Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 25 589
  • 757
  •   1
Отговори
# 30
Гледах отново финала на последният епизод мисля че в последните две серии ни давят един по различен Казъм папа и това ме навежда на мисълта че от жълтите издания може да   са прави че вятъра ще задуха Казъм да помага на нашите

# 31
  • Яко в Матрицата...
Благодаря за новата тема, I.V HeartFlowers Hibiscus

# 32
❗Спойлери от нета!❗
Информацията може да не е точна
1️⃣ Инцидентът, при който загина Фуат, е организиран от Тарък
2️⃣ Халис-ага ще разбере, че Сейран и Ферит са създадени един за друг и ще направи всичко за тяхното щастие.
3️⃣Taръk ще остане с нас за втори сезон
4️⃣ Зеррин ще напусне до края на първия сезон
5️⃣Ферит ще се обвинява за смъртта на брат си, Сейран няма да го изостави 6️⃣Семейство Шанлъ ще дойде да изкаже съболезнования, Гюлгюн ще обвини Сейран за всичко, но тя ще я отблъсне
7️⃣Ферит ще се бори за отношения със Сейран, ще тръгне срещу всички за фъстъка си
8️⃣ Сафет ще се самоубие, Тарък ще отмъсти на Ферит за смъртта на брат си

# 33
❗Спойлери от нета!❗
1⃣ Инцидентът, при който загина Фуат, е организиран от Тарък
2⃣ Халис-ага ще разбере, че Сейран и Ферит са създадени един за друг и ще направи всичко за тяхното щастие.
3⃣Taръk ще остане с нас за втори сезон
4⃣ Зеррин ще напусне до края на първия сезон
5⃣Ферит ще се обвинява за смъртта на брат си, Сейран няма да го изостави 6⃣Семейство Шанлъ ще дойде да изкаже съболезнования, Гюлгюн ще обвини Сейран за всичко, но тя ще я отблъсне
7⃣Ферит ще се бори за отношения със Сейран, ще тръгне срещу всички за фъстъка си
8⃣ Сафет ще се самоубие, Тарък ще отмъсти на Ферит за смъртта на брат си

Голяма глупост ще е, ако точно Гюлгюн нападне Сейран…

# 34
Благодарности за новата тема Flowers Rose
ЦРУ е пионерска организация в сравнение с фенската система на спойлери - информация, дезинформация... Grinning

# 35
❗Спойлери от нета!❗
1⃣ Инцидентът, при който загина Фуат, е организиран от Тарък
2⃣ Халис-ага ще разбере, че Сейран и Ферит са създадени един за друг и ще направи всичко за тяхното щастие.
3⃣Taръk ще остане с нас за втори сезон
4⃣ Зеррин ще напусне до края на първия сезон
5⃣Ферит ще се обвинява за смъртта на брат си, Сейран няма да го изостави 6⃣Семейство Шанлъ ще дойде да изкаже съболезнования, Гюлгюн ще обвини Сейран за всичко, но тя ще я отблъсне
7⃣Ферит ще се бори за отношения със Сейран, ще тръгне срещу всички за фъстъка си
8⃣ Сафет ще се самоубие, Тарък ще отмъсти на Ферит за смъртта на брат си
от части би ми харесало Халис в друга светлина но това би било единствено с цената да загуби Хатуч мое мнение е

# 36
2️⃣ Халис-ага ще разбере, че Сейран и Ферит са създадени един за друг и ще направи всичко за тяхното щастие.

Все съм чела фенски фантазии, но тази ми е в топ 3.

Актьорът, който играе Саффет младши е много талантлив. Все едно така се е родил. Но го водят гост-актьор и май ще го самоубият скоростно в следващите серии. Тъкмо Суна да остане свободна за следващия внук, психар, мафиот и на края на опашката Абидин крадеца на булки.

# 37
Важното е, че Бучето е на почивка. Има снимки за потвърждение, ама няма да качвам.

А тези целувки на Мерт, във филма, дето коментирахте по-напред, кой знае какви са, че ютуб ми иска регистрация, за да си потвърдя възрастта 😁

https://twitter.com/nixlaeuft/status/1660292974649982977?s=46&t= … NPHyb_KXNOwlstnng
Опасни са, всичко виждат.

А уж тук, след като Афра тръгнала да целува Мерт, той се подсмихнал. Иначе Ферит бил тръгнал да целува Сейран невинно по носа и бузите, Афра объркала работите.

https://twitter.com/urazbulbeni/status/1659900536408162306?s=46& … NPHyb_KXNOwlstnng

Последна редакция: нд, 21 май 2023, 18:57 от stasha_s

# 38

А тези целувки на Мерт, във филма, дето коментирахте по-напред, кой знае какви са, че ютуб ми иска регистрация, за да си потвърдя възрастта 😁

E, a, де! Joy и аз това се зачудих. Във всички групи ги коментират, но трият всичко по въпроса и блокират админите наред. Само виждам надпис: това съобщение беше изтрито Satisfied

От този сет на палатките някой ги беше снимал зад кадър как се прегръщат в гората, даже май и тук качих снимките, ич не бяха СейФер, ми баш си бяха АфРам, но аз не повярвах, че са те, а после като видях, че са със същите дрехи се оказа, че са си били те. Даже 2 дни по-рано и палатките им бяха снимали. Нищо, де. Ние във филма ги жалим, те в реала се забавляват. Така е по-добре.

За Зарин всички коментират, че се маха, за Буче такава информация йок.

# 39
Забавни са феновете в Т. Joy Това е и като косъма от Афра по тениската на Рамо Grinning

# 40
Важното е, че Бучето е на почивка. Има снимки за потвърждение, ама няма да качвам.

https://twitter.com/nixlaeuft/status/1660292974649982977?s=46&am … NPHyb_KXNOwlstnng
Опасни са, всичко виждат.

А уж тук, след като Афра тръгнала да целува Мерт, той се подсмихнал. Иначе Ферит бил тръгнал да целува Сейран невинно по носа и бузите, Афра объркала работите.

https://twitter.com/urazbulbeni/status/1659900536408162306?s=46& … NPHyb_KXNOwlstnng

Афра и Мерт си се целуват приятелски, ама ние феновете виждаме каквото си искаме.
Как ли се смеят ,като четат коментарите. И ни провокират с някои действия нарочно.
Идва лято  и току виж Афра с някой друг  , а той с някоя друга .

# 41
# 42
Благодаря за преведения епизод !

# 43
Лазурит, Гале, Еве! Благодаря ви, момичета за превода и за това, че отделяте от свободното си време, за да гледаме с кеф любимите сериали. Hug

Аз да си призная хич не искам да са заедно АфРам в реала, поне не докато снимат. После да се взиамат ако искат. Абе както им е кеф и така, и онака, толкова ми харесва как играят, че ако не бяха те, тази глупост нямаше да я гледам изобщо.

# 44
Благодаря за превода! 💐

На кратка почивка е Буче, за съжаление!

Общи условия

Активация на акаунт