Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 669
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 020
Все повече ми допада визуално Алек, а не съм фенка на руси Relieved
Доживях да сме на едно мнение/не харесвам руси/.😉Сега остава да се и представи що-годе добре във формата/поне различно от предходните/🙂.

# 13 021
  • София

Важното е да не харесаш отредената му по договор, избраница.

Следващата Първа ще джитка с ремарке, не с влак.

На мен ми е важно той да си я харесва Relieved

# 13 022
Доживях да сме на едно мнение/не харесвам руси/.😉Сега остава да се и представи що-годе добре във формата/поне различно от предходните/🙂.

Няма. Ергените по дифолт не са харесвани, защото трябва да отлюспват...жени пред женска аудитория. Wink
Общо взето ролята им в това риалити е отредена да е -> гадняри.

# 13 023
  • Варна
Не само ергените. И някоя от момите дръзне ли да каже, че е сигурна в чувствата на ергенина.... тежко й!

# 13 024
Да, Janalle, той Алек Трети/😉Вени/ няма много избор, но знаеш ли? Надеждата умирала последна. След като си решил след два сезона да влезеш там, трябва да си готов и да покажеш нещо различно, иначе за какво влизаш?😉

# 13 025
# 13 026
  • София
Радвам се, че има раздвижване за Ергенът 3. Лека полека завесата се вдига.

Евгени е гласувал, браво на него!

Сигурна съм, че и Валерия е гласувала, все пак знаем колко съвестно си гони избирателните права по целия свят.

# 13 027
Снимките на Сезон 3 дали са приключили? Ние тук още дъвчем Генчо и Валерия, а новата звездна двойка сигурно вече е факт. Мисля да започна да следвам Наум и Теа.

# 13 028
Снимките на Сезон 3 дали са приключили? Ние тук още дъвчем Генчо и Валерия, а новата звездна двойка сигурно вече е факт. Мисля да започна да следвам Наум и Теа.

Теа още се снима в Гърция, значи сигурно още не е свършил сезона. То двойките в този формат май са двойки още преди него....

# 13 029
Да, Janalle, той Алек Трети/😉Вени/ няма много избор, но знаеш ли? Надеждата умирала последна. След като си решил след два сезона да влезеш там, трябва да си готов и да покажеш нещо различно, иначе за какво влизаш?😉

Естествено, но всъщност не влиза за това. Влиза заради известност и пари.
Ей го на, аз до сега не бях и чувала за този мъж, сега вече чух.

# 13 030
Тоя пък Алек, бива ли да облече риза два номера по-малка, тц, тц, тц. Ще се пръсне в гръдната му обиколка.

# 13 031
Много добро заглавие, "зарадва бабите" Satisfied

Докато не чуя и звук към картинката на бъдещия златен, първи и неповторим Ерген, няма какво да харесам. Все ми е едно, рус ли е, черноок ли е. Виж, висок, никога не е излишно, но и ръста се преглъща.
И Евгени беше уж обнадеждаващ, но след 1/2/3 епизода въртях очи повече и от него, като го чуя да се мъчи. Трудна работа, това, говореното. Ако пък се целим да излезе и диалог, мъкааа. Дано  Hands Pray има повече от един участващ, който става и за слушане в сезон 3.

# 13 032
Евгени докато не започна да се държи като класен ръководител и да им се кара по церемониите, си изглеждаше съвсем наред. До тогава основните критики бяха,че е нисък и изглеждаше като детенце до повечето от момите. След това обаче така тръгна надолу ,че дори аз която го харесвах в началото, към края ми се искаше да метна нещо по телевизора Joy
Новият ерген е симпатичен и ако има поне малко акъл в главата да  не се държи така арогантно ,според мен има голям шанс да стане любимец на публиката

# 13 033
На Евгени основният му проблем беше, че трябваше да му се вадят думите с ченгел, а това все пак е тв предаване...Та дано новият ерген има дар слово, другото каквото дойде Grinning

# 13 034
Теа пусна стори, че започва да събира 2 месеца багаж в куфарите. Значи снимките са свършили и се прибират към България тези дни

Общи условия

Активация на акаунт