Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 367
  • 385
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте
Много искам и аз да проблавм от тези препарати и после евентуално да поръчам и за майка ми. Аз живея в Младост3. Може ли някой дистрибутор за София, на който му е удбоно, да ми пише на ЛС  Grinning

# 166
  • СОФИЯ
потърси  ме на ли4ни  мила     Peace

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 19:27 от shushi7777

# 167
Здравейте,и аз да се разпиша. Аз също съм дистрибутор на Дионис и ако някой от вас проявява интерес мога да го свържа с дистрибутори в цяла България. Само ми напишете града от който сте за да ви насоча към дистрибутор или да ви помогна да станете и вие дистрибутори в този регион

# 168
  • Sofia
Еййй, зарибихте ми е мен с тези продукти. И аз искам да си поръчам . Има ли някой в района на 3та градска болница, Света тройца?

# 169
Така, изчетох темата, цялата при това  Wink, но не установих дали някой или very nice стана дистрибутор за Варна?! Не ми се ще да ставам, заради една паста, но с удоволствие бих поръчала и платила съответните разходи на дистрибутора.........Нави ли се някой от Варна все пак?

# 170
  • София-в сърцата на моите деца
споделям Mr. Green за кремовете ами тоя дето е универсален за всички типове кожа не съм доволна от него майка ми го пробва и тя също и няколко др жени ами не Sad а за термо нещата съм възхитена  Mr. Green значи аз имам за съжаление дископатия и само те ми помагат да успокоя болката без лекарства а скъпият има сунъзит еми съсъ сърчицето си успокоява болката и е беразделен с него Mr. Green аз мога да кажа и за гела за сухо миене на ръце е това ми е дно от любимите неща като съм навън и са ми гадни ръцете а само с мокра кърпичка не става ето го моето спасение  Mr. Green

ПП имам странното усещане че ще ни изметат  Rolling Eyes
Ама вярно ли помага при дископатии и ошипяване? Майка ми има непрекъснато болки в кръста и дали да не й взема? Кое е най-подходящото? newsm78

# 171
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Ама вярно ли помага при дископатии и ошипяване? Майка ми има непрекъснато болки в кръста и дали да не й взема? Кое е най-подходящото? newsm78
Термо продуктите със соли определено облекчават болката.  Мисля, че термо възглавничката ще е най-подходяща за случая.

# 172
  • Някъде на път....
Термо продуктите със соли определено облекчават болката.  Мисля, че термо възглавничката ще е най-подходяща за случая.
И аз мисля, че термо-възглавничката е най-подходяща!  Peace

# 173
И аз съм много доволна от тези продукти Peace
За първи път си поръ4ах пастата преди 4 години,донесе ми я една позната която пътуваше до Сръбско.
Препарата за прозорци също е хубав Peace

# 174
Така, изчетох темата, цялата при това  Wink, но не установих дали някой или very nice стана дистрибутор за Варна?! Не ми се ще да ставам, заради една паста, но с удоволствие бих поръчала и платила съответните разходи на дистрибутора.........Нави ли се някой от Варна все пак?

Имам приятелка която е дистрибутор във Варна и има на склад продукти на Дионис

# 175
Благодаря на тези, които ми писаха ЛС. Вече се уговорих.......

# 176
Има ли дистрибутори от Варна?Искам и аз тази паста!Дайте координати.Някой каза че имало склад във Варна.Къде се намира той?

# 177
  • Някъде на път....
Има ли дистрибутори от Варна?Искам и аз тази паста!Дайте координати.Някой каза че имало склад във Варна.Къде се намира той?
Писах ти на лични!  Peace

# 178
Искам да споделя впечатленията си от пастата универсалната и от препарата за прозорци-НИКАКВА РАБОТА НЕ ВЪРШАТ!.Нищо повече от другите препарати на пазара!
Стъклата съм ги измила с препарата както си беше казано на опаковката. " Ако с препарата напръскате легла, одеяла, килими, пердета, рафтове и всички места, където се събира прах , ще се погубят всички отрицателни прашинки." Уж трябваше да има антистатичен ефект, уж не задържаше капки от дъжд--голям майтап-вчера валя и елата да видите и капки и прахоляци, а са само на 5 дни от по4истването.
А пастата -една мивка не мога да из4истя с нея #2gunfire
Никак не съм доволна.Само голяма реклама!

Последна редакция: чт, 12 апр 2007, 14:47 от desiniko

# 179
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Това не го вярвам, направо ми се иска аз да дойда ти почистя мивката.
Ти какво мивка чистиш? Моята е метална и светва страхотно, а и керамичната в банята става супер Simple Smile
А за прозорците,препарата действа от 5 до 7 дни, да не мислиш, че като изчистиш веднъж и ще трае цяла вечност, такъв филм нема Sad много ми се иска да е така, но ...
Аз препарата за прозорци си го ползвам за огледалото в банята и доста по-бързо след душ можеш да се огледаш в него, пробвай половината си изчисти с него, другата половина с друг препарат, но по-принцип бърша всичко с него от печката - керамичния плод до компютър.
Ако пък не си доволна, можеш да ги върнеш.

Общи условия

Активация на акаунт