Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 108 143
  • 738
  •   2
Отговори
# 105
  • София
Здравейте,

Колебая се за Бош 7ма серия и Бош 8ма серия. 8ма е почти на цената на Дайсън та се чудя дали си заслужава?

# 106
Мама Еднорог, каква е минималната височина на този модел? Т.е неразтеглено състояние

# 107
  • Пловдив
Здравейте! Моля за мнение за тази прахосмукачка:
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-2-v-1-bosch-unlimi … ext/pd/DPWX0CMBM/

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 108
Имам същата, първо да кажа, че тази цена е безумна. Аз я взех преди 2 месеца за малко над 500лв. Батерията, с която върви на мен ми е малка, но чистя две стаи с мокети, другото е мрамор. Около 90кв. Зарежда се бавно, за това по съвет от темата купих допълнително бързо зарядно и по-голяма батерия. Тя е по-тежка, но лично на мен не ми пречи, стига ми и даже да свърши винаги имам резервна. Другото, което купих, но може да нямате нужда от това е една по-малка четка. Тук ги продават около 80-85лв, аз я взех от немския Амазон на намеление за 65. Много ми е удобна. Поне за моя апартамент. Прахосмукачката чисти добре, мощна е, не е тежка, четката е много обемна и под повечето мебели в нашия апартамент не влиза, но е маневрена. Другите приставки също са доста удобни. Лесно се сменят. За мен огромен минус е почиственето на контейнера и особено на филтъра. Но определено съм доволна.

# 109
  • Пловдив
Хоп-Троп!,
какъв е проблема с почистването на контейнера и филтъра?

# 110
Виж клипа. Така няма шанс да се почисти. Първо ако има косми те се залепват за това, което излгежда като метално, буквално все едно са наелктрезирани и само с ръка можеш да ги махнеш. Така три път като завъртиш червеното, за да изкараш праха от вътрешния филтър ти гарантира облак прах, ако го чукнеш така в ръба на кофата. А друг начин няма. Въртиш, въртиш и накрая пак с почукване пада голямо количество прах, което не е излязло при въртенето. Огромен минус е за мен. Ама си  я имам и ще си я използвам. Следващата ще гледам да е с по-лесно почистване, защото така или иначе е малък контейнера и трябва да се почиства след всяко изпозлване.

https://www.youtube.com/watch?v=N70Wrw-2Voc

# 111
Аз този вътрешния филтър го почиствам допълнително с мека четка за боядисване. С нея изчетквам всички части всъщност - и контейнерът отвътре, и металния филтър, става идеално.

# 112
  • Пловдив
Да, благодаря! Изгледах клипа. Човека си почука с филтъра и контейнера, за да падне боклука и прахта. Но явно на живо се усеща облак прах, който се образува, от клипа не се забелязва. Аз в момента ползвам една вертикална, измислена, от Кауфланд купувана. При почистване на контейнера и там се вдига прах. Имам и робот, при почистване на контейнера също има прах. До сега не съм попадала на прахосмукачки, на които се почиства торба или контейнер и да не се вдигне прах.

# 113
Не знам, от моя контейнер на робота няма такива облаци прах. Предишните ми 2 прахосмукачки бяха с контейнери, но с кабел, също не е било толкова досадно почистването. Споделям за мен, кое е минус.
Really, и аз си го мислех за мека четка дали няма да свърши работа. Сега поръчах нови филтри от Амазон и ще ги пробвам така. Благодаря, че сподели.

# 114
  • Пловдив
Хоп-Троп!, Really,
благодаря много за споделеното!

# 115
Не знам, от моя контейнер на робота няма такива облаци прах. Предишните ми 2 прахосмукачки бяха с контейнери, но с кабел, също не е било толкова досадно почистването. Споделям за мен, кое е минус.
Really, и аз си го мислех за мека четка дали няма да свърши работа. Сега поръчах нови филтри от Амазон и ще ги пробвам така. Благодаря, че сподели.
Колко струват филтрите там? Този картоненият май по-често ще трябва да се сменя...

# 116
Здравейте, може ли мнение за тази прахосмукачка. Трябва ми за ламинат.

https://eltromax.com/product/onson-k7-bezkabelna-4-v-1-prahosmuk … v6V9PvI9sMbXcygiQ

# 117
Здравейте, влизам с директно питане. Някой да знае дали ще има черен петък за дайсън 15 серия ? Ако да, от кой чуждестранен сайт?

# 118
Здравейте! Аз също съм решила да сменям прахосмукачката с вертикална, безкабелна. И да има сваляща се част с която да почистванщм дивана, че съм с две деца и често го почиствам от изпопадали трохички. Харесах тази на Bоsh, ако някой може да даде отзив и мнение ще съм много благодарна. Слагам и линк към нея.
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … XXO-GEN2/p/818885

# 119
Вертикална прахосмукачка Dyson V8 Absolute, 425 W, 21,6 V, 0.54 л, Работа на батерия до 40 мин, Сив или Bosch 7 ultimate? В дилема съм. Дейсъна ще е в еМаг за 600лв сега боша е 550?

Общи условия

Активация на акаунт