Възмутена съм!!!- какво толкова ги е срам от едно 7 годишно дете.

• 39 347
  • 473
  •   1
Отговори
# 150
Аз подкрепям авторката на темата поради 3 причини:
1-во Бащата го е нямало и следователно освен нея е нямало кой друг да изкъпе детето.Аз също не бих пуснала детето само в обща баня.
2-ро Съвсем разбираемо е защо е влязла в женската баня - по-добре 7 годишно момченце в женска баня, отколкото зряла жена - в мъжка.
3-то Тя не е набутала детето с всики останали вътре, а е проверила дали няма някой и тогава са влезли. Следователно изхождайки от гореизброените причини, всички които влизат в банята и се притесняват от дететнцето- да изчакат! Мисля, че и двете страни ( и майката и другите жени) имат основателни причини да се възмущават, просто защото всеки е прав за себе си. А когато просто се скарат - няма как да разберат какво кара и едните и другите да постъпват така.
 Така че, Възмутена, забрави за случката или по-скоро - извлечи поука от нея. Мисля, че в случая не си осъзнала съвсем че едно 7 годишно дете е напълно и абсолютно със всичкия си:) Просто защото си майка, и защото за теб винаги ще остане малко дете и твоето детенце! Но за околните не е така. На моите кумове малкото детенце е на тази възраст и с него си общувам толко добре и адекватно, че честно казано бих умряла от срам ако тряба да ме види гола! Ми то даже разказваше на майка си колко много косми имал батко му по пишката и се възмущаваше:) Така че.....постави се на мястото на тези жени и друг път ако попаднеш в такава ситуация, просто изчакай баща му свърши тази работа. А пък да те вижда теб гола, на тазъ възръст е пълен абсурд. Аз така и не разбрах дали те е виждал де, и били ли сте и двамата голи там но......не мисля, че му е необходимо да вижда голото женско тяло на майка си. На други жени съм по-съгласна ако все пак се случи, но не и твойто. Това го казвам за да обясня според мен, от къде може да дойде напълно оправданото възмущение на жените по принцип . А иначе точно в конкретната ситуация, оправдавам теб( поне за втория път, когато си проверила дали има някой), и смятам че е трябвало да изчакат мъничко.
 Целувки.

# 151
привет! честно си признавам - прочетох само първата и последната страница! май се превземате повечко от нормалното...
Голем ПРАЗ като детето е момченце и е на 7 години и е било в женската баня! Да е живо и здраво! Какво ли да кажем за шведите, които влизат и мъже, и жени в сауните и изобщо не се притесняват едни от други! А и емоцията, с която е разказана случката, също ми се струва прекалена! Не искали да се къпят с детето - ами извеждам го и толкова. Край!

Колкото повече скрупули насаждаме на децата си, толкова по-комплексирани ще растат! От телата ни не бива да ни е срам.

# 152
привет! честно си признавам - прочетох само първата и последната страница! май се превземате повечко от нормалното...
Голем ПРАЗ като детето е момченце и е на 7 години и е било в женската баня! Да е живо и здраво! Какво ли да кажем за шведите, които влизат и мъже, и жени в сауните и изобщо не се притесняват едни от други! А и емоцията, с която е разказана случката, също ми се струва прекалена! Не искали да се къпят с детето - ами извеждам го и толкова. Край!

Колкото повече скрупули насаждаме на децата си, толкова по-комплексирани ще растат! От телата ни не бива да ни е срам.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 153

И кой в темата е казал,че го е срам от тялото си? Мен поне със сигурност не ме е срам, мисля че е хубаво, а без дрехи е още по-хубаво. Но не ми се иска да се къпя пред деца, по-некомфортно би ми било да се съблека и изкъпя пред 7 годишен "бебчо" отколкото пред непознат зрял мъж. Мъжът може и да ме огледа, но със сигурност няма да  му е толкова любопитно. Определено това детенце ще си има проблеми като порасне със секса. И аз ще повторя - я си представете гледката - 7 годишно момиченце се къпе с таткото в мъжката баня, защото  мама я няма  Sick Мен това ме кара да се чувствам гадно

# 154
Аз пък съм възмутена от твоето възмущение.Тук нямат място превземки,а чисто и просто твоето дете е голямо момче.Ако не си го разбрала,толкова по-зле за теб.Как изобщо може да го вкарваш в женската баня,у вас така ли си ходите голи пред детето,щото ние не го правим.Синът ми не ме е виждал гола откакто проходи,а в първи клас вярвай ми вече знаят за секса доста неща.На момиченцета им идва менструацията вече на 8-9 години,а ти си мислиш,че детето ти е бебе.Я се вземи в ръце и приеми,че е пораснал.

# 155
  • в ябълковата градина
Аз пък съм възмутена от твоето възмущение.Тук нямат място превземки,а чисто и просто твоето дете е голямо момче.Ако не си го разбрала,толкова по-зле за теб.Как изобщо може да го вкарваш в женската баня,у вас така ли си ходите голи пред детето,щото ние не го правим.Синът ми не ме е виждал гола откакто проходи,а в първи клас вярвай ми вече знаят за секса доста неща.На момиченцета им идва менструацията вече на 8-9 години,а ти си мислиш,че детето ти е бебе.Я се вземи в ръце и приеми,че е пораснал.

Мда, така е.
 Peace

И аз си спомням като малко момиче, че ми е било некомфортно в женски бани с възрастни жени, пък камо ли за момче.
Да не говорим, че на 7 години трябва да се къпе сам. 

# 156
Подхождам с известен скептицизъм към всички анонимно възмутени. По тази причина темата ми се струва доста хипотетична. Все пак ще си кажа и аз мнението:

1. Не се срамувам изобщо от тялото си, но бих се притеснила доста от втренчения поглед на 7 годишно момче в женската баня
2. Дъщеря ми е на същата възраст и повяравайте изобщо не е "бебчо"
3. Дъщеря ми от 5 годишна се къпе сама
4. Ако беше момче и до момента не  се е къпал сам, това щеше да му е първият път Mr. Green Колкото се измил - толкова
5. Ако по някакви форсмажорни уникални причини се налага да го вкарам в женската баня:
 а) ще отидем късно/рано, когато няма много желаещи
 б) ще помоля персонала да предупреждава любителите на ранно/късно къпане, че вътре има сравнително голямо моченце.
6. Не бих оставила подобна случка да ми скапе почивката
7. Не бих пуснала изпълнена с възмущение тема във форума
8. най малкото пък анонимна

# 157
Да,и аз си го мисля това за анонимността.Кой знае на колко отворена и всезнаеща се прави тази мама по форумите,а тук се възмущава анонимно.На анонимни теми никога не отговарям,ама тази направо ме разби.Кръщелникът ми е на 7 г. и като знам какъв е отворен,просто си го представям в стая с голи жени.Няма начин да не му стане пишката.А анонимната мама си мисли,че нейния е бебе.То сигурно и на малкия така му е кеф и си трае,да го мислят за малък.Иначе къде такъв късмет да видиш 50 голи каки на куп. Crazy

# 158
Аз пък се замислих как ли ще си пати един ден снахата на Възмутената - ще има да я четете тук как се оплаква от свекървата  Joy След като 7 годишния й син все още не може да се къпе сам, а мама си го къпе и най-безццеремонно си го взима с нея в банята, а пък с другите жени е готова да се скара на секундата заради сина си - дори когато те са прави. Не ви ли напомня за безбройните теми за свекървите? На мен да  Laughing

# 159
 newsm78

Не съм модератор, и предварително се извинявам на практикуващите тази длъжност....

Момичета, моля все пак съобразявайте се, че е човешко да се греши и не се подигравайте на чуждите грешки. Иначе започваме да приличаме на побъркани от хормоните женки в период на хормонално съзряване.

Чак ми стана жал за жената...

# 160
Я си представете, че вие сте на мястото на тази жена. Бащата го няма. Кой да изкъпе детенцето? Майката, която е зряла и напращяла / извинете за израза/ да влезе в баня, пълна с мъже ли? Детето не може да се изкъпе само. Остава варианта да го изкъпе тя в женската баня. Ако има хора би трябвало да им обясни ситуацията и тогава да влезе. Ако няма да му мислят тези, които влизат след нея. Едно дете на 7 е доста любопитно и на мен не би ми било приятно да ме оглежда, но майката няма друг изход все пак. Пък и все пак важното е да не пипа, може да гледа. Пък ако реши да пипне - ще играе мокрият шамар  Twisted Evil

# 161
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
няколко пъти съм чела,че едно време, когато цялата рода е спяла в една стая и си е лягала, когато се стъмни, е имало доста кръвосмешения.  newsm78

Едно време е било съвсем пък ненормално да те види някой гол.......

# 162
Я си представете, че вие сте на мястото на тази жена. Бащата го няма. Кой да изкъпе детенцето? Майката, която е зряла и напращяла / извинете за израза/ да влезе в баня, пълна с мъже ли? Детето не може да се изкъпе само. Остава варианта да го изкъпе тя в женската баня. Ако има хора би трябвало да им обясни ситуацията и тогава да влезе. Ако няма да му мислят тези, които влизат след нея. Едно дете на 7 е доста любопитно и на мен не би ми било приятно да ме оглежда, но майката няма друг изход все пак. Пък и все пак важното е да не пипа, може да гледа. Пък ако реши да пипне - ще играе мокрият шамар  Twisted Evil

Вторият път бащата си е бил там, просто е спял.А на детенцето нищо няма да му стане,ако го изкъпят на другия ден.Хората са си прави да се възмущават, а доста други варианти е имало за справяне със ситуацията, да не се повтарям и аз за стотен път.

# 163
newsm78

Не съм модератор, и предварително се извинявам на практикуващите тази длъжност....

Момичета, моля все пак съобразявайте се, че е човешко да се греши и не се подигравайте на чуждите грешки. Иначе започваме да приличаме на побъркани от хормоните женки в период на хормонално съзряване.

Чак ми стана жал за жената...

Точно такова впечатление се създава, затова се и обадих да споделя различното си мнение.   За жалост съм единствена и у някои може би е останало впечатлението, че аз съм авторката на темата. А  тя  горката просто се е отчаяла да чете бисери и истерични нападки.

# 164
няколко пъти съм чела,че едно време, когато цялата рода е спяла в една стая и си е лягала, когато се стъмни, е имало доста кръвосмешения.  newsm78

Едно време е било съвсем пък ненормално да те види някой гол.......
но е имало градски бани  Joy

Общи условия

Активация на акаунт