ДЕКЕМВРИЙчето расте, скоро зъбче ще се подаде -- тема 4

• 20 061
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Олеле, Веси, ще се помни първия път 😐 Жегата ли не им хареса?
Къде във Варна е най- подходящият плаж за бебета? Ние ще сме за 4 дена, аз, се каних да ходим на плаж, но тъй като и свекърите ще идват с нас за първи път в България, май няма да остане време 🤨

# 541
Хаха, Веси, Мамето Х, оправихте ми вечерта. Аз не знам къде се намирам от зъъъъъбиии, ще откача. Днес се преместихме в северната спалня, купихме нова кошара от Айко, шушляк,125 кинта на Мони, сглобяване, местене на багаж, тих ужас, приспиване, рев, зъби, панадол, рев, камилия, гушкане, рев, ракия, втора ракия, рев, заспиване на спалнята, трета ракия, бг мама, тв, аз съм човек😭🤣😵‍💫😴🙃😣😄🥂

# 542
За зъбите да ви кажа аз пробвах какво ли не и една мацка ми каза едни прахчета ще съм и благодарна цял живот .Действат безотказно при нас

# 543
Савана също онзи ден се е сдобила със зъб, аз периодично проверявам венеца- пипам боцка ( нищо не бях видяла подуване или беличко, не беше и кисела) прибра с мМ потвърди, на следващия ден вече хубаво се усещаше. Възможно ли е заради него да не иска да спи? Буквално целия уикенд не иска да си ляга през деня. Утре мисля да я пробвам на 2 дрямки, четох за един подход 2/3/4 2ч буден прозорец-сън- 3 буден - сън - 4 часа и нощен. Днес изкара 4 часа и 10 минути и не беше особено вкисната..

# 544
Олеле, Веси, ще се помни първия път 😐 Жегата ли не им хареса?
Къде във Варна е най- подходящият плаж за бебета? Ние ще сме за 4 дена, аз, се каних да ходим на плаж, но тъй като и свекърите ще идват с нас за първи път в България, май няма да остане време 🤨

Да ти кажа никъде не става плажа. Ние ходим на Траката, близо до резиденция Евксиноград, закътано като заливче е. Но не става за колички и за бебета. Та решихме днес да отидем на Аспарухово. Спираме колата и сме на плажа. Но там е много пренаселено, водата е мръсна, плитко е и като цяло е голяма селяния. Централните плажове не стават. От години не ходя на тях. Златните е лудница, пълно с пияни германци.... Има такива хубави диви плажове Паша дере, Черноморец, ама с бебета според мен не става. Голяма реклама направих на Варна Grinning

# 545
И Бора има вече второ зъбче. Пак се върнахме на три дремки .Мириам да не те плаша ,но и Бора беше добре няколко дни с две дремки и си издържаше интервалите , но на четвъртия ден започна да се буди по 100пъти пак , даже дадох парацетамол защото си мислех че са зъби. Виж в страницата на Мамо спи ми се , Нани нани бебе или Уникорнбейби , хич не мисля че 2/3/4 ще проработи. Може да пробваш все пак , аз също я четох статията и нещо не ѝ повярвах. Сега пак върнах трета дрямка и се нормализира положението. Може би защото удърно увеличих интервалите стана така , сега ги удължавам само с 10минутки и е достатъчно.
Аз пък нямам търпение да ходим на море , че и 800км ще пропътуваме с кола и с по една нощувка , да видим как ще стане ...

# 546
При зъбите режимът изчезва. Аз имах режим бетон но той вече не съществува🤣. Хване ли ги кризата със зъбите се будят с рев, нервни са от болката, лесно се пробуждат, стават по-рано от неспокойствието, отказват твърда храна, трудно заспиват и най-вече хапят каквото видят и ръцете са все в устата.
Ужасна нощ имахме, тоя шушляк е ужасен, макар да сложихме Пиер кардена пак се мяташе и в 4:30ч.беше кукуряк. И драска с нокти и се мята. В дървеното легло се удря в стените и краката му висят през решетките. И това непрестанно мрънкане, денонощно е

# 547
При зъбите режимът изчезва. Аз имах режим бетон но той вече не съществува🤣. Хване ли ги кризата със зъбите се будят с рев, нервни са от болката, лесно се пробуждат, стават по-рано от неспокойствието, отказват твърда храна, трудно заспиват и най-вече хапят каквото видят и ръцете са все в устата.
Ужасна нощ имахме, тоя шушляк е ужасен, макар да сложихме Пиер кардена пак се мяташе и в 4:30ч.беше кукуряк. И драска с нокти и се мята. В дървеното легло се удря в стените и краката му висят през решетките. И това непрестанно мрънкане, денонощно е

Ами добре дошла в моя клуб. Ние сме така без зъби Joy

# 548
  • Вестерос
На Ралица обривът се оказа все пак от топлото/слънцето. Седмица давах фенистил, седи си. Като пие ам и е по-топло направо се зачервяват бузките.. Не е от храната определено. Отделно не помня дали писах, че пипна летен вирус, повръща ми един ден, в спешното я водихме. Три дни кара само на АМ в малки количества през 2 часа и нещо и малко ориз. Няма зъби, но много я мъчат. Много хапе, приплаква, не може хубаво да спи и върхът- събужда се през нощта с рев и писъци да яде. Снощи в 2 часа, онзи ден в 4:30, преди това в 1... После се мята 40 минути и заспива до 7:30-8... И след това не иска да спи до 10 часа някъде. Поне на обяд спи час,два. Има още една дрямка около 18 часа за 30,40 минути, но май скоро ще я маха, тъй като иска в 21 да е легнала за нощен сън.

Във  Варна ходя на плаж на две места- Камчия под руската станция и на св Константин и Елена пред хотел Палас.

# 549
Ние решихме да не ходим на море точно заради разкази като на Веси 🤣
Ще ходим на балкан с басейн. А живот и здраве началото на септември ще се разходим до Варна за 1 ден и ще запознаем Томас с морето Simple Smile

# 550
Милата Раличка, много се е изтормозила. Тифани, вие  посатвихте ли ротавирусна ваксина?

От седмица-две Емили се събужда на 2часа през нощта за хранене. Цоква малко и заспива, вода не иска, само малко мляко. Има дни с 2дремки, има дни с 3... заспива както в 9и30 (при 2 дремки), така и в 23.30 (при 3 дремки). Днес за първи път се изправи в кошарата й, 2-3дни не я бях слагала там, иначе сигурно щеше и по-рано да се изправи. Аз я слагам за седне, тя се изправя. И там вече не мога да я оставям самичка 🤭

# 551
  • Вестерос
Само първа доза успяхме и направи шест месеца .. много тъпо ..

Днес видях, че има два показали се зъба долу, крайчецата им. Почвам да мисля, че обрива е и от зъбите.

# 552
Еее, много лошо така с едната доза. Важното е, че е добре вече!
Стискайте зъби, че се почва с горещините + зъбоникненето...

# 553
Какви чувалчета ползвате сега? Ние сме с тог 1 и отдолу е с боди с къс ръкав но ми се струва, че му е някак тясно. Тог 0,5 много ли е тънък? Ако изкарам крачетата пък ще трябва да спи с чорапи, нали? Споделете вие как спите😊😴😴👼

# 554
Аз взех последно 0.2 тог. Обаче много дълъг ми се вижда, поне за момента (размерът е от 6 до 18 месеца), и малката спи само с къса цяла пижама. Но при нас е много топло вечер 25-26 градуса. Преди да минем само на пижамка, си спеше в чувалче 1 тог, само с памперс.
Но си й беше горещо и затова го махнах.

Общи условия

Активация на акаунт