Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 108 120
  • 738
  •   2
Отговори
# 90
  • Пазарджик
Здравейте, къде носите прахосмукачките си на сервиз? Моята е Roborock H7, закупена от Озон преди 1 година и нещо стана много шумна. Както си чистя спира, после пак тръгва... В гаранцията не пише оторизирани сервизи, а само да предявя рекламация към Озон.... аз ще го направя, но ми се иска да знам къде имат сервизи...

# 91
  • Бургас
"спира, после пак тръгва..." - говори за защита на електромотора. Махнете филтрите, вкл. и хепа филтъра, и я пуснете да работи. Ако не спира, някой от филтрите или всичките са за смяна.

# 92
Здравейте, къде носите прахосмукачките си на сервиз? Моята е Roborock H7, закупена от Озон преди 1 година и нещо стана много шумна. Както си чистя спира, после пак тръгва... В гаранцията не пише оторизирани сервизи, а само да предявя рекламация към Озон.... аз ще го направя, но ми се иска да знам къде имат сервизи...
Аз имам същата. Когато правеше така, измих филтъра и се оправи.

# 93
Здравейте, търся си безжична вертикална прахосмукачка до 500 лв. да е по мощна, защото сме с мокет и малко дете плюс моя страшен косопад и имаме косми навсякъде. Благодаря предварително!

# 94
Здравейте,
Някой с мнение за тази прахосмукачка
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … C8349-01/p/813459
Колебая се между тази и Dyson.
Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря предварително!

# 95
Здравейте,
Някой с мнение за тази прахосмукачка
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … C8349-01/p/813459
Колебая се между тази и Dyson.
Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря предварително!
Имам Филипса от 7-8месеца, бях писала в темата, когато я взех.
Харесвам я, дори пратих прахосмукачката си с кабел в друг апартамент и сега си ползвам тази и робота само.
Апартаментът в който живеем е 3 стаи и с един заряд на батерията минавам на турбо във всички стаи, дори понякога и леглата и дивана с малката турбо четка и ми остават 20-30 процента батерия. Слагам миещата приставка при нея на слаба степен и ми стига заряда и да измия.

# 96
Може ли мнение за тази прахосмукачка

# 97
Здравейте. Да попитам тези от Вас, които имат прахосмукачка с моп става ли за плочки. Имам едни отвратителни плочки, които трябва да се мият с по-сух парцал или да подсушавам след мопа иначе остават много грозни следи. Взех прахосмукачка с моп на Силверкрест обаче тя пуска много вода и остават следи. Има ли някоя прахосмукачка,на която се регулира водата?

# 98
Горекоментираната Philips 8000 Aqua не мокри, леко измива, в никакъв случай не пуска вода. Аз съм в целия апартамент с ламинат и точно това ми харесва. Препоръчвам.
Миналата година специално чаках черен петък, но точно този модел не намалиха и със стотинка. Купих на редовна цена. Ако я намаляват, е с около 100 лв.

# 99
Мнението ви за AEG след месец ползване? Не е ли много малък контейнера? Има ли различни степени за засмукване?

Обмислям закупуването на вертикална прахосмукачка. Прочетох и двете теми , но почти не видях менения за Miele. Какво мислите за марката и за модела MIELE Triflex HX1 ?
В крайна сметка се спрях на прахосмукачка AEG QX9. Причините са няколко:
1. Тя беше най - маневрена и се управляваше най- лесно ( с два пръста) от всички , които пробвах.
2. Беше намалена с 200 лв. ( от 700 на 500 лв. )
3. Може да стой права, тоест няма нужда да я
подпираш някъде или да я слагаш само на стойката. Може да спреш и да я оставиш по средата на работата и после да продължиш
4. Има бутон , който като го натиснеш и излиза един нож и разрязва всички събрали се на четката косми
5. Тиха е
6. Батерията и дават , че издържа 55 минути
7. Батерията  й не е сменяема, но проверих че струва със смяната в сервиз 120 лв. ( На Миелето е  около 250 лв)
8. Има физически магазин ( мисля че вносител или препродавач) в близост да дома ми ( Варна)
Имам я от 1 ден и за сега съм много доволен. Дано да остане така 😄
Здравейте, някоя от вас по-запозната с прахосмукачките Dreame на Xiaomi, би ли ме ориентирала, коя е най-подходяща за апартамент около 90 кв.м., подовите настилки са ламинат и гранитогрес, моделите, които заглеждам са T20 Pro, T30, V11 и V12
T20 Pro е със 2 батерии. Със сигурност ще ти стигнат за почистването на апартамента. Т20 и Т 30 са със сменяеми батерии и контейнерите им се почистват по- лесно в сравнение с V11 и V12

# 100
И аз се включвам с молба за мнение за AEG, като съм харесала от серия 8000. Досега бях твърдо за Dyson 15, но като изчетох темата се разколебах. А пък AEG-то е на половината цена.

# 101
Здравейте, търся препоръки и мнения за мощна лека и маневрена прахосмукачка. Апартаментът е около 100кв, изцяло ламинат и плочки, имаме и куче. Ако има опция моп още по-добре. Бюджет до 700макс. Благодаря предварително!

# 102
Здравейте, търся препоръки и мнения за мощна лека и маневрена прахосмукачка. Апартаментът е около 100кв, изцяло ламинат и плочки, имаме и куче. Ако има опция моп още по-добре. Бюджет до 700макс. Благодаря предварително!
Здравейте,
Ние сме с този модел и сме повече от доволни. Апартамент 110кв плочки , ламинат и мокет. Имаме малко дете и котка 😁 цапането е константа.
Прахосмукачката е мощна, а опцията моп е тотално спасение.

# 103
  • Sofia
Здравейте,
Ние сме с този модел и сме повече от доволни. Апартамент 110кв плочки , ламинат и мокет. Имаме малко дете и котка 😁 цапането е константа.

Коя от последно споменатите?

# 104
Здравейте,

Коя от последно споменатите?
Не ми се е качил линка 😁
Ето тази
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-3in1-s-funkcija-mo … i3aAaAlJ-EALw_wcB

Общи условия

Активация на акаунт