Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 26 154
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Аз също не мисля че ще им е лесно нито че ни чака нещо хубаво.. даже ни мисля че освен Сейран друг ще знае за бременноста ще разберат но към края на втори сезон според мен със сигурност ще стане нещо и ще я изпратят в Антеп сама или тя сама ще избяга от всичко но да видим дали Ферит ще я търси или ще се ожени за Пелин защото не мисля че всичко ще е цветя и рози и ще се съберат и няма да се разделят защото така няма да има втори сезон …

# 571
Цитат
С времето,с годините не се знае кой и кога ще повдигне този въпрос,ако станат семейство.Когато има семейни кавги може винаги да се намесва името на Фуат и защо той си е отишъл толкова рано.Когато се разказва семейната история на внуците,със сигурност от някои ще се премълчава причината за неговата смърт,а други със злоба ще обясняват заради кого
Груповата, а и индивидуалната, памет се управлява от разказа за миналото. Така е. В случая обаче истинският разказ би следвало да разкаже за това, как въпреки всички грозни традиции (на противопоставяне на двама братя, на продаване и купуване на жени) Фуат и Ферит са се обичали и са си помагали в трудни моменти. Как Фуат сам е пожелал да помогне на брат си. А истинската причина за смъртта му е в този, който го блъсна. Според мен, катастрофата е предизвикана (вече го писах веднага след серията миналата седмица), то се доказва и от заплашителната бележчица към Ферит.

# 572
Катя,би следвало..
Но винаги ще остане въпросът защо всъщност Фуат е тръгнал да помага на Ферит
В действителност виновник за смъртта на младия мъж /ще видим кой е/е трети човек,но,докато се разбере ще се кажат и чуят много думи и обиди
Аз си мисля,че Суна,ако остане в имението със Сафет ще чуе и ще разбере,че това е дело на Тарък/разбира се,ако така е по сценарий/

# 573
  • София
Скрит текст:
Аз също не мисля че ще им е лесно нито че ни чака нещо хубаво.. даже ни мисля че освен Сейран друг ще знае за бременноста ще разберат но към края на втори сезон според мен със сигурност ще стане нещо и ще я изпратят в Антеп сама или тя сама ще избяга от всичко но да видим
дали Ферит ще я търси или ще се ожени за Пелин защото не мисля че всичко ще е цветя и рози и ще се съберат и няма да се разделят защото така няма да има втори сезон …
Изобщо не виждам как Ферит ще се ожени за Пелин след нощ със Сейран и евентуална бременност. Това ми се струва все по-невероятно.
До снощи твърдо вярвах, че е възможно. Днес Емурлах ме опроверга, ако всичко е истина и те наистина консумират връзката си.

п.с. Фуат тръгна да помага на Ферит, защото е твърдо убеден, че Ферит е достатъчно бунтар, за да не стои кротко и тихо на масата като брат си. Фуат вижда у брат си това, което самият той иска да бъде, но не му достигна смелост.

# 574
Малко светлина в тунела ! Каквото и да се случи ,  поне  изживяха този момент /ако не е нечий сън/.  Сега ще гледам погребението , ще си поплача сигурно но послее.....  Ще си ги гледам с кеф  и изобщо не ме интересува , колко ще трае това щастие .Важното е да го  има !  
Не ме интересува  реално ли е , професионално ли е  , приятелско ли е,  но двамата са огън !  
Любопитна съм да разбера , това по сценарий ли е  или импровизация  ?!

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 18:08 от Kami_J

# 575
Не знам колко пъти вече я гледах тази сцена Heart Eyes такава химия има между тях

Поредния дерт на феновете в Т - как ще я гледат тази сцена в хола с цялото семейство Joy

Малко грубо, с оглед ситуацията, ама го броят after Fuat sex - AFS.

Май ще има и интернет сцена.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 18:25 от stasha_s

# 576
# 577
Много ме кефи Търо! Joy

# 578

Доукан е раздал локма на сета

# 579
Има снимки на Пелин и майка й от погребението. Най-накрая й  намериха сцена, която да изиграе супер. Закова я. Така гледа...като умряла

# 580
  • Дубай
Ами, че какво има да делят, промотира си сериала човека... Така се прави!
Този Догухан, голям образ... Раздай си за персожа...

# 581
Е къде ще се събуждат голи? То в тази стая не знаеш сутринта кой ще влезе. 😂
Не вярвам пак някой да се дръпне. Сейран нали кимна с одобрение 😂 Айде да правят бебето и да се приключва 😂

# 582
Тя пък тази врата ключ няма ли?

# 583
  • София
И вратата към терасата да е заключена, моля...току цъфне Пелината...

# 584
Заминаха му паричките на Кязъм 😂 заедно с девствеността на Сейран 😂😂😂😂😂

Смятайте Афра как играе, щом от една физиономия се разбра какво може да е станало 😅 Евала бе, момиче!!

Общи условия

Активация на акаунт