💖 Един за друг 💖 След сезон 4

• 110 818
  • 1 217
  •   1
Отговори
# 270
Не знам как тия хора са толкова години заедно и най-близките им, които са избрали за свои кумове, са хора, които почти не познават, защото са ги срещнали в реалити предаване преди месеци.
С две думи - каквито кумовете, такава и сватбата...
Дори не съм сигурна, че реално сватба има или играят пак някакви сценки за повече популярност.

# 271
  • Sofia
Кои са кумовете?
Видях снимка и с Атанас Месечков и жена му.

# 272
Кои са кумовете?
Видях снимка и с Атанас Месечков и жена му.
Месечков им е почитател, гледах един клип -ВиЯ на гости при него.
Но щом сватбата е през август, това сватба ли е? Детенцето се радва на тази сватба.

# 273
Арти и Криси в Подкаст.

# 274
Роклята е доста грозна в горната част, можело е и на косата да изравни цвета.
Но сватбата си струва, заради радостта на детето им.

# 275
  • Sofia

Кога е било подписването?
При Гала не каза ли че още нямала рокля?

# 276
Аз така и не разбрах кои са кумовете 😅 Радка и Пепо или Месечкови?

# 277
# 278
Криси казва кода си е сложила

тия хора само в еднакви цветове ли се обличат?  Арти така  я е подчинил, предполагам негова е идеята.

# 279
Въх,  отвори кутията на Пандора . Сега ще се изредят феновете им да те опровергават 🤣🤣

# 280
  • София
Те го казаха в предаването, че е нейна идея и тя ги облича и поръчва в еднакви тонове. Още в началото беше като разказваше и че не е само за предаването.

# 281
Това "мачване"  ич не ми аресва. Направо си представям моя мургавкия муж, облечен в розово, лила и нюансите им😂😂😂невероятен абсурд със свъсена мутра. Добре, че в негова полза - мразя тези цветове(освен ако не са в саксийка) 😂 😂 😂

# 282
Аз също правя “мачване “на цветове с дрехите за мене ,съпруг и детето, но само при специални поводи . Харесва ми , а и като фенка на Криси и Арти идвам да защитавам 😀

Младоженците и сватбарите също са супер , абсолютно са себе си  🧐😉😊

# 283
  • Sunshine state
Това някакво садо мазо барби ли е? 👀 Прилича на строгата господарка на снимката.  😂

# 284
  • София
И аз си помислих същото, като я видях 😆 Всъщност каква е идеята на Барби-рамката??
Това някакво садо мазо барби ли е? 👀 Прилича на строгата господарка на снимката.  😂

Общи условия

Активация на акаунт