Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 875 682
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 7 995

По принцип, когато млади необвързани хора (че и обвързани) се срещнат е реалити, не е много чудно да се гаджосат. В Ергена става малко по-трудно заради цялата драма на кокошкарника.
В новия сезон очаквам повече образи като Елена, което няма да е лошо за играта.
Аз пък искам повече Милици и Бонбонови. Така ще има пълен мир в темата и много майтап и шеги.
Ергенът и без това е млад и няма да се жени в 3 сезон е ясно, та не го мисля.

# 7 996
На мен за Милица ми стана жал в един момент

# 7 997
На мен за Милица ми стана жал в един момент
И на мен, но после видях някъде нейни снимки преди предаването (лично правени и слагани в профила), които...ми ..Иначе тежка съдба имаше и изобщо не трябваше да я взимат от предаването. Четох, че си загубила и работата, за да участва, изобщо..тя и за братче с проблеми се грижеше...

# 7 998
  • София
Ще ме прощавате, ама непростимата талия на Валерия ѝ я прощавам, но изцепките с голо дете за назидание няма как да ѝ простя.
Ааа, а на Елена английския с български букви, трудно ми е, признавам си, но бих го простила и него.

# 7 999
Относно Милица, Евгени с нейното изгонване ми спечели уважението.
Разбра момчето, че това нейното направо не е смешно, ами патологично и реши да пожали достойнството  ѝ, вместо да я оставя да се излага, защото нейните “излагации” бяха някак по-други от тези на Габисавет.

# 8 000
Според мен от Милица и Мони го беше малко страх и затова ги изпрати, но не го казвам с подигравка. Личеше, че се смущава в тяхно присъствие. Но поне ги изпрати без присмех. Мис Габи не я понасяше и не го скри.

# 8 001
  • софия
Дам, Милица беше трудно гледаема. Не трябва да влизат подобни персонажи изобщо. И жал и яд ми докарваше. Жал към нея и яд към продукцията. Много тегава работа. Могат да са интересни и без откровена гавра с човек с проблеми.

# 8 002
За Милица ми беше жал, докато потребител Савана (не я виждам отдавна в темата), не ме убеди, че момичето преиграва. После като я гледах в някакъв подкаст много уравновесена и разумна беше. Работи, инициативна е, добре се справя. Дано и за другите моми това да се чува!

# 8 003
В интервютата, които даваше Милица, се държеше адекватно и беше умерена. Но все пак има някаква тиха лудост в това момиче, дали следствие на травми от детството, дали генетично. Действително от страна на продукцията беше гавра начинът, по който я представяха и насърчаваха изблиците й.

# 8 004
  • Някъде там...
От дир.
Първият по рода си по-възрастен кандидат е избран да бъде "Ергенът" в предаването по ABC - Джери Търнър, 71-годишен дядо от Индиана. Той ще участва в спиноф сериала, който ABC нарича "изцяло нов вид любовна история - за златните години".

В анонса се казва, че това е възможност за Търнър да намери втори шанс в любовта, да открие партньор, с когото да сподели годините от залеза на живота си. Розите, характерна част от шоуто, не са обичайно червени, а златни.
Търнър е пенсиониран ресторантьор, който обича барбекютата, играта пикълбол и отборите на "Чикаго". През 1974 г. той се жени за своята тийн любов, от гимназията, Тони. Те живеят заедно 43 години и имат две дъщери - Анджи и Джени, и две внучки - Чарли и Пейтън.
Тони си отишла от този свят през 2017 г. и Търнър вече е готов да намери отново любовта, според семейството му.
"Бих се радвал, ако намеря дама, която е много енергичен човек. Някоя, която може би играе пикълбол, някоя, която може би играе голф".
Според официалното представяне на "The Golden Bachelor", Търнър живее в къща-мечта до красиво езеро в Индиана. Той често е зает да организира барбекюта, да играе пикълбол туршия, да кара четири колело, да излиза с приятели.

# 8 005
  • София
“Пикълбол туршия”, е няма такъв език 😭. Покъртително.

# 8 006
И аз бих гледала Ерген с по-възрастни участници, над 40. По-интересни ще са ми определено.

# 8 007
  • София
Танчи, твоята позната как се оправда за неверния спойлър за сватбената агенция? Satisfied Иначе и на мен ми бяха казали неверен спойлър за победа на Елена, уж дошъл от човек, който работи с продукцията. Но изобщо не ги чувствах така нещата и подозирах, че пускат фалшива информация нарочно.

За мен втори сезон беше класи над първи, както и каста като цяло. Много по-развити персонажи имаше. За трети сезон се надявам да няма Габита, Елисавети и кандидат Венети. Надявам се Ергена поне да се опита да си хареса жена. Надявам се продукцията да не му навира някоя от момите за финал, въпреки че осъзнавам, че намесите на продукцията правят нещата по-интересни. Но като цяло, предаването го гледам основно като сеир и социален експеримент, не като романтична история, така че съм доволна от втори сезон и очаквам трети с интерес Satisfied

# 8 008
Лъвице, не съм я виждала моята позната от онзи път, че да я питам. Ама ще я питам като я видя, защото ми е много интересно какъв е случая със сватбената агенция 😃

# 8 009
И аз бих гледала Ерген с по-възрастни участници, над 40. По-интересни ще са ми определено.
Е то нали имаше вече такова риалити - с една богата дама на около 50 г. и един господин инспектор ли беше не помня, който се оказа използвач. Аз искам да гледам хубави, млади и по възможност уравновесени хора. Ерген над 40 не допускат във формата от САЩ.

Общи условия

Активация на акаунт