Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 389
  • 385
  •   1
Отговори
# 225
  • дълбоко,дълбоко в прованса
Аз също съм ползвала пастата и съм доволна от нея, но си имам едно наум за всичките продукти.На билкова основа са - това добре, но билките са от Сръбско.А още помним от 1999 година, че там до голяма степен всичко е отровено и облъчено(не че и при нас не се отрази).

# 226
  • под тепетата
tsm,взех сърчице на дъщеря ми,тъй като е със синузит.Много съм доволна,защото вече стопих 2 чорапа с морска сол във фурната  Sick, а и не ми се пуска цяла фурна ,за да ги затоплям. Сега съм намислила да взема за подарък за рождения ден на майка ми  възглавничка, че тя пък е с шипове и дископатия.

# 227
  • Варна
Дайте ги да ги видим някъде тези сърчица.
Тук във Варна на всяко изложение в Спорна зала, има щанд на който продават може би подобни торбички. Има малки, големи, различни форми, удобни за затопляне на гръб и рамене. Купих за майка ми и е много доволна.

# 228
  • В най - голямото село
Sorry за спама , малко извън темата... Нещо с което мога да изпера силно замърсените дрехи на дъщеря ми (примерно като играе на Макдоналдс по чорапи, после с нищо не се изпират)

# 229
  • Някъде на път....
Sorry за спама , малко извън темата... Нещо с което мога да изпера силно замърсените дрехи на дъщеря ми (примерно като играе на Макдоналдс по чорапи, после с нищо не се изпират)
Добавяш ТОК-а на Дионис към праха за пране, той е за силно замърсени дрехи!  Peace

# 230
  • В полето, под тепето.
tsm,взех сърчице на дъщеря ми,тъй като е със синузит.

Благодаря за отговорите. И аз имам синузит и ще пробвам.

Дайте ги да ги видим някъде тези сърчица.

Ето тук http://dionis-ipg.hit.bg/kristina.html

# 231
  • В полето, под тепето.
Темичката малко е позамряла. но аз вчера си накупих препарати и днес експерементирам.
Не мога да повярвам, че стъклото в банята  не се запоти както обикновенно след къпане.
Относно този препарат за стъкла имам един въпрос- пише" идеално действа при синузит".
А някой знае ли как точно се употребява в този случай??
Предполагам, че се маже челото, но все пак  да попитам.

# 232
Темичката малко е позамряла. но аз вчера си накупих препарати и днес експерементирам.
Не мога да повярвам, че стъклото в банята  не се запоти както обикновенно след къпане.
Относно този препарат за стъкла имам един въпрос- пише" идеално действа при синузит".
А някой знае ли как точно се употребява в този случай??
Предполагам, че се маже челото, но все пак  да попитам.
Да намазваш челото. За всеки случай първо направи проба на малко местенце, защото алергиите са необятни и непредсказуеми. Въпреки,че препарата е на растителна основа, предпазливостта не вреди.

# 233
Имам пастата и ТОК-а и съм много доволна! Благодаря ви,че ме "светнахте" за тези чудни препарати!  Hug

Обаче сега се чудя дали шампоаните и другите продукти за лична хигиена са толкова добри? Споделете мнения за шампоана за мазна коса...  Praynig 

# 234
  • В полето, под тепето.
Темичката малко е позамряла.
Да намазваш челото. За всеки случай първо направи проба на малко местенце, защото алергиите са необятни и непредсказуеми. Въпреки,че препарата е на растителна основа, предпазливостта не вреди.

ОК. Благодаря!
Аз още не съм стигнала до шампоаните

# 235
  • под тепетата
С препарата за стъкло избих въшките по розата в двора на градината ми.

# 236
Имам пастата и ТОК-а и съм много доволна! Благодаря ви,че ме "светнахте" за тези чудни препарати!  Hug

Обаче сега се чудя дали шампоаните и другите продукти за лична хигиена са толкова добри? Споделете мнения за шампоана за мазна коса...  Praynig 
Polzwam tozi 6ampoan we4e 3 sedmici, mnogo sym dowolnaq. We4e ne si miq kosata naq wseki 2 dni. Grinning

# 237
  • Paris
Тая паста нещо не ме впечатли, май имах твърде големи очаквания newsm78

# 238
От скоро  ползвам пастата , ТОК-а , течният абразив , санитарният гел и  Бионатурал.Много съм доволна , най-вече , защото са изключително щадящи кожата и могат да се използват без ръкавици! От другите препарати бях направила страхотна    алергия- кожата на ръцете ми се цепеше до кръв , а ноктите ми се чупеха ужасно.Сега и без ръкавици нямам проблем при почистването с тези препарати.     

# 239
jaklins мойте първи впечатления за пастата бяха същите като при теб. Но явно трябва да почнеш да я употребяваш, все пак не е вълшебна пръчица и пак си иска търкане, но определено всеки следващ път е все по-лесно, а и започваш да й свикваш как да я използваш Simple Smile Така, че не губи кураж, не си си хвърлила парите на вятъра!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт