веднъж но ще се опиташ да ги удължаваш с по малко постепенно. Но това работи по-добре отколкото изведнъж да се метнеш, особено щом още от преди това си се шашнала че няма да издържиш.
Вече за себореята не знам какво да ти кажа, фастът е полезен със сигурност но едва ли някой може да каже повече от това.

# 506
Циндил - Пиндил, млечни ядеш ли?
при мен кожните проблеми изчезват като спра млечните

# 507
  • Los Angeles CA
Kalisi,
Как ти мина захранването? 

# 508
Не е по темата,  но за себорея пробвайте таблетки нистатин в шампоана.

# 509
  • София

На мен за себорейния дерматит много ми помогна пробиотика на SNOWBORN.
Ако не сте го пила вече опитайте. Поне два месеца обаче.

Общи условия

Активация на акаунт