Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 381
  • 385
  •   1
Отговори
# 195
Ей Дивиана ,значи пусти котлон не се изми все пак Sad.Твоя ще го оправим,ама във Варна трудна работа.Освен да съчетаем морето с демонстрации по домовете   Joy
Ама наистина много ме е яд ,че не ви става.... SadЩе взема да снимам стъпка по стъпка и да пусна снимките.Да бе,вярно!Ей сега се сетих dohАма първо ще кипна едно мляко на котлона и ще гледам да е максимално мръсен.Ще измия скарата в мивката и ще я увъртя максимално.И после ще действам.Става ли?Да не ми се карат пак джедаите Rolling EyesАко кажете че може, ще го направя за вас  bouquet

# 196
  • Варна
Абе обикновен си е проблема,ама аз съм си виновна.Мивката е на мънички релефни квадратчета.Аз за това не я взех равна,уж да не си личи варовика.Така се набутах ама не ща да си го призная Laughing
Е точно такава мивка има една приятелка.Изчисти се идеално!Търкай повече-няма начин да не стане!Не с тел.А с гъбата ,само че не с мекото,а с другото.И преди това остави да поседи намазана.Да не би като я намазвате с пастата да го разпенвате много.Трябва да седи като намазано с крем.Не мокра пяна,а просто омазвате с пастата върху мократа мивка.
Я пробвайте пак!Ей момичата,как се ядосвам!Излиза ,че съм ви излъгала,иде ми да дойда да ви ги измия Sad.Получава се-не може да не стане!
Пробвах даже два пъти.Вторият път оставих да поседи половин час.Ама много ме е яд да чакам,искам да намажа и да плакна.Ай пак ще пробвам тоя път ще търкам повече Laughing

# 197
Много е половин час.Тя направо е засъхнала.15-тина минути са добре.Един път да я оправиш и да се изчисти както трябва,после няма да чакаш хич.Направо минаваш с пастата ,тръкваш малко да паднат мазнотийките и плакнеш.Всяко следващо е 100 пъти по-лесно и няма нужда да чакаш.Наблегни на цедката,нали ти се вади.Тя става една жълта по краищата-всичко пада Peace

# 198
И аз да се запиша!
Купих си домакинската паста - като един Тома-Неверни не ми се рискуваше с много продукти. Да Ви кажа - чистих с нея хладилника, микровълновата, пералнята, стъклената маса под микровълновата и балатума в кухнята - да Ви кажа - изумих се. Всичко светна и то без много усилия. А пък, как миришеше - на свежо, на чисто. И ръцете ми бяха без ръкавици и не се нараниха както с другите продукти за почисване. Сега съм решила да си поръчам от другите продукти - като ги пробвам ще Ви споделя.

# 199
Че се навих за пастата-навих се  Simple Smile,но имам един въпрос:
ТОК или Санитарния гел+Препарата за почистване на стъкла(по отделно) да си взема?

# 200
ТОК върши работата на всички,но аз предпочитам санитарния гел.Много ми харесва как мирише и чисти.

# 201
ТОК върши работата на всички,но аз предпочитам санитарния гел.Много ми харесва как мирише и чисти.
ТОК не съм пробвала още, сега ще си го взема, но от санитарния гел съм страшно доволна, с него чистя и иноксовата си мивка в кухнята, става много добре, като с Цилит

а какво ще кажете за течния абразив, бил много добър за фурната?

# 202
На мен вече ми свърши.Но като имам пастата,не си купувам пак абразив.Тя върши същата работа според мен.Но това е мое мнение.И аз чувам,че много хора държат на него,но аз не. 
За мен пастата е номер 1. Peace

# 203
Я каква темичка за Дионис сте си спретнали, а в моята само се заяждаха Simple Smile
И аз съм на мнение, че пастата е номер 1, всичко може да си почистиш с нея (дори и лицето, личен опит). А за мазнотиите мога да ви кажа да пробвате течния сапун. Това ми го подсказа дистрибуторка от Враца, но беше много права. Когато взема да чистя скарата (знаете какви мазнотии са там и как полепват по ръцете и едвам се измиват), е няколко капки от сапуна и ще видите как вече няма да лепне така, направо да не повярва човек и после доизмивате с каквото имате на дионис, че дори и с пастата може Simple Smile Вече ще следя темичката и аз, че нещо занемарих дистрибуторството...

# 204
Oh, да похваля и аз пастата - засега само нея пробвах и няколко дни трупам впечатления. Еми, супер е. Без усилия и търкане при това с малко количетсво от нея измих:
- бързонагряващата кана - само я забърсах с гъбичката и светна - със CIF-a иска повечко търкане;
- сифона на мивката (и самата мивка) - стана като чисто нов, никога не е блестял толкова чистен със СИФ или Силит;
- решетката за готвене на пара беше пожълтяла от картофките и морковките - и тя светна без голямо търкане;
- за банята - не забелязах много по-добро изчистване в сравнение с друг препарат, но поне след измиване с пастата банята миришеше цял ден на свежо  Peace;
- пастата не се справи само с натрупания варовик в основата на кухненската ми батерия, там ще пръскам по малко Силит - то е ясно......

Нямам загорели тенджери, че да пробвам и тях Mr. Green

В интерес на истината аз се стремя да употребявам препаратите щадящо. С един СИФ и един силит карам по една година......но с тази паста си е направо кеф да се чисти  Simple Smile

Глухарче, ти като си недоволна, отчиташ ли факта, че варненската вода е много, ама много варовита. Поради тази причина ефекта от почистването с пастата при нас ще е по-краткотраен отколкото при софийските мами и може да се наложи да тръкнем по 2 пъти едно и също нещо, за да има ефект.........и все пак пастата явно прави някакъв филм по повърхността и водата се оттича по-добре и по-бавно се натрупва мръсното  Simple Smile

Моля, подскажете ми какво беше ТОК - не намирам такова съкращение на сайта  Confused Embarassed

# 205
  • Някъде на път....
............
Моля, подскажете ми какво беше ТОК - не намирам такова съкращение на сайта  Confused Embarassed

ТОК - Течен Органичен Концентрат, няма го на сайта, има го в книжката. Питай твоя дистрибутор за книжка и там ще прочетеш повече инфо.
Радвам се, че си доволна от пастата!  Peace

# 206
Мерси  Simple Smile
сега чакам още малко да се стопли и да си изпера килима със съответния препарат, да видим......

# 207
  • гр. София
Здравейте момичета, изчетох цялата тема за тези чудодейни препарати и страшно много ме зарибихте , смятам да ги пробвам обезателно другата седмица, но имам един въпрос към вас някой ползвал ли е шампоана за против пърхот ,защото синът ми има този проблем и искам да знам дали е добър.

# 208
  • В града на хумора...
Здравейте , момичета ! Благодаря на всички които ,  ми писаха на ЛС  Hug
Вече имам паста , но още не съм я пробвала !
Ще пиша за впечатления ! Peace

# 209
  • В полето, под тепето.
Здравейте! Отдавна ме канеха да стана дистрибутор на тези продукти, но аз се дърпах. Благодарение на тази тема реших да пробвам пастата. Не съм по суперлативите но ще изложа два факта.
1. Най -омразната ми работа е да чистя скарите на фурната, особено т.нар. телескопични- смърт ми е направо. Разчитах много , че с това ще се справи новата ми миялна но уви. Е поизмиха се малко де, но след като ги намазах с пастата направо светнаха. Laughing Laughing Laughing Досега се мъчех с Медих-грил- а той се стичаше и т.н.
2. Водата в града е много варовита и батериите ми побеляват на 2-3 ден след почистването с препарати за варовик. Е с тази паста светната много по- лесно и бързо. Найю-вече благодарение на това, че е гъста и се задържа по батериите искарите на фурната.
Благодаря за темата, скоро ще пробвам и други препоръчани от вас продукти. smile3501

Общи условия

Активация на акаунт