Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 603
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 095
Покрай новината за Наум и Теа, това е единственият коментар с някакво споменато име. Някой да е чувал нещо за тази мистериозна Антония? Или да познава Антония, изчезнала за 2-3 месеца?
Каква е новината за Наум и Теа и откъде изскочи това име Антония?

# 13 096
Нали имаше една Антония във "Фермата"?! После се загаджи с Петър, който е пилот. Може да участва, не бих изключила. Иначе, профилът на този Филип Георгиев лъха на фейк отдалеч.

# 13 097
Нали имаше една Антония във "Фермата"?! После се загаджи с Петър, който е пилот. Може да участва, не бих изключила. Иначе, профилът на този Филип Георгиев лъха на фейк отдалеч.
И на мен профила на въпросния Филип не ми се вижда достатъчно  достоверен. Но явно постигна целта си подхвърляйки някакво име.

# 13 098
Разгледах профила на въпросния Филип. На мен ми изглежда реален - има снимки на него и семейството му, приятели коментират на стената му. От къде е този коментар, че някоя си Антония печели? На стената си ли е коментирал, или в някоя група?

# 13 099
# 13 100
А кученцата?

# 13 101
Може ли с две думи? Не искам да отварям този линк.

# 13 102
  • Някъде там...
Евгени и Валерия живеели заедно в Пловдив, в къщата на родителите му. Имали си отделен етаж. И Валерия не се интересувала къде ходи Евгени и с кого, дала му била пълна свобода. Това е от линка същественото.

# 13 103
Евгени и Валерия живеели заедно в Пловдив, в къщата на родителите му. Имали си отделен етаж. И Валерия не се интересувала къде ходи Евгени и с кого, дала му била пълна свобода. Това е от линка същественото.

Благодаря. Не се изненадвам, че Валката не се интересува къде и с кого ходи Евгени Grinning

# 13 104
  • София
Не в Къщата на родителите на Евгени, а в Палата им. Simple Smile
Разбирам, че сме реабилитирали Блиц като източник на информация.

# 13 105
  • София
Нямам идея дали е достоверно, просто ми излезе във фийда Laughing Може да са им добавили нова клауза в договора, знае ли човек Laughing

# 13 106
Може,може....за пари всичко може. Включително и тези статии търсят сензацията за пари.
А аз пак да попитам,а кученцата?
Нещо за ново "тайно" място до Пловдив да се е чуло/ прочело някъде?
Че нали и там голяма любов.

# 13 107
Когато четете този пасквилен сайт, имайте предвид, че редакторите там са от писател - фантаст нагоре.

# 13 108
ПР-ите  нямат много полезни ходове. За новия сезон се търсят рекламодатели. Линията с кученцата замина към канала. Нищо, късопаметни сме. Като се разтурят нещата в палата, пак ще заговорим за приюти. Ще ги въртим нещата докато покарай Алек не гръмне някоя бомба и така.

# 13 109
Вече започвам да си мисля, че Алек не съществува и е аватар на продуцента Grinning

Общи условия

Активация на акаунт