Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 411
  • 473
  •   1
Отговори
# 105
Възмутена, влязла си в обща баня, т.е и да е била празна, в един момент се напълва. Тебе синът ти да  си те гледа гола колкото иска. МЕн би ме подразнило, ама много, да ме зяпа някакво хлапенце, щото на тази възраст им е вече интересно както знаем. Аз ако имам син, не бих се притеснявала от голотата, но това не значи че да го вкарвам в обща женска баня!

# 106
Сикрет, за тебе 7-годишно момче може да е ваза...  newsm78
Но, повярвай ми, ти самата НЕ СИ ваза за НЕГО!  Mr. Green

ПП Чудя се как би реагирала майката, ако невинното детенце получи ерекция в този момент? Нещо напълно вероятно, предвид топлината и гледката на голи женски тела (особено, ако има и "мутреса" на хоризонта...)?  newsm78

# 107

newsm48

# 108
аз най съм изумена,че съществуват места с обща баня Shocked
а жена къпеща се на подобно място може да е всичко друго ,но не и мутреса Joy

Възмутена вместо да се възмущаваш помисли си дали не унижаваш момченцето си водейки го в женска баня Peace
е това е супер весело Joy

# 109
ми що ти не влезе в мъжката баня???

...тогава щеше да има тема от някой си "ВъзмУтен"...  Mr. Green

...и на мен не би ми харесало да се къпя с момченце, ако за теб детето винаги ще си остане малкото ти бебче, в очите на околните, не е така... (пък и 7 години, вече съвсем не  е малък....)

...а и обидните квалификации, които ползваш, за мен са супербезсмислени, значи, хем си се оакала, хем обиждаш... айде, УЛЕВО!
именно  Peace

# 110
Леле, и аз си мислех, че не съм задръстена, защото вкъщи не се крием. Случва се някой да зърне нещо - на излизане от банята или при преобличане.
Ама това ми идва в повече.
Къпала съм сина си на 7 г. по принуда. Баща му не живее с нас и веднъж седмично се налагаше. Когато ми разреши. Винаги съм била облечена.
Ама да го завреш в женска баня!!!!!!!!! Гола и с още голи жени! 
Добре, че е било преди 1.01.2007, че може и да те осъдят вече. 

# 111
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ама да го завреш в женска баня!!!!!!!!! Гола и с още голи жени! 
Добре, че е било преди 1.01.2007, че може и да те осъдят вече. 

hahaha hahaha hahaha hahaha

Стига бе........за мен няма нищо нередно............явно сме много различни

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 20:38 от secretgarden

# 112
Сикрет, обясни го на социалните в САЩ и Канада!  Wink  Mr. Green
Познай какво ще ти се случи, ако детето ти сподели в училище, че влизаш гола с него в банята.  Whistling Щом собствената му баба няма право да спи с него в една стая (макар и временно)...  newsm78

# 113
Какво общо имат тук САЩ и Канада....за мен те там не са нормални........с лудите им закони

# 114
  • Варна
...
Знам,че някои пак ще подскочат, че има разлика, но как ходите на плажа по бюст и не ви е срам като ви зяпат?

Принципно има логика в забележката ти, но с едно малко уточнение: На плажа всеки сам си преценява дали да е по монокини или не (аз например не бих си свалила горнището на градския плаж Naughty ) Докато в случая на останалите жени в хотела не е било дадено право на избор Confused

# 115
...
Знам,че някои пак ще подскочат, че има разлика, но как ходите на плажа по бюст и не ви е срам като ви зяпат?

Принципно има логика в забележката ти, но с едно малко уточнение: На плажа всеки сам си преценява дали да е по монокини или не (аз например не бих си свалила горнището на градския плаж Naughty ) Докато в случая на останалите жени в хотела не е било дадено право на избор Confused

Биха могли да изчакат.........

# 116
  • Варна
.......

Да разбира се, и това е бил и единственият възможен компромис според мен  Peace  Но не са ДЛЪЖНИ да изчакват. А дали изобщо са били помолени да проявят разбиране, защото ми се струва, че не е така (съдейки по това, което прочетох) Confused

# 117
.......

Да разбира се, и това е бил и единственият възможен компромис според мен  Peace  Но не са ДЛЪЖНИ да изчакват. А дали изобщо са били помолени да проявят разбиране, защото ми се струва, че не е така (съдейки по това, което прочетох) Confused

да, можели са да изчакат, или майката е можела да помоли някой да 'пази' навън.
но темата мисля, отдавна излезе от конкретния случай и влезе в общия казус " 7 годишно момче в обща женска баня".

Peace

# 118
 Имам син, не бих допуснала да се къпе в обща женска баня. Децата още на 6 годишна възраст в детската градина са обсъдили най-интересната част от човешката анатомия. 
Льонеберя, сина ти е още малък за това си позволяваш да разсъждаваш така, почакай да стане на 7г  и тогава ще си говорим пак! Simple Smile

# 119
  • София
Мацките като са имали нещо против, да са изчакали. Аз поне така бих направила. А, че на 7 г. може да се къпе и сам - може, ама вкъщи. Не в някаква обща баня с непознати мъже.

Общи условия

Активация на акаунт