1-во Бащата го е нямало и следователно освен нея е нямало кой друг да изкъпе детето.Аз също не бих пуснала детето само в обща баня.
2-ро Съвсем разбираемо е защо е влязла в женската баня - по-добре 7 годишно момченце в женска баня, отколкото зряла жена - в мъжка.
3-то Тя не е набутала детето с всики останали вътре, а е проверила дали няма някой и тогава са влезли. Следователно изхождайки от гореизброените причини, всички които влизат в банята и се притесняват от дететнцето- да изчакат! Мисля, че и двете страни ( и майката и другите жени) имат основателни причини да се възмущават, просто защото всеки е прав за себе си. А когато просто се скарат - няма как да разберат какво кара и едните и другите да постъпват така.
Така че, Възмутена, забрави за случката или по-скоро - извлечи поука от нея. Мисля, че в случая не си осъзнала съвсем че едно 7 годишно дете е напълно и абсолютно със всичкия си:) Просто защото си майка, и защото за теб винаги ще остане малко дете и твоето детенце! Но за околните не е така. На моите кумове малкото детенце е на тази възраст и с него си общувам толко добре и адекватно, че честно казано бих умряла от срам ако тряба да ме види гола! Ми то даже разказваше на майка си колко много косми имал батко му по пишката и се възмущаваше:) Така че.....постави се на мястото на тези жени и друг път ако попаднеш в такава ситуация, просто изчакай баща му свърши тази работа. А пък да те вижда теб гола, на тазъ възръст е пълен абсурд. Аз така и не разбрах дали те е виждал де, и били ли сте и двамата голи там но......не мисля, че му е необходимо да вижда голото женско тяло на майка си. На други жени съм по-съгласна ако все пак се случи, но не и твойто. Това го казвам за да обясня според мен, от къде може да дойде напълно оправданото възмущение на жените по принцип . А иначе точно в конкретната ситуация, оправдавам теб( поне за втория път, когато си проверила дали има някой), и смятам че е трябвало да изчакат мъничко.
Целувки.