Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 368
  • 385
  •   1
Отговори
# 180
  • СОФИЯ
Аз също съм доволна бе хора  newsm78

# 181
  • Някъде на път....
desiniko, направо ме хвърли в оркестъра  Shocked. Ти си първия клиент, който не е доволен - изумена съм! Аз чистя почти всичко с пастата, гела, ТОК-а и препарата за стъкло - еми чистят си перфектно! Ти да не си мислела, че като изчистиш веднъж и край- няма да чистиш повече. Защото ако е така.... #Crazy Но ако искаш наистина в къщи да ти е чисто, да мирише на чисто и ти да не си роб на къщата- "Дионис" е решението! Със сигурност!  Peace

# 182
Е, то няма как все ще се намери някой да оклепа темата. Честно казано ме заинтригувахте с тези препарати! До сега обаче никой не каза каква точно е процедурата за да станеш дистрибутор?!
Заплаща ли се някаква такса, попълват ли се някакви документи и така нататък. Такива неща. Аз съм от Монтана и така като гледам тук няма от кой да си ги купя и за това се интересувам.

# 183
  • Бургас
Да се отчета и аз. Взех си от  пухчоHug пастата и препарата за прозорци.
Доволна съм от пастата. Не дразни кожата, почиства добре и най-важното не ме трови като Доместоса. От него почва да ме боли гърлото и цял ден ми се гади. Но пък в сравнение с Cif мивката на кухнята издържа по-малко време преди да се зацапа пак. Лично аз обаче не бих си мила зъбите с нея, има доста абразив и ми се струва, че ще повреди емайла.
За препарата за прозорци не мога още да кажа, че сега оползотворявам стария. на опаковката му пише, че се разрежда с вода 1:4, a в сайта За почистването на прозорци и мебели е нужно да се изсипе в малка пръскачка (500 мл. 1-2 капачки от препарата), та се чудя кое е вярното?

# 184
Аз го разреждам 1: 4 .Ако е по-концентрирано много се пени,а в 0,500 ми се вижда много рядко.

# 185
Продуктите са сръбски, а не македонски. Лощото е ,че Сърбия не е в Европейският съюз, и затова митото скача от 7 на 20% и с разните други трудности по доставката може да се увеличат малко цените. Иначе продуктите са много добра имитация на тези от Амуей. Но иначе сравнението е като между Ейвън и Кристиян Диор.
Това означава ли, че оригиналните на Амуей са по-добри? Ако мислите така, не е зле да видите къде води подписа ми.

# 186
  • Варна
Съгласна съм с desiniko.Не че са лоши продуктите,но не са по-добри от съществуващите вече на пазара(че и на доста по-ниска цена).Точно металната ми мивка(на три месеца е) не се изми добре,останаха бели петна от варовик.

# 187
  • Някъде на път....
Съгласна съм с desiniko.Не че са лоши продуктите,но не са по-добри от съществуващите вече на пазара(че и на доста по-ниска цена).Точно металната ми мивка(на три месеца е) не се изми добре,останаха бели петна от варовик.
Учудена съм, че не си доволна!  Crossing Arms А с кой препарат ти се махат тези бели петна от варовик?

# 188
  • Варна
Ами за сега май само с Цилит и то не много добре.

# 189
  • Някъде на път....
Ами за сега май само с Цилит и то не много добре.
Аха
Ами явно са някакви наистина упорити петна! Щом досега няма препарат за тях.... А ти пробва ли с пастата и с телче да търкаш, в смисъл ако покритието позволява де...  newsm78

# 190
  • Варна
Ами не с тел не съм търкала,само с гъбата.Ама нали за това са препаратите да не търкаме като грешни дяволи Rolling Eyes

# 191
  • Някъде на път....
Ами не с тел не съм търкала,само с гъбата.Ама нали за това са препаратите да не търкаме като грешни дяволи Rolling Eyes
Права си, и аз не търкам по принцип. Ама като не става..... ето, казваш, че нищо не помага, явно проблема не е обикновен.......

# 192
  • Варна
Абе обикновен си е проблема,ама аз съм си виновна.Мивката е на мънички релефни квадратчета.Аз за това не я взех равна,уж да не си личи варовика.Така се набутах ама не ща да си го призная Laughing

# 193
От препарата за стъкла съм много доволна - чисти страхотно, лесно и бързо стъкла, огледала, и иноксови уреди. Три дни никакъв прах не се натрупа по абсорбатора ми и блестеше като слънце. Peace

Домакинската паста, обаче, не изчисти изобщо стъклокерамичните ми котлони, а освен това останаха някакви странни петънца по тях, след употребата на препарата; фурната - също не лъсна - на места си остана мръсното - спазвах инструкциите и повторих процедурата уж за по-добър резултат.
Обаче, изчисти добре варовика по долния тъмен фриз в банята, както и батерията - не мога да си кривя душата. 
Останах със същото впечатление и аз:
Цитат
мивката на кухнята издържа по-малко време преди да се зацапа пак.

Препаратът за стъкла ще продължавам да си купувам определено, пастата - не.
Смятам да опитам течния абразив или ТОК и препаратът за почистване на килими.

# 194
Абе обикновен си е проблема,ама аз съм си виновна.Мивката е на мънички релефни квадратчета.Аз за това не я взех равна,уж да не си личи варовика.Така се набутах ама не ща да си го призная Laughing
Е точно такава мивка има една приятелка.Изчисти се идеално!Търкай повече-няма начин да не стане!Не с тел.А с гъбата ,само че не с мекото,а с другото.И преди това остави да поседи намазана.Да не би като я намазвате с пастата да го разпенвате много.Трябва да седи като намазано с крем.Не мокра пяна,а просто омазвате с пастата върху мократа мивка.
Я пробвайте пак!Ей момичата,как се ядосвам!Излиза ,че съм ви излъгала,иде ми да дойда да ви ги измия Sad.Получава се-не може да не стане!

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 11:56 от МАМА КРАСИ

Общи условия

Активация на акаунт