Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 26 183
  • 757
  •   1
Отговори
# 480

Happy YALI ÇAPKINI DAY !!!
#YalıÇapkını #SeyFer

# 481
Мисля че е сънувала кошмар... 🤷‍♀️

Как я гледа само...
На този начин на гледане му казвам - колабиране 😂❤️

Кога ще излезе тази реклама вече? 💓🟢

Въпрос с повишена трудност
С брада или без?

ПП :С риск да прозвуча като Тарък - всякак. 😂😎

# 482
  • Яко в Матрицата...
Еве Heart, пак да сложим очото 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Добре, че Бурджуто пак е казала нещо, че нещата в Туитър и Инста са били много зле. Споилерите стават все по кръвожадни и щом така свободно си циркулират, значи се разпространяват с благословията на продуцентите. Което пък е много тъжно...

Диди, с kirli sakal на 2-3 дни Wink

# 483
Здравейте момичета! Аз намерих статия на английски с истинската история и снимки на истинските герои. Пише, че журналистите са ги намерили бързо. Не знам дали е истинска, но ако искате ще ги публикувам.
Явно и тази статия не е истина😊

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 10:46 от Zvezdichka77

# 484
  • Яко в Матрицата...
Здравейте момичета! Аз намерих статия на английски с истинската история и снимки на истинските герои. Пише, че журналистите са ги намерили бързо. Не знам дали е истинска, но ако искате ще ги публикувам.
Може да я споделиш, нищо не пречи Simple Smile Но вече отдавна не ни показват истинската история...

# 485
Диди, нещо намекваш за Търо и перлите му смятам JoyJoy

С брада, но ако може да не е тъжен, страдащ и разплакан

И тук има някаква

# 486
🙂

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 10:41 от Zvezdichka77

# 487
Звездичка, на снимките са семейство Камер - Джихан и Чигдем, собственици на Атасай, за които вече говорихме. Живеят много щастливо, имат две деца - момче и момиче. Синът им Атасай се сгоди наскоро, не знам дали се ожени вече. Дъщеря им се казва Симай и също е омъжена.

P.S. Няма никаква Пельо-Мельо в историята Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 10:35 от Еванджелин

# 488
Каква Пелин не е забравил😂😂😂😂
Започвам да си мисля, че ей така за реклама са лепнали този надпис, че е по действителен случай. То и книга няма написана за тази история. Пълни простотии😕

# 489
Каква Пелин не е забравил😂😂😂😂
Започвам да си мисля, че ей така за реклама са лепнали този надпис, че е по действителен случай. То и книга няма написана за тази история. Пълни простотии😕

Може и да е така, но показват истински проблеми и решението им, стига да се познава състоянието на героя.

# 490
То и историята , която разказват ,  вече не е правдоподобна В интрото на сериала имаме главно действащо лице - Сейран Корхан. Вече я няма , имаме Сейран Шанлъ
10 серии Ферит рева и страда за Сейран , за да предложи брак на Пелин Убиха главен  персонаж , за да продължаваме да гледаме  страданията на  Пелин .

# 491
Спойлер давам, Нагиш е на сета в ялъто Stuck Out Tongue Winking Eye

# 492
Спойлер давам, Нагиш е на сета в ялъто Stuck Out Tongue Winking Eye

Наги Heart
Много е сладък И моята дъщеря има същото пуделче и даже си приличат Купи  го от Истамбул и и казвам да не са роднини с на Афра JoyStuck Out Tongue Winking Eye

# 493
# 494
Ще има и 3 фрагман. От Емрулах. Не е спойлер Grinning
Каква порода е кучето на Афра?

Общи условия

Активация на акаунт