Мамо, вече ритам с ръчички и крака, но до ДЕКЕМВРИ вътре ще стоя - ТЕМА 4 (2023)

• 38 031
  • 721
  •   1
Отговори
# 585
devilche всичко ще е наред, с теб сме 💓

# 586
Devilche, стискам палци! Всичко ще бъде наред ❤️

# 587
Девилче стискам палци, всичко ще бъде на ред. 🍀❤️

# 588
Девилче, дано всичко е наред - стискам палци и ти пращам позитивна енергия

# 589
Девилче, стискам палци и нямам търпение да пишеш, че е нещо дребно и поправимо!!

Джаки още не съм я получила възглавницата, но доколкото знам е много индивидуално. Аз навирам юрган между краката и под корема (или си придържам корема с ръка) докато заспя. Това с юргана е отдавна - не заради бременността, но много наподобява метода на възглавницата.

# 590
Толкова много позитивна енергия и подкрепа получих от вас,че няма как да загубя и тази битка!
БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ,момичета! Голяма сила сте в такъв ужасен момент ❤
Прегледа ме веднага Стаменов(репрото ми) и видя минимално отлепване,но е убеден,че не е от него кървенето,а точно от аспирина-спря ми го за 3 дни.
Тя Паскалева добре си ми написа да почна аспирин чак в 12 гс.(хем съм с високорискова тромбофилия Протромбин+Паи),но наистина всички аг-та изписват аспирин уж превантивно.
За сега ще си лежа вкъщи и ще чакаме да спре 🙏🏼🤞
Иначе видяхме бебоците-слава Богу вече са в отделни амниотични мехурчета,но в 1 сак де. Една опасност по-малко… бяха мн развълнувани и се боксираха яко 🤣

# 591
Браво, Devilche! ❤️ Много се радвам за бебоците. Почивай си повече ❤️

# 592
  • София, България
Девилче, настръхнах докато чета! Много много се радвам , че последния коментар беше твоят и то с добри новини! Стискаме палци да спре всичко и тоя ск@пан аспирин, дето стресира майките много ме ядосва! То верно, че и без него не може, ама направо си представям колко е ужасно Sad

# 593
Devilche, страхотна новина! Дано всичко е наред и в бъдеще!

Много съм развълнувана да споделя, че днес минах преглед, след много треперене заради отлепване, т.е. хематом. Първо, хематомът е изчезнал. Не съм прокървявала повече, така че очевидно се е разорбирал от тялото. В 10+5 съм точно по ехограф и календар, видяхме човека - оформя се чудесно, развитието му е абсолютно нормално. Имаме и страхотна първа 4д портретна снимка за фамилния албум. Всички момичета в подобна ситуация да си отдъхнат, че е възможно напълно да изчезне хематомът.
Въпрос: АГ ми каза да правя чак втора ФМ, нямало смисъл от тази първата... аз обаче държа да отида. Не съм чула при никоя от вас да се пропуска първата, а той ме праща чак в 20-22 г.с. Какво мислите, мога ли на своя глава да отида?
Вторият въпрос е за пренатеста - препоръча ми MeterniT advanced на Cell4life /cellgenetics/. Някой правил ли го е? Аз лично се бях насочила съм Synevo. Ще се радвам да споделите опит и от техните варианти, ако някой от вас ги е пробвал.

# 594
Devilche радвам се много за теб, почивай, че както са 2 на брой да се залепят хубаво ♥ а тоя проклет аспирин хаха, но от него да е не от нещо друго, на мен в болницата ми обясниха как при инвитро се случва по-често отлепване и прокървяване заради честата терапия с аспирин, като попитах защо се изписва тогава ме гледаха тъпо..

Vikodi страхотен е човека 😍 и страхотни новини, но според мен е хубаво специалист по ФМ също да те прегледа, не губиш нищо, може само да спечелим от такъв преглед, те измерват нухалната течност до колкото четох, което било важно . Аз пренатест не съм правила, но моя близка преди 2 м. прави в Синево и е доволна много.

# 595
Devilche, страхотна новина! Дано всичко е наред и в бъдеще!

Много съм развълнувана да споделя, че днес минах преглед, след много треперене заради отлепване, т.е. хематом. Първо, хематомът е изчезнал. Не съм прокървявала повече, така че очевидно се е разорбирал от тялото. В 10+5 съм точно по ехограф и календар, видяхме човека - оформя се чудесно, развитието му е абсолютно нормално. Имаме и страхотна първа 4д портретна снимка за фамилния албум. Всички момичета в подобна ситуация да си отдъхнат, че е възможно напълно да изчезне хематомът.
Въпрос: АГ ми каза да правя чак втора ФМ, нямало смисъл от тази първата... аз обаче държа да отида. Не съм чула при никоя от вас да се пропуска първата, а той ме праща чак в 20-22 г.с. Какво мислите, мога ли на своя глава да отида?
Вторият въпрос е за пренатеста - препоръча ми MeterniT advanced на Cell4life /cellgenetics/. Някой правил ли го е? Аз лично се бях насочила съм Synevo. Ще се радвам да споделите опит и от техните варианти, ако някой от вас ги е пробвал.

На мен също ми бяха казали да не правя първата. Взеха ми само мерките и ме пратиха на БХС. Аз за свое успокоение отидох, но повече ме стреснаха 😀

# 596
Devilche, радвам се, че е малкият дявол и бебоците са добре. Лежи си и се пази 🤗
Днес и на мен ми изписаха аспирин в 6г.с+3 дни съм и ме е страх да го почна...
Vikodi, аз не бих пропуснала феталната, каквото и да ми казва аг. Не е нужнж той да знае, че си ходила, ако се притесняваш да не се засегне , че прескачаш мнението му.
Относно теста и на мен ми препоръчаха този, но нещо не ми допадна сайтът им и не мисля да го правя него.

# 597
Bobby за какво са ти го изписали? Имаш ли изследвания преди започването му на коагуалацията ? Според мен си пусни и обсъди с хематолог и тогава ако каже да пиеш - пий, на мен 3-ма ми казаха различни АГ “а пий го, няма страшно в тая бебешка доза” - при мен беше за след ковид, така че просто внимавай, после е изключителен стрес 🫤

# 598
Devilche, много се радвам!!! Почивай следващите няколко дни Two Hearts

Vikodi, отиди си. Дори и само заради вълнението не е за изпускане.

Bobby, на мен също ми изписаха Аспирин, но след 12 седмица. Препоръчвам ти консултация, както писа и Tinydevil

# 599

И на мен АГ по инвитрото ми каза или пренатест, или фетална. Чакам резултати от теста. Сега в петък съм при новото АГ и ще видя тя какво ще каже. Като се познавам, сигурно, ще я направя.

Относно теста, моя приятелка прави в cell genetics и след това беше споделяла, че докторите били впечатлени, че там го е правила. Но не разбрахме какво го прави толкова специално. Аз го направих във Вижън, по препоръка на АГ (очаквах промоция, но нямаше).

Общи условия

Активация на акаунт