На мен на клипа от интервюто не ми се видя гей. Разказваше за героя си. Очаквали са да отнесе много хейт, но тези, които успяват да разделят Баран от Тарък го харесвали много. Имало и хора, които на улицата му казвали, че го мразят,но и той не очаквал всенародна любов. Смятат, че от харизмата на актьора някак го приемали по-леко образа на Тарък.
Гледали цялото интевю споделят, че има част, в която коментирал колко талантлива актриса е Буче, но в този откъс го нямаше

Ще потърся линк да сложа. Няма перли само халки.
Аз съм пристрасна, защото ми е симпатичен. А и да е гей не ми пречи, стига да не го гледам на екрана. Писнало ми е от сериали с целия набор от полове и различно възприемащи се.
Аййй, объркала съм се. С перлите е Баран

Утре щяло да има фраг.
Аз само Шахмаран и там ми хареса много. Май филмът на руски се превеждал "обнажённый" Чак ми стана интересно, но нямам време сега да го търся

На мен на клипа от интервюто не ми се видя гей.
Аз намерих това с Baran Bölükbaşı https://www.youtube.com/watch?v=ykNyeeP1vaI
Но както писах и в предната тема, е достатъчно и музикално талантлив, за да му простя и перличките и халкичките...ами това е модата...вижте и нашите "звезди"...

Бл@гуна и филма открих...наистина не беше ми попадал, защото е на Blu платформата...ще го прослушам при първа възможност