Пълен Глад 2

• 36 749
  • 546
  •   2
Отговори
# 540
И с повече да си, пак си е студ, нормално е.
Аз също не го наричам точно воля, до нагласа си е. Воля би било ако ме изкушава нещо и да трябва да устискам, а то рядко се случва така. В моята глава просто мен не ме засяга храната на другите, те и без това предимно ядат доста по-често от мен, тях не мога да ги мисля Grinning
Ако трябва и да упражня кой знае каква воля, значи е насила цялата работа. Което обикновено значи че моментът не е подходящ, ами по-добре да си се наям.
Но аз съм на ВМНВ хранене и то интервално от над 7 години, отдавна съм свикнала да намам прегладнявания и енергията ми да е стабилна. Както и си усещам имам ли действително нужда да ям или ми е станало скучно. Поне досега не съм имала случай да ми прималее по време на фаст и да трябва да го прекъсна непланирано, макар че си го имам предвид като възможност при по-дългите.
Тези които също се хранят така, ще ме разберат, пиша го заради другите това.

# 541
Да, храненето с по-малко вгх също доста помага, за да няма внезапно огладняване и вълчи глад.

# 542
Аз съм почти изцяло на карнивор. С количествата, които обикновено поглъщам на ден, мога спокойно да правя 72 часа фастове без никакви затруднения. Понякога си се получават спонтанно, без планировка.

# 543
Нищо на сила...ето, че понеделник не ми се получи. Нещо ми беше криво, много лош сън, проблеми на сутринта...изпитах зверски глад и ми беше ясно какво ще се случи ако не се нахраня правилно. И аз съм на НВД, за това набързо си сварих яйцата. Просветна ми, кротнах се. На инат можех да продължа, но понеже добре се познавам, в това ми нервно състояние няколко часа по-късно щях пак да прекъсна фаста, но щеше да е потресаващо за стомаха ми Simple Smile Та, за мен е важно да съм се наспала. Даже при проблемни, нервни ситуации, предпочитам фаста.
Тия дни се чудя за едни 48 часа. Усещам, че тялото ми си го иска и търси. Само да си определя кои дни да е. Може би четвъртък и петък да е. Ще го мисля още малко и ще реша. И не, не съм преяждала или подобно. Олеква ми на душата ако щете Simple Smile
О, да!!! Обожавам да готвя по време на фаст, та даже и прекалявам за радост на околните Simple Smile

# 544
За мен най-подходящото време е в първата половина на месечния цикъл - от първия ден (или там малко след него че не на всяка от нас се получава тогава) до ден-два преди овулация. Тогава са ми най-лесни, а и се води че тогава има най-голяма полза от кето и фастове, за който се съобразява с това.
Последния ми тридневен даже го почнах по-рано от планираното, понеже супер рязко ми спадна апетитът още първия ден, усетих се че не съм яла като наближавах вече денонощие. И както си имах на ум фаст, просто го продължих, иначе щеше да е ден-два по-нататък.

# 545
О, да!!! Обожавам да готвя по време на фаст, та даже и прекалявам за радост на околните Simple Smile
O, има и други като мен!😀 И аз понякога се развихря повече от обикновено - но и по време на фаст имам чувството, че ми се отваря много свободно време (като не трябва да ям - аз дъвча бавно и по много пъти, това време го влагам в други дейности като готвене бапример).🙂
Обичам да правя тридневни фастове по пълнолуние. Или поне двудневен- много добре ми се отразяват. Иначе всичко мога да променя в движение; ако усетя, че нямам желание за фаст, просто го отлагам или го прекъсвам по-рано.

# 546
Да готвя предимно не ми се случва, през повечето време съм си само аз и не е нужно. Но съм се улавяла че гледам клипчета с рецепти, не ми пречи, аз просто не съм на вълна ядене и толкоз. Като по всяко друго време са ми.

Общи условия

Активация на акаунт