Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 396
  • 385
  •   1
Отговори
# 240
  • Paris
Мерси Цвети, надявам се да е така Peace

# 241
  • Някъде на път....
gospojata, а ползвала ли си Бионатурала срещу хлебарки и ако да - как точно и доволна ли си?

# 242
  • В полето, под тепето.
Вчера ползвах ТОК-а и нещо ми защипа на ръцете. Чудя се от препарата ли е или от това, че ползвах пръскалка от друг препарат, уж добре измита  newsm78

# 243
  • Някъде на път....
Вчера ползвах ТОК-а и нещо ми защипа на ръцете. Чудя се от препарата ли е или от това, че ползвах пръскалка от друг препарат, уж добре измита  newsm78
Не вярвам да е от ТОК-а, аз го ползвам редовно и нямам такива оплаквания.

# 244
gospojata, а ползвала ли си Бионатурала срещу хлебарки и ако да - как точно и доволна ли си?
Срещу хлебарки не ми се е налагало да го ползвам , защото от доста време вече нямам от тези гадинки , но имах едни малки червени мравчици , които изчезнаха и повече не съм виждала!Препарата го слагам директно върху мократа гъба за под , без да го разреждам с вода.

# 245
  • Някъде на път....
gospojata , благодаря!   bouquet

# 246
Да похваля препарат за килими и мокети Д-р Фреш.
Много хубаво мирише и чисти добре,освен това не се плакне-просто го разтваряш във вода,
търкаш тъканта и после само забърсваш пяната със суха кърпа.
Става и за дамаски  Peace

# 247
Тая паста нещо не ме впечатли, май имах твърде големи очаквания newsm78
И мен така Peace Но още не съм се развихрила сериозно. То в кухнята ми почти всичко е ново и още не се е захабило, че да има къде да я пробвам сериозно тази паста.

А може ли с гъбичката да взимам направо от кутията? Вие КАК точно загребвате от пастата, така че да не се вкара вода вътре? newsm78

# 248
  • Някъде на път....

А може ли с гъбичката да взимам направо от кутията? Вие КАК точно загребвате от пастата, така че да не се вкара вода вътре? newsm78
Аз вземам със сух пръст - загребвам и слагам на гъбата!  Peace

# 249
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Имам пастата и ТОК-а и съм много доволна! Благодаря ви,че ме "светнахте" за тези чудни препарати!  Hug

Обаче сега се чудя дали шампоаните и другите продукти за лична хигиена са толкова добри? Споделете мнения за шампоана за мазна коса...  Praynig 
Мисля, че си е индивидуално. Майка ми е влюбена в този шампоан, аз го намирам за нормален, а една приятелка не е доволна.
Обаче той се ползва по специялна схема - веднъж седмично, ако имаш нужда от още едно миене трябва да е с друг шампоан.

# 250
  • Някъде на път....
Момичета, днес си взех течния препарат за пране - много е хубав!  Peace

# 251
vesel4e,  благодаря за инфото!
Моля, дистрибутор за Mладост да ми пише на лични.

# 252
незнам дали е писано вече, но една приятелка
каза, че обикновен турски сапун факс -зелена ябълка, изпира стари и трайни петна от дрехите-единично опакован за 0.30лв. Laughingвсе още аз лично не съм го ползвала , но твърдо съм решила да го купя Simple Smile

# 253
искам и аз такива препарати. живея в изток.

# 254
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Момичета, днес си взех течния препарат за пране - много е хубав!  Peace
А какво ще кажете за препарата за ръчно пране Simple Smile?
Аз съм много доволна, особено сега, покрай баловете, активно го използвах за по-финни дрешки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт