Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 294
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Елена сама се подложи да бъде използвана. Оставаше и накрая да я наградят за това. Между другото, другата година очаквам още по-голям сеир след отзвука сега. Много материал натрупаха.

# 211
Аз продължавам да не разбирам, защо фенките на Валерия не обръщат внимание на факта, че тя е единствената, която се е записала да гласува в Бодрум. От 25 момичета, само тя преди шести  септември решава, че се изкара достатъчно дълго в Турция, за да гласува там.
Тоест? Какво имаш предвид?
Не знам кога е снимано предаването и кога е бил финала, за да си извадя изводи от това, което споделяш.

# 212
Ладонае, не му е, но те тези неща не са рационални.

Няма сравнение между бутането на Валерия и на Елена. На Валерия винаги откликваше, винаги прощаваше, и от първия ден я търсеше. Валерия се отстояваше и не се притесняваше, че може да не се хареса. Елена беше готова да даде всичко, което Евгени поиска, но той в крайна сметка поиска Валерия.
Абсолютно.

Валерия от самото начало го реже и си поставя претенции, изисквания и си слага ясни граници какво би и не би направила без да изпитва страх, че Евгени ще я махне. От среща 1 му обясни, че ще спи с кучетата Grinning и че не иска той да си говори с другите, както с нея. После в цялата драма с доенето на крави го отряза супер категорично. В последния епизод пак имаше скандал между тях.

Като контрапункт, Елена при най-дребното спречкване изпадна в драми, филми и ревове. Веднага сложи колието, обяснява се. За цялото нещо - целия формат - една критична дума не каза към него - то бяха хвалебствия, абсолют, гений, виртуоз, маестро, абе край няма. Една жена е хубаво в началото да запази все пак лека загадъчност и да не е на тепсия по тоя начин и не ми е ОК да го обсипва с комплименти нон стоп. Това наистина са неща, които разбираш с опита с мъжете.

Чак ми стана мило като се присетих как в училище бях хлътнала по един и се чудех как да си застана на главата, за да му се харесам. Grinning Е, очевидно, нищо не стана. И да е имал симпатии, загубил е интерес някъде в началото. Горе долу тогава осъзнах, че не се тръгва така директно.

# 213
  • София
Генчо имам чувството, че не отхвърли само Елена, а половин България Rolling Eyes
Защото преди да си направи избора всички го харесваха, нали? Joy

Разумните фенки на двете фаворитки се молеха да избере другата.

# 214
Ладонае, не му е, но те тези неща не са рационални.

Няма сравнение между бутането на Валерия и на Елена. На Валерия винаги откликваше, винаги прощаваше, и от първия ден я търсеше. Валерия се отстояваше и не се притесняваше, че може да не се хареса. Елена беше готова да даде всичко, което Евгени поиска, но той в крайна сметка поиска Валерия.

Разликата е в отношението на Евгени. Т.е. в реалните му, неизвестни дотогава чувства, за които може само да се предполага. Съгласна съм, че Елена трябваше да отстоява себе си повече. Може би дълбоко Simple Smile в себе си е знаела, че това е риск, който не може да си позволи, защото ще бъде отпратена преждевременно и е искала да даде всички шансове на отношенията им да се развият. Накрая ми се стори изключително уморена. Сигурно част от нея се е радвала, че всичко приключи. А сега още повече би трябвало да оцени любовта си и себе си, щом накара човек като Евгени да избяга от нея Simple Smile

# 215
Бая жени са били в обувките на Елена и си имат по една хубава Валерия и по един лош Евгени в миналото.Grinning
Нормално е човек като се връща към тези травми да отключва такива емоции.
Аз разбирам и им съчувствам.

# 216
Къде виждате лудо влюбена Валя, аз пък да попитам?😆За мен никога не е имала чувства, освен леки симпатии и състезание с другите момичета да покаже, че е над тях. То по принцип всичко се върти около нея и.. приюта.
Така че, аз със сигурност ще кажа, че Елена беше влюбена, а Гено също изпитваше.. нещо. Може да се е ласкаел от нейното внимание.. или друго, но съм убедена, че не е бил безразличен. Никой не го е карал точно нея толкова пъти да отмъква, целува и говори за бъдеще.
Иначе съм съгласна, че истински си падаше по Валя, но тя по него-не.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 00:13 от Amber*

# 217
И Микаела ще пуска ютюб канал, да не остане по назад. На никоя не ѝ е пукало за тоз дебил Ергени.

# 218
  • София
Генчо имам чувството, че не отхвърли само Елена, а половин България Rolling Eyes
Защото преди да си направи избора всички го харесваха, нали? Joy

Разумните фенки на двете фаворитки се молеха да избере другата.

Хем не го харесваха, хем му се ядосаха, че не избра Елена.

Елена рискува и загуби. Няма на кой да се сърди. Всичко, което направи, беше неин избор.

# 219
На всеки му става мъчно и симпатизира на губещите. Simple Smile На мен също ми стана кофти за нея в последния епизод. Гадно е да си така хлътнал и всичко да свърши по този начин хем речта на Генчо беше ужасна като реч за отрязване. НО не мога да я направя жертва и мъченица на Евгени и да я възприема така, точно защото той й даде достатъчно ясни сигнали, че фаворитката му е Валерия. И тя до последно отказваше да го приеме хем го знаеше чудесно - сама си каза, че знае, че разумът е тя, а сърцето - Валерия. Ако е използвана от някого, това не е от Евгени, а от продукцията.

# 220
  • София
Някой помни ли текста на съобщението, което Елена била пратила на Евгени? Мисля, че в него ставаше дума за добро партньорство. Значи ли това, че всичко, дори "влюбването" на Елена, е било сценарий. Ако е така, не е редно Евгени да отнесе хейта сам.

# 221
Шоуто приключи или има неразбрали...
Продукция протри доволно ръце от гледаемостта и печалбите и се приготви за нова още по-шарена простотия догодина.

# 222
И Микаела ще пуска ютюб канал, да не остане по назад. На никоя не ѝ е пукало за тоз дебил Ергени.
Че това момиче не учеше ли право в чужбина? После се оказа, че тук работи. Сега и ютюбърка ще става. Откъде това свободно време?

# 223
Симпатичен ми беше Евгени в началото, но с развитието на предаването противоречията се показаха. Сериозни заявки даваше на думи и се държеше по обратния начин. И така до финала, където спечелилата ме с искреността си Елена, доизгради неговия злодейски образ. Иначе имах желание да ида на концерта, ама вече нямам. Бойкот и заради кофти избора на реклама, ако е това.
И въпреки всичко, щях да го оправдая, ако беше избрал момиче с големи гърди.

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 00:21 от eli_to55

# 224
На всеки му става мъчно и симпатизира на губещите. Simple Smile На мен също ми стана кофти за нея в последния епизод. Гадно е да си така хлътнал и всичко да свърши по този начин хем речта на Генчо беше ужасна като реч за отрязване. НО не мога да я направя жертва и мъченица на Евгени и да я възприема така, точно защото той й даде достатъчно ясни сигнали, че фаворитката му е Валерия. И тя до последно отказваше да го приеме хем го знаеше чудесно - сама си каза, че знае, че разумът е тя, а сърцето - Валерия. Ако е използвана от някого, това не е от Евгени, а от продукцията.

Е, нека не я канонизираме Simple Smile Пое си сама риска, Лъвица е права за това.
Не е знаела със сигурност за Валерия, на нея й бе казано, че е на везна или нещо такова.
Определено продукцията е по-виновна, ако Евгени си е избрал Валерия в началото, но понеже са нямали резервен ерген и т.н. е трябвало да продължи цирка и интригата.
Но Евгени не се държа зле само с Елена... затова е този хейт. М.г. Виктор, макар и да го нямаше никакъв, бе по-галантен и обран. Хора са това, все пак. Имат чувства, достойнство. А не само усти за мляскане.
И мъжът затова е мъж - да е разумен и отговорен. Жените са по-емоционални и импулсивни... и манипулативни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт