Естествена кожа на метър

• 625
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, от едно известно време търся да закупя естествена кожа на метър за ушиване на дамска чанта. Трябва ми точно червен цвят, т.нар. Lipstick red" с дебелина 1,8-2,0мм. Бихте ли ми помогнали? Simple Smile Добре е да мога да видя кожата.

# 1
Не знам къде продават такава, но имам косвен опит - поръчвах една табуретка и мебелистът поръча кожа за нея. И знам, че кожата не се продава "на метър", защото за разлика от изкуствената такава и платовете не е на рула, а на цели одрани парчета. И се поръчва цяла кожа. Ако искаш малко парче може само от остатъци, но те рядко са с добра големина и форма и едва ли с твоя цвят.
А имаш ли и шевна машина, която да може да ушие 2 мм кожа?

Снимката е от eBay, сигурно и Ali expres продават, но без да видиш на живо...

# 2
  • София
Да, кожата не е на метър, а на парче. Оцветяване и обработка се плаща отделно. Наскоро поръчвах за кожена пола и поръчах при обущар. Даде ми мостри, от които шивачката избра най-подходящата. За 10-тина дни ми осигури нужното количество.

# 3
Тези предлагат кожи  "koja.bg".

Последна редакция: сб, 20 май 2023, 12:01 от stalia

# 4
Естествената кожа няма ка да е на метър. Тя е на "кожи" от животното. Колкото и гадно да звучи.

# 5
  • София
Има една кинкалерия на Денкоглу в София, в която има всякакви цветове кожи.

# 6
  • София
Естествената кожа няма ка да е на метър. Тя е на "кожи" от животното. Колкото и гадно да звучи.

Това, мисля, че е ясно Simple Smile Просто да си купя за чанта отнякъде

Общи условия

Активация на акаунт