Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 880 499
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 6 000
  • София
PR-акцията продължава с пълна сила. Нали не обичаха да се снимат заедно? Grinning

На някой изобщо пука ли му още, дали са заедно? На мен отдавна ми отминаха емоциите от шоуто.

# 6 001
  • софия
Дали му пука на някого, не знам. За мен си беше предизвестена историята. Но пък искрено ме забавлява двойката след формата. Нямат пропуск, покажат ли се на светло. Не зная как още имат здраво място от толкова настъпване на мотиката. Пилинцата от Монако само могат да се учат от Валергени.

# 6 002
  • София
От всички, Валерия е най-непокорната, не прави ВСИЧКО за пари, не нарушава принципите си и екипа знае, че няма да им играе по свирката - то се вижда и сега, изобщо не се НАГАЖДА, не се е залепила за Евгени, не е сменила тона с мяу-мяу, за да убеждава всички колко съвършена и безпроблемна ДВОЙКА, е произлязла от предаването.

Ако продуцентите решаваха и са искали някоя с която да заживее веднага като семейство и да послужат за примамка и  РЕКЛАМА за следващият сезон, щяха да му изберат някоя от по-възрастните,  от неговият или по-близък град, тип интелектуалка която да подхожда на КЛАСИЧЕСКИ музикант и най-вече, безработна, защото както се вижда, нещата трудно се нареждат и съчетават с момиче от далечен град, с толкова много ангажименти -  моделство в Япония, следване в университет и ПРИЮТ в затънтен край, който няма как да се премести.

PR-акцията продължава с пълна сила. Нали не обичаха да се снимат заедно? Grinning

Длъжни са още известно време да го играят влюбени. Знаят, че не успяха да спечелят народната любов, а и двамата са с голямо его и според мен не искат да доставят радост на "хейтърите" признавайки толкова скоро, че не са заедно. 😄

# 6 003
Стига с тия гащи! Ако гащите се виждат, Блага от сезон 1 има решение.

# 6 004
  • София
Габисавет е най-принципната двойка. Не обичат дюнери.

# 6 005
Извинявам се, че ще прекъсна хейта към Валерия, но гащи не се виждат.

# 6 006
Значи е без.

# 6 007
По свидетелски показания се виждат!

# 6 008
Валерия и Евгени са заедно. В един ресторант вечеряме в момента в Плевен 😅

# 6 009
  • София
Ехее, клюки от първо лице Heart Eyes Мотористка, разказвай Grin

# 6 010

Я раздуй малко инфото. Сами ли са, ако не - с кого са? Как се държат? Още ли е с бялата рокля до под пъпа ? 😀 Евгени какво си е поръчал? Бъди с тях ли е 😅😅😅

# 6 011
  • here and now
Казвай бързо, как е облечена Валерия.

# 6 012
Проблемът с роклята на Валерия е Инстаграм!
Видяли са някаква рокля там, изахкали са, всяка си е избрала по нещо и е дошъл прозрачен полупрозрачен полиестерен траш.
На Валерия просто й седи, защото има хубаво тяло. Ако беше с два санта по-дълга отпред, щеше да се ядва повече.

# 6 013

А какво стана с твоя познат,  който имал връзка с Валерия след Ергенът? За камуфлаж ли е бил или Евгени е камуфлажът 🙂

# 6 014
По-смешното в снимката са панталоните на Евгени, които очевидно са му тесни.
И защо е смешно, в предаването нонстоп се наблягаше на това какъв Аполон е.

Общи условия

Активация на акаунт