Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 603
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 155
А може би във финалното дуо ще са известна vs неизвестна някаква? Щото от едната страна е някаква свитичка мадама, безлична, пък от другата - познато лице, при това с доста асертивен поглед.

Ако Тушакът вярно е примамил някоя родна звИздЪ, нищо чудно, че е подбрана снимка, на която е с такава мазна физиономийка.

# 13 156
  • София
Това е Маги Джанаварова на снимката, тя тъкмо роди, със сигурност няма да е за нея буквално. Също нейна е песента Виновен, изрезка от видеото е сложена под Алек.

# 13 157
Е, то е метафора, ясно е.
Обаче това легло и после надпис виновен. На мен ми мирише на с...с

# 13 158
Това е Маги Джанаварова на снимката, тя тъкмо роди, със сигурност няма да е за нея буквално.

Туй е ясно Simple Smile Но някой от нейния "калибър". Просто познато лице, това ми беше идеята.

# 13 159
  • София
Моето предположение е подобно - Варна (вероятно Маги) срещу В. Търново (Нани може да е също аналогия с име). Ако го разчетем като ВИНОВЕН, може би не е срещнал любовта. Но по начина, по който е пренесена думата, може да е и нещо друго??? Изражението на Тушев е като изражение на Тушев - само той си знае.

Залагам, че ще се борят за сърцето на Алек, някоя сексуална болярка и някоя варненска красавица, може и Маги да се казва.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 19:14 от Editor.

# 13 160
Става интересно хохо

Братовчедка ми искаше да се включи тази година, понеже е решила да става инфлуенца Grinning Обаче реши да се откаже, цащото е атрактивна и щяха да я накарат да има игра с Алекчо. Но, ето такива момиченца се включват вече Grin

# 13 161
  • софия
Еееее, разгеле,  алелуя и амин!!!
 Отварям третото очо и започвам гадания по картинка.
 Значи, Тушев, Алек и виновен в една редица. От едната страна сгъната мадама на креват, от другата Маги Джанаварова.
 Девойката на матрака се е напила с бира от мъка, че е хванала Алек да подарява последната роза на Тушев. Докато е давила мъката е слушала Маги.

# 13 162
Ама кой беше тоз' Тушев. Нещо съм изпуснала

# 13 163
Ама кой беше тоз' Тушев. Нещо съм изпуснала
Продуцентът

# 13 164
Еееее, разгеле,  алелуя и амин!!!
 Отварям третото очо и започвам гадания по картинка.
 Значи, Тушев, Алек и виновен в една редица. От едната страна сгъната мадама на креват, от другата Маги Джанаварова.
 Девойката на матрака се е напила с бира от мъка, че е хванала Алек да подарява последната роза на Тушев. Докато е давила мъката е слушала Маги.
Има логика, има логика.

# 13 165
Ахаха. Ясно. Бе, щом е доволен, ще има драми. Чак се развълнувах

# 13 166
А Варна къде се вписва? Ако някой разбере,да си каже-веднага почвам да душа като някой Рошльо.Тъй де,нали съм си от Варна...

# 13 167
Коя е таз Маги и има ли шанс и тя да е от участничките?

# 13 168
Короните за какво са? И двете са "мис" или просто са разнасяли ковид?

# 13 169
  • София
Раздрънкаха се разни аматьори, затова нека започнем направо с десерта:

Най-накрая нещо ново.
С едната явно има сбъднат сън. Smile  
Сигурно винцето е виновно.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 22:59 от Eiger

Общи условия

Активация на акаунт