Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - След сезона

• 877 452
  • 13 845
  •   1
Отговори
# 13 410
Нани не ми е харесва, като Пинокио ми е.

Ето ви още 2 потенциални участнички:

https://instagram.com/dimitrova.maria22?igshid=MTNiYzNiMzkwZA==

https://instagram.com/monica_rumenova?igshid=MTNiYzNiMzkwZA==

Като цяло подбора чисто визуално тази година не ми допада. Може би имам надежда в Надя, Йоана (намерих ѝ Фейсбука, не е сестра на Алек) и Екатерина (макар че ми е особена). Другите ме плашат, хахах

# 13 411
  • Варна
Първата ми харесва май най-много на визия. Даже като излъчване от снимките малко не ми се връзва да си го причини това предаване, но знае ли се....

# 13 412
Надя е различна от всички - естествена и одухотворена, дори сякаш има чувство за хумор..по усмивката...и излъчването. Екатерина има интересни черти, екзотични но...откъм излъчване нищо не ми говори, малко студенина ми лъха от нея, нещо като надменност. Ще видим. Ще си тествам психологическите умения.

# 13 413
Нека все пак се запознаем с момите,когато започне сезона.На снимки виждаме едно,а реалността е съвсем друга.Като за пример мога да посоча Елисавета-видяхме я на снимки,после на екрана не можахме да я познаем.А пък и на външен вид миловидни,а като си отворят устата-мале,мале! (тук справка няма да дам:) )

# 13 414
На мен пък Надя толкова ми прилича на Виктория Капитонова, че ми иде да извадя 1500 лева и да си купя лота за вечеря с нея.

# 13 415
В Редит искрено се забавляват по този повод. 😁

# 13 416

И други продават лотове 🤣

# 13 417
Нани не ми е харесва, като Пинокио ми е.

Ето ви още 2 потенциални участнички:

https://instagram.com/dimitrova.maria22?igshid=MTNiYzNiMzkwZA==

https://instagram.com/monica_rumenova?igshid=MTNiYzNiMzkwZA==

Като цяло подбора чисто визуално тази година не ми допада. Може би имам надежда в Надя, Йоана (намерих ѝ Фейсбука, не е сестра на Алек) и Екатерина (макар че ми е особена). Другите ме плашат, хахах

Как реши, че не е сестра на Алек? Аз я следвам отдавна и мисля, че беше активна по време на снимачния процес. Освен това има същата мутричка като него, та няма начин да не му е сестра 😀

# 13 418
  • София
Защото се разбра, че сестрите на Алек се казват Люба, Елица и Леда. Други сестри няма.

# 13 419
1. Виктория Асенова
2. Кристина Добрева
3. Барбара Ибисс
4. *Габриела Иванова (сестра на Памела)
5. Екатерина Тодоров
6. *Габриела Дукова
7. Христиана Манова
8. Киара Маджарова
9. Васка Джурова
10. Валерия Дакова
11. Теодора Добрева (Thea De’Angelis)
12. Надежда (Нани) Вишева (финалистка?)
13. Маги Томова (финалистка?)
14. *Памела Иванова
15. Christina Gorgeous (Горджъс?! 😁)
16. Надя
17. Мартина Симова (липсва акт. 07.09-13.09)
18. Габриела (пожарникарката)
19. Ани Метушева
20. Мария Чекмарева
21. *Йоана Младенова
22. Мария Димитрова
23. Моника Руменова

* Може би са от екипа

# 13 420
  • България
Всички участнички, на които видях Инстаграмите, са абсолютно еднакви с малки изменения в ръста и телосложението. Като пластмасови са. Имаше точно една без видими корекции, но изглеждаше като най-средностатистическата българка. Нито една не е красива, да не кажа и, че не са ударили генетичната лотария със 100 точки. Много голям проблем е пластичната хирургия сред част от инфлуенсърките.

# 13 421
Защото се разбра, че сестрите на Алек се казват Люба, Елица и Леда. Други сестри няма.

Кой го твърди? Вярвам, че ще я видя на срещата на родата, защото точно преди края на снимките пускаше сторита от Родос, и то даже от хотела, в който бяха Наум и Тея. В същото време беше активна през снимачния период.

# 13 422
Йоана не е сестра на Алек, т.е. не е дъщеря на баща му - не е трудно да се провери. А това, че е била активна през снимачния период, не означава, че изобщо не е участвала.
Може да е братовчедка евентуално, но не мисля, видях, че доста участнички я следват, а срещата с роднините на Ергенът е само за топ 3.

А ти по каква линия я следваш, не виждам да е някаква инстаграм феймъс? Познаваш ли я?

# 13 423
  • Paris
Според мен дори и сега да видим някои красиви и естествени за съжаление пак не е индикация, че няма вътрешно да са посредствени.

# 13 424
  • Вестерос
Алехандро си ги харесва пластмасови явно

Общи условия

Активация на акаунт