Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 487
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 365
Че Александра не е добре, се видя ясно в предаването. Е, някои го видяхме на момента, на други им трябваше време. Но да отидеш при нея на терапия, вече е друго ниво на простотия.

# 13 366
Аяуаска е супер мега вредна. Не само за сърцето, а и изобщо заради пристрастяващия ефект. Не всеки пие аяуаска еднократно, някои се привързват и не искат да спират. Абсолютно не е нужно да се пие аяуаска, от всяка ситуация може да се излезе. Този безпаметен транс от няколко часа никому не е нужен. Но Александра като е открила нещо ново и е зашеметена... нека си го рекламира. 8-9 пъти била пила аяуаска, да е жива и здрава. В Южна Америка се използва за опиат от индианците, всякакви амазонски племена в Бразилия, също и в Перу, Еквадор и Боливия, точно шаманите се занимават с това. Явно за Сашка това е супер мега екзотично и трябва да си го рекламира на някакви семинари и да се прави на интересна, само защото в България почти никой не е чувал за аяуаска и аудиторията ще вика "уау"

# 13 367
Капитонова си го каза каква е ама нали тогава повечето мразеха силните и харесваха ревливите.

# 13 368
  • Мюнхен
Капитонова си го каза каква е ама нали тогава повечето мразеха силните и харесваха ревливите.

Съвсем не е силен човек, който си изтърва нервите до степен да метне нещо по някого, или да нарежда постоянно. Капитонова въобще не си изигра играта добре, защото и пред Виктор плюеше по Александра.

Хвани едната, удари другата, това е положението.

# 13 369
  • Варна
Аз се чудя как да откача приятелката ми от Александра, защото вече е като сектантка. Има вече същата налудничава усмивка, като нейната... Давайте предложения, че направо, като и видях името на тази и се ядосах пак.
Е, ако ги дрогира ще бъде трудно.
Това впрочем не е ли подсъдно?

# 13 370
Направо не мога да повярвам какво чета за Александра! То, беше ясно, че нещо и има, ама нали Витя я харесваше, а Капитонката я тормозеше, та се наложи да я защитаваме тогава. Обаче, тия шамански истории и опиати са нещо, което излиза извън границите на нормалното и даже на закона! Александра нали е психолог, за такива неща би трябвало и разрешителното да практикува да и се отнеме. Ако в България има такова, де.

# 13 371
  • Paris
Това ми звучи толкова странно, че не мога да го повярвам 🙄😀

# 13 372
Познавам една от дамите, които се спряга, че ще стигнат далече....умно момиче е, дано се представи добре. Ще следя с интерес.

# 13 373
Това ми звучи толкова странно, че не мога да го повярвам 🙄😀
Абсолютно достоверно звучи, в Къщата на инфлуенсърите също говореше за аяуаска.

# 13 374
  • София
У нас би трябвало да е забранено и мисля, че някой потърпевш от тези глупости трябва да подаде сигнал. Абсолютно против промоторането им съм, това са опасни практики. Да не говорим, че сме европейска държава и тук няма място за шамански ритуали, които не са просто за забавление, а оказват влияние на здравето.

# 13 375
Тя и в Ергенът го спомена. Освен това размятваше някакви карти таро, бълваше простотии всяка минута и като цяло се държеше супер неадекватно, което предизвика и поведението на другите момичета. За психолог не се изисква разрешително, никой нищо не може да ѝ отнеме.

# 13 376
Аз се чудя как да откача приятелката ми от Александра, защото вече е като сектантка. Има вече същата налудничава усмивка, като нейната... Давайте предложения, че направо, като и видях името на тази и се ядосах пак.
И аз съм си мислела да подам сигнал. Но това рапе-то, което им дава реално е някакъв тютюн с билки. И някакви капки за очи, които отварят третото око също им предлага. Нещо със "с". И отровата от жаба. Тоест, не са наркотици. Не знам. Но положението е страшно.
Мисля, че чая не им го предлага, но тя е пила. Сега виждам, че казвате 8-9 пъти. Уау,това не е ли зависимост вече...

# 13 377
  • София
Тя и в предаването рисуваше символи по ръцете си и ги насочваше към другите. Уж се тръшкаше, че това били ангелски символи, положителни, но ако на мен някой ми говори такива безумия и след това прави ритуали, далеч не бих била сигурна. Със сигурност бих решила, че е луда и да стоя настрани от нея.

Сега в Къщата на инфлуенсърите също заклеймяваше хора, че не били достатъчно духовни, а човекът беше просто рационален - Дидо. Никога не я е обидил.

# 13 378
  • Варна
Скрит текст:
И аз съм си мислела да подам сигнал. Но това рапе-то, което им дава реално е някакъв тютюн с билки. И някакви капки за очи, които отварят третото око също им предлага. Нещо със "с". И отровата от жаба. Тоест, не са наркотици. Не знам. Но положението е страшно.
Мисля, че чая не им го предлага, но тя е пила. Сега виждам, че казвате 8-9 пъти. Уау,това не е ли зависимост вече...
E то сигурно и марихуаната е вид "билка".
За отрова на определен вид жаба съм чувала че е халюциноген.
Не може да е разрешено.. това е опасно.

# 13 379
  • Мюнхен
E то сигурно и марихуаната е вид "билка".
За отрова на определен вид жаба съм чувала че е халюциноген.
Не може да е разрешено.. това е опасно.

Не е, Хексе, ама институциите си клатят краката. РЗИ и БАБХ за добавките ѝ, а положението с асоциациите за психолози и психотерапевти също е много мътно в БГ. Даже не знам тя под чия юрисдикция трябва да се води.

Общи условия

Активация на акаунт