Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 25 617
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
Сцената Орхан  , Гюлгюн и Ифакат за сега липсва , от фрага

# 646
.

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 22:47 от stasha_s

# 647
Един час погребение, сега едни час Пелин,новодошлите  актьори Rolling Eyes

Кюзъм май ще реши да брули  пари от двете семейства. Само това може да ми даде лъч светлина за СейФер Scream

Егати и ужаса си причинявам  с видяното до сега Scream

# 648
Нима е възможно нито за миг от лицето на Буче-то да не изчезва бездарието и тъпотата...Нервирам се, че се нервирам...

# 649
  • Бургас
Абе хора Sunglasses гледайте си филма, ядосвайте се, радвайте се , плачете, ама стига с тия имровизации и спойлери - кой ли ги е измислил?
И да я няма сцената сега / а то сценариста може и с неговата антилогика да ни сюрпризира/ все някога ще ни я покажат!
Но след това малоумно поведение на Пелин и майка, и най-вече на дърт Халис - всичко трябва да очакваме! Много негатив им натрупа и трябва един макар и малък светъл лъч да ни пусне...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
Хора, железни нерви имате. Завиждам ви благородно! Само като ви чета и ме хващат паник атаките, ако го и гледам ме търсете при Саффет младши, усмихната и безгрижна

Аникси, аз питах за сцената, защото реших, че така са се развили събитията и е ясно, че няма как да се случи и това ме изненада много. Сори!

# 651
  • София
Хора, железни нерви имате. Завиждам ви благородно! Само като ви чета и ме хващат паник атаките, ако го и гледам ме търсете при Саффет младши, усмихната и безгрижна

Аникси, аз питах за сцената, защото реших, че така са се развили събитията и е ясно, че няма как да се случи и това ме изненада много. Сори!
Най-добре направи ти. Не знам тази серия дали може да се гледа два пъти, честно. Сега, ако и Сафет се самоубие, пак траури, Корханови ще изказват съболезнования на Сафетови, пак обвинения. Тегаво.

# 652
Не сме стигнали до тази сцена.
Лелята съдейства на Сейран, обаче.

# 653
Нима е възможно нито за миг от лицето на Буче-то да не изчезва бездарието и тъпотата...Нервирам се, че се нервирам...
Пелин е огледало на актрисата Буче.   Простота и тъпизъм от всякъде. От триста кладенеца вадят глупости, само да й запълват  екранните минути.  С най-безсмислени думи,речи и действия.  Какви здрави връзки има,че ще я гледам и в другия сезон? Нали е надарена актриса да и намират друг проект.

# 654
Кязъм каза на Суна една сълза да не проронва. Че се е извинил хиляди пъти на Сафетови и те я приемат, въпреки че е булката която е избягала от сватбата си.

# 655
  • София
Кязъм каза на Суна една сълза да не проронва. Че се е извинил хиляди пъти на Сафетови и те я приемат, въпреки че е булката която е избягала от сватбата си.
Rage
С черните дрехи от погребение вчера, направо на сватба днес. Scream
Това не е нормално.

# 656
Баба ми беше християнка, но спазваше и доста ислямски обичаи, явно прихванати от съседи....или наследени от времето. Та, не ни даваше да се събуваме обувките с пръсти сочещи към вратата. Казваше, че е на " да си ходиш" в смисъл на лошо.
За първи път виждам този обичай да се изнасят на външната врата обувките на починалия

# 657
Суна умолява баща си да не я оставя. Ако искаш всеки ден ме бий, но не ме оставяй.

# 658
  • София
И свекървата с черна забрадка. Майко мила!
Това е една супер откачена серия.

# 659
Тя свекървата и на сватбата май беше такава с черна забрадка. Мога и да бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт