и че не иска той да си говори с другите, както с нея. После в цялата драма с доенето на крави го отряза супер категорично. В последния епизод пак имаше скандал между тях.
Е, очевидно, нищо не стана. И да е имал симпатии, загубил е интерес някъде в началото. Горе долу тогава осъзнах, че не се тръгва така директно. 

в себе си е знаела, че това е риск, който не може да си позволи, защото ще бъде отпратена преждевременно и е искала да даде всички шансове на отношенията им да се развият. Накрая ми се стори изключително уморена. Сигурно част от нея се е радвала, че всичко приключи. А сега още повече би трябвало да оцени любовта си и себе си, щом накара човек като Евгени да избяга от нея

На мен също ми стана кофти за нея в последния епизод. Гадно е да си така хлътнал и всичко да свърши по този начин хем речта на Генчо беше ужасна като реч за отрязване. НО не мога да я направя жертва и мъченица на Евгени и да я възприема така, точно защото той й даде достатъчно ясни сигнали, че фаворитката му е Валерия. И тя до последно отказваше да го приеме хем го знаеше чудесно - сама си каза, че знае, че разумът е тя, а сърцето - Валерия. Ако е използвана от някого, това не е от Евгени, а от продукцията.
На мен също ми стана кофти за нея в последния епизод. Гадно е да си така хлътнал и всичко да свърши по този начин хем речта на Генчо беше ужасна като реч за отрязване. НО не мога да я направя жертва и мъченица на Евгени и да я възприема така, точно защото той й даде достатъчно ясни сигнали, че фаворитката му е Валерия. И тя до последно отказваше да го приеме хем го знаеше чудесно - сама си каза, че знае, че разумът е тя, а сърцето - Валерия. Ако е използвана от някого, това не е от Евгени, а от продукцията.
Пое си сама риска, Лъвица е права за това.
Препоръчани теми