Пълен Глад 2

• 36 845
  • 546
  •   1
Отговори
# 270
Моите 72 часа приключиха в късния следобед.🙂
Хапнах сардини и айсберг след това.
Винаги дъвча бавно и по много аз.😊

# 271
  • Los Angeles CA
Момичета,
Намерих ви благодарение на sun sea.  Имам такъв въпрос : знаете ли  книги ( автори), в които подробно е описано захранването след продължително гладуване. Знам, че е ужасно важно и ако не се захранваш добре рискуваш преплитане на червата. Слушах Барбара О Нийл обясняваше, че си захранва хората със сок от ябълки 80% и моркови и целина по 10%, но колко пъти и в какво количество, не обясни.
На мен най- дългото ми водно гладуване е 2 дена и половина, но ми се иска да направя малко по=дълго. Целта ми е да активирам аутофагия.

# 272
На Пол Брег( след пълен глад),но в момента си взех една сборна,но не ми е останало време да я прочета.
Но ще ти я снимам по-късно.
Иначе Лидия Ковачева и Петър Дънов, но там режима не е 0.

# 273
Момичета,
Намерих ви благодарение на sun sea.  Имам такъв въпрос : знаете ли  книги ( автори), в които подробно е описано захранването след продължително гладуване. Знам, че е ужасно важно и ако не се захранваш добре рискуваш преплитане на червата. Слушах Барбара О Нийл обясняваше, че си захранва хората със сок от ябълки 80% и моркови и целина по 10%, но колко пъти и в какво количество, не обясни.
На мен най- дългото ми водно гладуване е 2 дена и половина, но ми се иска да направя малко по=дълго. Целта ми е да активирам аутофагия.
Здравейте, следя един участник от миналогодишните Игри на волята в инстаграм. Той е привърженик на сухото гладуване. Беше снимал сторита по време на едно от гладуванията си. Как се чувства, какво прави, такива неща. Не съм ги гледала всичките, може и за захранването да е говорил. Запазил ги е в хайлайтс. В едно от сторитата имаше и схема за подготовка, по колко часа на ден и колко дни в седмицата се започва и т.н.
Това е инстаграма му
https://www.instagram.com/georgi_workout/
Аз от известно време събирам сили и се настройвам за гладуване, затова и следя тази тема:)

# 274
Момичета,
Намерих ви благодарение на sun sea.  Имам такъв въпрос : знаете ли  книги ( автори), в които подробно е описано захранването след продължително гладуване. Знам, че е ужасно важно и ако не се захранваш добре рискуваш преплитане на червата. Слушах Барбара О Нийл обясняваше, че си захранва хората със сок от ябълки 80% и моркови и целина по 10%, но колко пъти и в какво количество, не обясни.

Точно това исках да напиша по Пол Брег. Беше обяснено че е като четка за шлаки в червата. Мисля че се консумираше само това първия ден - цвекло моркови ябълки с лимонов сок. Първо на сок, после настъргани заради фибрите. Втори ден зеленчуци на пара. Под пълен глад при него се има предвид че не се спира водата.

# 275
Линдор,
Аз имам схеми на захранване след 20 дни плодуване. В Книгата на Лидия Ковачева - Гладът- приятел и лекарство също има схема за захранване. Гарабитов има схема- намират се в нета тези неща.

https://garabitov.com/index.php/otslabvane/zahranvane/zahranvane-5-dena

Логиката каква е- постепенно да се включват храни, да няма мазно, сладко, солено, люто, храните да са леки

Примерна схема за 5 дневно захранване след воден глад
1 - ден плодов/зеленчуков сок
2 - ден плод + зелено смути
3- ден настъргана салата + зеленчук на пара
4- ден крем супа и зеленчукова салата - не листна + второ ядене салата с листа, киноа, зеленчук - който иска да си добави в този ден и животински продукт- варено яйце, кисело мляко, сирене малко тн - макар, че аз не бих включила животински в захранването
5 ден- пак две яденета, вече може да имаш и супа, и салата, и основно - примерно пълнени тиквички с елда и за вечеря салата.. с нвкакви зеленчукови печени кюфтенца.

Барбара препоръчва сока да е 80% морков и 10% ябълка и целина Blush
Тя обясняваше това като я питаха кой е най-лесния метод за детокс- каза, че два три дни с тази напитка това се постига. За да се достигне автофагия са нужни поне 17 часа, така, че вероятно им дават на хората сок от по 500 мл. в 8, 12 и 14 часа нещо такова…

А Гого е много готин и се радвам, че толкова силен и здрав мъж като него- който буди респект у другите мъже ( знаете тук балканджиите, че е трудно в нещо да ги убедиш преди да ги набиеш) , дефакто насочва вниманието към тези практики, извисяващи здравето и духа

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 15:23 от Ea_

# 276
Линдор,качвам ти захранването по Пол Брег.

Ако те интересуват останалите книги за гладуване ( благодарности за Долче) ще ти ги напиша като заглавия.
Не ми позволява да кача след 24ч глад,но след като някой пише,след него ще публикувам.

# 277
Кой е Гого?🙃

# 278
# 279
Долче,явно не гледаш " Игри на волята ".Simple Smile
Захранване след 24 ч по П.Брег

# 280
Sun sea, не, не го гледам.😊

# 281
Във филма за Лидия Ковачева, Нешка Робева какво казва - тя гладува всяка сряда и петък (явно дните за пости по християнския календар), от вечер до вечер. Гладувала е много пъти по 9, 14, а веднъж стигнала до 20 дни и то точно по време на големите състезания го е правела. Казва, че не е чувствала никаква умора, не изпитвала никакъв глад. Месец преди това се е хранела само със сурова храна.
И това било още през 80те...

# 282
Долче,явно не гледаш " Игри на волята ".Simple Smile
Захранване след 24 ч по П.Брег

Точно това съм чела преди много много години. Думата "метла" ме беше силно впечатлила. На мен зелето не ми действа добре обаче след глад повече от 24 часа. Създава ми ужасен метеоризъм . Аз винаги ям варени, задушени зеленчуци на втория ден, но никога зеле и домати и въобще дори с варените зеленчуци внимавам. Примерно фасул- това се е тежка храна. Но аз съм с гастрит. Първия ден, втория ден  имам нужда от по-лека храна.

# 283
Момичета… говорим си за захранване.. глад.. игри на волята Sunglasses

който гледа предаването- какво мислите за елемента с реката?! 7 дни пост на вода и джанки правят участниците и правят през това време и тежки битки физически.. ако глада не дава сила и енергия… как хора били седмица на реката успят да спечелят битки за територия и отиват на Резиденция?
Това е най- простото емпирично доказателство, че глада работи.

Обаче и как се захранват те Joy филии хляб с майонеза и луканки, банани, шоколади.. нищо не са чували за нашата седянка тук Joy

# 284
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Идеално им се отразява, но не го осъзнават. Това са атлети свикнали да се хранят с определени неща под режим. Слушах Радо, допреди игрите най-дългия му период без храна е бил 16 часа. Не случайно го има това с проклятието на резиденция. Обикновено, който печели резиденция и съответно достъп до храна после губи. Ами няма как да си гладувал за по-дълъг период и след това да се напукаш с гадни луканки, 10-тина яйца, хляб и прочие. Аз освен джънк полезна храна почти не съм виждала там. Стопанството даже е по-добре. Те ти чушки, тиквички, краставици, зелении. Сигурна съм, че си хапват макар уж да е забранено. Иначе Гого е много прав, уникален мъж, дано повече хора се вслушат в съветите му за храната, правилното захранване, тренировки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт