Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 25 568
  • 757
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Скрит текст:
Ив, благодаря за новата тема!
На мен на клипа от интервюто не ми се видя гей. Разказваше за героя си. Очаквали са да отнесе много хейт, но тези, които успяват да разделят Баран от Тарък го харесвали много. Имало и хора, които на улицата му казвали, че го мразят,но и той не очаквал всенародна любов. Смятат, че от харизмата на актьора някак го приемали по-леко образа на Тарък.
Гледали цялото интевю споделят, че има част, в която коментирал колко талантлива актриса е Буче, но в този откъс го нямаше Grinning
Ще потърся линк да сложа. Няма перли само халки.
Аз съм пристрасна, защото ми е симпатичен. А и да е гей не ми пречи, стига да не го гледам на екрана. Писнало ми е от сериали с целия набор от полове и различно възприемащи се.

Аййй, объркала съм се. С перлите е Баран Joy

Утре щяло да има фраг.

Скрит текст:
Ох, рускините коментират някакъв стар филм на Мерт, побъкват го от подигравки, но админите от всички групи трият и блокират наред. Някаква сцена, в която Мерт се целувал, с някого. Какво пък толкова? Някой гледал ли е нещо друго с него?
Аз само Шахмаран и там ми хареса много. Май филмът на руски се превеждал "обнажённый" Чак ми стана интересно, но нямам време сега да го търся Simple Smile
[/spoiler]
На мен на клипа от интервюто не ми се видя гей.

Аз намерих това с Baran Bölükbaşı https://www.youtube.com/watch?v=ykNyeeP1vaI
Но както писах и в предната тема, е достатъчно и музикално талантлив, за да му простя и перличките и халкичките...ами това е модата...вижте и нашите "звезди"...Stuck Out Tongue Winking Eye

Бл@гуна и филма открих...наистина не беше ми попадал, защото е на Blu платформата...ще го прослушам при първа възможност Blush
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 13:56 от Аniksi

# 16
Аникси, точно този клип е. И аз идвам с една добра новина.

Топрак Саглам, която даде живот на Зерин напуска сериала в края на първи сезон.

Линас, много готина овца си си сложила до ника. Значи ли нещо? И аз трябва да се накипря Grinning и цветенцето. Много ме радват такива никове. И на Рени синьото око е готино.
Да не си фенка на Фара? Не съм го гледала, но някакви агънца коментрат Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 13:53 от Бл@гуна

# 17
Ив, благодаря за новата тема!
На мен на клипа от интервюто не ми се видя гей. Разказваше за героя си. Очаквали са да отнесе много хейт, но тези, които успяват да разделят Баран от Тарък го харесвали много. Имало и хора, които на улицата му казвали, че го мразят,но и той не очаквал всенародна любов. Смятат, че от харизмата на актьора някак го приемали по-леко образа на Тарък.
Гледали цялото интевю споделят, че има част, в която коментирал колко талантлива актриса е Буче, но в този откъс го нямаше Grinning
Ще потърся линк да сложа. Няма перли само халки.
Аз съм пристрасна, защото ми е симпатичен. А и да е гей не ми пречи, стига да не го гледам на екрана. Писнало ми е от сериали с целия набор от полове и различно възприемащи се.

Аййй, объркала съм се. С перлите е Баран Joy

Утре щяло да има фраг.

Ох, рускините коментират някакъв стар филм на Мерт, побъкват го от подигравки, но админите от всички групи трият и блокират наред. Някаква сцена, в която Мерт се целувал, с някого. Какво пък толкова? Някой гледал ли е нещо друго с него?
Аз само Шахмаран и там ми хареса много. Май филмът на руски се превеждал "обнажённый" Чак ми стана интересно, но нямам време сега да го търся Simple Smile

Гледала съм го в "Учител", където играе пак с Афра и "Уфо".

# 18
Ако си отиде Хатуч кой ще защитава Есме?
Тъкмо се разбраха жените в харема на Кязъм

Ако Зерин напусне продукцията,това означава две неща-или ги женят и тя доволна си отива,или се отказват двете с Пелин

Ох,този Мерт-все в драми играе.....

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 14:36 от VAL*

# 19
И аз четох пост някъде, че Хатуч напуска сериала в края на сезона може вместо Сейран да я защити и за занулят нея едва ли ще си отиде от мъка. Някоя от вас писа, че е казала доста смислени приказки в изминалият епизод ама пусто този персонаж незнам защо сценариста така го прави противен уж тя му напомняла за Хатуч вечерни разговори любовни с Хатуч и накрая плю и на двете …. Също така четох че Казъм с идеята че Ферит единствен наследник няма да бъде против връзката им.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 15:26 от kotkata362

# 20

Какви кадри имаме в интрото. Може пък финалът на сезона да е ясен още от началото на снимките. СейФер бягат от сватбите си, за да бъдат заедно? 😉

# 21
В 35 серия щели да празнуват РД на Ферит.
Уж спойлери от арабите, които в последно време грешат яко, та не им обръщам внимание. Но ме кефи замисленият Ферит, че за всичко говорят, но за халвет йок JoyJoyJoy

Не ги превеждам, защото потвърждение  няма от никъде, ако на някой му е интересно да пише и ще ги преведа

# 22
Причина следствие, действие последствие. Писахте за стария и новия Завет. В този епизод се казаха доста неща, които са отговори на някои неща и излезе първопричината за цялата тая драма- дъртите, затова може би е по-лесно да го наричаме изкупуване на грехове. Не знам каква част от болшинството се водят по новия Завет, но и в наши дни го има, когато не познаваме човека го заклеймяваме- "Ааа, вижте, това е дъщерята на крадеца... Оо, на този баща му е убиец...
Предположения- Асуман и без това искаше да се махнат от имението, ще видим, може и тя да си отвори устата за някои неща. Ако Хатуч се махне- войната ще се изведе до край, ще се приключи. Халис изпитва вина относно Фуат, но е по-лесно и да обвини други. Предателството на Халис е към Хатуч, че не са се събрали. Дано Суна не стане "жертва".
За филма бях чела, че са включени  и други житейски истории.

# 23
  • София
Ега ти тъпотиите- погребения, депресии, обвинения. Scream Любов йок. Rage

34-ти епизод мисля да го пропусна
Изобщо нямам намерение да гледам тежки драми
Скрит текст:
Не стига ли на Турция драматичните събития,които се случиха в реала?
И този сериал се продава в много държави
Хайде да се спрат малко
Луди хора!

И аз така. Обмислям вариант да прегледам края на 33 и целия 34-ти с мишката. Тежките драми ми идват в повече.

# 24
Благодаря за новата тема!
Феновете се радват, че днес на снимките в имението не са видели Пелин и Зерин.
Видяли са караваните пред някакъв търговски център, когато са отишли на място, са им казали, че снимат друг сериал. Чудят се какво става, щото познават караваните.
Имало е мълниеносен брак за Суна.
Бл@гуна, за първото от спойлерите, пишат и турските акаунти.

# 25
  • София
Цитат
Отвратително.

# 26
Цитат
Отвратително.

Демек човека умира нашите свадба дигат Отврат….

# 27
Аз се чудя защо изобщо Абидин и Суна се върнаха със СейФер?!

# 28
Аз се чудя защо изобщо Абидин и Суна се върнаха със СейФер?!

Аз си мисля , че те двамата сами  нямаше да се справят изобщо. Единият страхлив , другият все Ферит решава вместо него. Нямаше изобщо да има отвличане на сватбата , ако не беше Ферит. Абидин щеше да отнесе боя  и толкова.
Ако са омъжили Суна  за  Сафет и това куку се е гръмнало от разочарование ,че не го искат  ,ето ти причина да прехвърлят Суна на Тарък. Дано не стане така. Много ще е жалко за нея.
Писах - не ги виждам на една маса  Ферит, Сейран и Тарък. Откачалката има да досажда на Сейран  и ето ти повод за скандали между нашите /не че им трябва повод де /.

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 17:07 от Kami_J

# 29
Е, спойлер е това, може да не излезе вярно за светкавичната сватба. От друга страна Сафет джуниър беше много нетърпелив.
Берил днес е била на снимки в апартамента на Кязъм.

Общи условия

Активация на акаунт