Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 15

• 25 616
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Според мен нещата отиват или към мъчения за Суна или самоубийство за влюбения  момък. Общо взето нищо добро няма да излезе Confused
Чак и дъртия май се усеща. Само глупавия Кязъм нищо  го не трогва.Smiling Imp

# 661
  • София
Тя свекървата и на сватбата май беше такава с черна забрадка. Мога и да бъркам.

Това не е нормално, честно, ревове, побоища, обвинения, траури..... цяла серия. Само да не завършим с приключването на Сафет.
Nina_Richi, според мен второто.

# 662
А на Суна и на Абидин нищо ли не са им направили? Там пред болницата като бяха?

# 663
Свекървата си е невестулка,но прави впечатление, че Тарък трайно се покри.

# 664
  • София
Задминахме Шербета по гадости.

# 665
Ферит е на гробището и Сейран ще отиде при него.

# 666
  • София
Е, сега вече не се издържа! Ферит и абито.

# 667
Според мен сцената е ще е накрая и тая Пелин за да направи мръсно казва на Казъм и този отива в имението и я повлича за косата и право при Тарък и след това за другата седмица… Но знаете ли и какво разбрах тази седмица в доста групи влязох от интерес към гнусните спойлери нашата си е най най изказваме мнение и пишем кой какво мисли .

Някой път наистина не искам да знам какво ще стане, губи се магията от гледането, предпочитам както писа ти, нашите размишления и анализи .

# 668
Нима е възможно нито за миг от лицето на Буче-то да не изчезва бездарието и тъпотата...Нервирам се, че се нервирам...
Пелин е огледало на актрисата Буче.   Простота и тъпизъм от всякъде. От триста кладенеца вадят глупости, само да й запълват  екранните минути.  С най-безсмислени думи,речи и действия.  Какви здрави връзки има,че ще я гледам и в другия сезон? Нали е надарена актриса да и намират друг проект.

Буче дори и веждите си не може да повдигне!

Кязъм пусна една сълза. Според мен не искаше да дава Суна на Сафетови, но се страхува, че Халис ще я поръча като виновна за смъртта на Фуат

# 669
  • София
Не знам, дали ще издържа докрая. Scream
Сега и изнасилване ли да очакваме?

Последна редакция: пт, 26 май 2023, 23:22 от missence

# 670
  • Бургас
Айдееее, атака  Joy

# 671
Кязъм май ни учуди вече- каза на Сейран да не излиза, излезе ли през вратата ония кукута ще я хванат, ще я приберат у тях и повече няма да я пуснат, какво искала, още някой ли да умре. По-рано бях писала, че той ги разбра що за хора са и един вид предпази Сейран.

# 672
Най-после любов. Утре ще раздавам мекици

# 673
Не знам, дали ще издържа докрая. Scream
Сега и изнасилване ли да очакваме?

Има салвет.
А оня Сафетко има фетиш, души обувки и прави масажи, може само това да му е самозадоволството.

# 674
Дядото вика Ферит спешно. Дали Пело се е унизила още че да каже че ги е видяла със Сейран?!
Или Зеррин е звъннала на Кязъм да каже.

Общи условия

Активация на акаунт