Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 117 012
  • 738
  •   3
Отговори
# 450
  • ГАБРОВО
Някой поръчвал ли е допълнителни накрайници за Bosch unlimited 7 като допълнение към тези за съответния модел? Засега съм се насочила към Unlimited 7 ProHygienic Aqua, но бих искала и някой допълнителен накрайник

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 10:47 от Veselina Dimova

# 451
И аз да се включа с питане за модела - не можах да разбера, дали за да се чупи дръжката е необподимо само повече натиск или има механизъм. В магазина моделите бяха с тиксо и не можех да пробвам, консултантите са абсолютно невежи. И още един въпрос - почиства ли килими тип шаги?

# 452
  • Варна
Има копче, натиска се и се чупи. За обратно изправяне само си щраква. За почистването не знам, гледах само мостра в магазина. Но още я обмислям и събирам мнения. За сравнение онзи ден видях, че едни познати имат някаква вертикална на Rohnson и казаха, че изобщо не са доволни. Нищо не смучела.

# 453
  • ГАБРОВО
Ако някой има модел на Бош, на който се изважда въртящата част на четката за да се почисти, моля да сподели кой е моделът. В Технополис не са наясно

# 454
Аз проблем с почистване на въртящата се част нямам, понеже четката е със забележително голям диаметър. Едно щракване с ножица и всичко навъртяно се вади лесно.

# 455
  • ГАБРОВО
Аз дори не знам има ли изобщо такава четка, която да се почиства като се извади въртящата глава. Просто някой по-горе беше писал да се пита на място в магазина за тази подробност. Останах с впечатление, че има и модели с такава четка. Бих ги погледнала, макар че едва ли това ще е от решаващо значение за избора ми

# 456
Аз дори не знам има ли изобщо такава четка, която да се почиства като се извади въртящата глава. Просто някой по-горе беше писал да се пита на място в магазина за тази подробност. Останах с впечатление, че има и модели с такава четка. Бих ги погледнала, макар че едва ли това ще е от решаващо значение за избора ми

На моята Филипс aqua 8000(май беше) се сваля въртящата глава.

# 457
  • София
На моя Бош 8-ма серия се вади въртящата се четка.

# 458
На моя бош 6 серия също се вади въртящата четка. Сигурна ли си, че на 7-ма серия не се вади?

# 459
  • ГАБРОВО
На моя бош 6 серия също се вади въртящата четка. Сигурна ли си, че на 7-ма серия не се вади?
Не съм сигурна. Бях днес в Технополис, тъй като засега съм се ориентирала към Bosch unlimited 7 Prohygienic Aqua. Четката за сухо почистване е еднаква с тази на останалите модели от серията Unlimited 7. Младежът, който ме обслужваше не можа да я отвори отдолу за да се почисти евентуално. Ходи, пита и в крайна сметка каза, че не се отваря

# 460
Ако някой има модел на Бош, на който се изважда въртящата част на четката за да се почисти, моля да сподели кой е моделът. В Технополис не са наясно
Аз бях писала, ето линк към поста, снимките са в скрит текст. Модела е BOSCH BCS812KA2

https://bg-mam.ma/p/1556943/48284749
Изчерпана е.
В произволен сайт
https://www.technomarket.bg/vertikalni-prahosmukachki/bosch-bcs812ka2-09200169
В сайта на Бош за повече спецификации, има и ревюта.
https://www.bosch-home.bg/bg/mkt-product/BCS812KA2
Изваждането на четката е малка подробност, но пък улеснява ползвателя с почистването. Предполагам, че и на другите разновидности от 8-ма серия четката е подвижна, но най-добре уточнете по телефон или магазин, ако държите на това. Видно от моята снимка не е трудно да се установи дали четката е подвижна или не на една прахосмукачка без значение модела.

# 461
  • Пловдив
Аз съм с тази
https://www.bosch-home.bg/bg/mkt-product/vacuum-cleaners/recharg … ited-8/BCS8214PRQ
и се разглобява четката.

# 462
  • ГАБРОВО
Реших да взема модела с моп - Unlimited 7 prohygienic aqua Hyg3. Резервна батерия имаме от друг инструмент на Бош. Ще пиша отзиви след няколко дни. Днес са получили в Технополис и отивам да я взема. 999 лв. Ако мокрото почистване се окаже неудачно ще ползвам само четките за сухо. Но наистина на серията Unlimited 7 четката не се отваря за почистване

# 463
  • ГАБРОВО
Първи впечатления от Bosch unlimited 7 prohygienic aqua - влажното почистване е супер. Подложките се навлажняват съвсем малко. Досега съм почиствала ламината (при наличие на петна) в клекнало положение, с влажна кърпа, която никога не е била толкова добре изстискана на ръка. Опасявах се, че подът ще се мокри много, но нищо подобно. Съхне буквално за 15-20 секунди. Иначе четката за сухо почистване ми идва малко груба (сравнена с кабелните прахосмукачки). Наличието на доста допълнителни приставки донякъде компенсира това. Явно няма пълно щастие. Поръчах от Емаг гъвкав удължителен маркуч и четка за тапицерия. Относно тежестта - като за първи ден ми дотежа и ръката ми изтръпна. Надявам се и аз бързо да свикна. Всяка приставка се сменя с едно щракване. Пробвах ги всичките, много са удобни.

# 464
Здравейте,

Изчетох доста назад и се насочих  към Xiaomi H6/H7, най-вече защото е доста лека. От къде ги поръчвате? Навсякъде ми излизат изчерпани.

Общи условия

Активация на акаунт