💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 382
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Според мен или е родила съвсем скоро или тези дни трябва да роди.

# 1 021
  • София
Още не е родила. Беше качила стори в инста, че всички и пишат, но тя не е могла да отговори, защото е в болница под наблюдение - 41 г.с. е. Според мен днес/утре ще и предизвикат вече раждането щом я водят преносила, но според мен може да са и объркали термина.

# 1 022
  • Sunshine state
Супер, аз се радвам, че ще има нов сезон. Simple Smile

# 1 023
Петя роди преди ден-два, тази от Ямбол червенокосата (май Теодора) си беше качила стори, на което беше тагнала Петя и пишеше "Добре дошъл ... " не запомних името.

Едит: Преди три дни е родила, Теодор е името на детето: (от нейния инстаграм)

# 1 024
Още не е родила. Беше качила стори в инста, че всички и пишат, но тя не е могла да отговори, защото е в болница под наблюдение - 41 г.с. е. Според мен днес/утре ще и предизвикат вече раждането щом я водят преносила, но според мен може да са и объркали термина.

Като нищо да е казала грешна дата на последен цикъл, макар че сега и ехографите показват седмици и термин.

# 1 025
Ох, добре че роди Петя ,.че вече всяка снимка, всяко стори бяха само по тумбак. Дори коледната им фотосесия е с тумбака ( гол, разбира се ) .
Хубава е бременната жена, но има една граница, която като се премине и става в повече.

# 1 026
  • Дубай
Радвам се, че ще има нов сезон.Забавляват ме!

# 1 027
  • София
Нека има нов сезон..аз ще съм с нагласата за нагласени победители, за да не се разочаровам чаак толкова, както от последните. Ако пък спечелят, някои по-достойни, ще бъда приятно изненадана.

# 1 028
как ще се казва предаването

# 1 029
  • Дубай
сериозно ли?!

# 1 030

🤣🤣🤣

# 1 031
Това предаване има няколко имена, понеже мислеха да му сменят правилата и т н, да, наистина питам, знам, че в темата има хора, знаещи вътрешна информация от телевизиите

# 1 032
  • София
Тук се коментираше друго име наистина, но каквото и да е, замисълът ще е същия или подобен..

# 1 033
"Непобедими заедно"

# 1 034
Това предаване има няколко имена, понеже мислеха да му сменят правилата и т н, да, наистина питам, знам, че в темата има хора, знаещи вътрешна информация от телевизиите

Аз мислех, че още си говорим за Един за друг. Това “Непобедими заедно” ще е нещо друго, мисля…

Общи условия

Активация на акаунт