Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 615
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 065
Само да покажат звездите...

# 13 066
  • София
mamaivy Това е според зависи (даже ще имаме летящ старт - тази прилича на онази, а онази на тази) Flowers Rose

# 13 067
Ваня Щерева звучи доста болна на сторито, което е пуснала от прибирането в къщата си. Да не е тя избраницата и от много целуване с Алек да я е пипнал някой вирус? Rolling Eyes

# 13 068
  • София
Ми тя май си пада по творчески личности, пък той технократ. Но знае ли човек, любов!

# 13 069
  • София
Наум, на въпрос коя печели, беше написал - за трета поредна година печеля аз. Тъй че, ясно е положението. 😁

# 13 070
Чакам десетата редакция на "талантливите" юристи.
Здравейте,

Имаш копие от новия договор ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

А казал ли е Наум прословутата фраза "Този път всичко е както трябва",да си знаем какво ни очаква?
"И този път нищо не е както трябва."Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 071
  • София
Сашко пък колко да е технократ?
Пял в хора, записвал музика.... Творец е той. Музикант. Също като Ваня Щ.

# 13 072
Не следя никой и не ме интересува никой,но ми е любопитно ако някой върл фен на Тейчето я следва ,да сподели някое ново видео ако има-там е истината! Дали куче,коте,папагалче или хамстер-може да изкочи нещо! Щото за късмет по време на снимките избори нямаше...

# 13 073
  • София
Да, да, държа да е последната редакция, но да го науча, преди да сме си избрали "фаворитка", защото после редакциите стават все по-фриволни и с оптекаеми срокове Stuck Out Tongue Winking Eye

Чакам десетата редакция на "талантливите" юристи.
Здравейте,

Имаш копие от новия договор ли? Stuck Out Tongue Winking Eye

А казал ли е Наум прословутата фраза "Този път всичко е както трябва",да си знаем какво ни очаква?
"И този път нищо не е както трябва."Stuck Out Tongue Winking Eye

# 13 074
  • София
Да, да, държа да е последната редакция, но да го науча, преди да сме си избрали "фаворитка", защото после редакциите стават все по-фриволни и с оптекаеми срокове Stuck Out Tongue Winking Eye

Нищо не разбрах. Simple Smile

# 13 075
  • Варна
Значи е добре да се обяви още сега какво да очакваме, защото после ще е някак според зависи 🥴

Тук много хора имат копие.😉
А още повече знаят всичко,а уж нищо не знаят.
Изобщо форум.
☕🍷🍺

То винаги е според зависи....

# 13 076
  • Варна
Така е, винаги зависи от туй, дет виси.

# 13 077
Като няма Алек, ей ви един Витя по пяна.

# 13 078
Кой го е снимал? 😁

# 13 079
За следващия сезон предлагам Мартин Елвиса за Ерген. Много ще му лепне ролята - пиене и цигарки на фона на натискащи му се златотърсачки Joy Гарантирана порция интриги и кавги, че той е много словоохотлив.

Общи условия

Активация на акаунт