Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 148
  • 385
  •   1
Отговори
# 360
А аз смятам, че ще изместят Дионис и то бързо бързо Simple Smile

# 361
Здравейте ! Аз не съм използвала нито продуктите на Дионис , нито на Екопромакс, но...на тези сръбските опаковките им изглеждат много "дървени"- помъчили са се да контратипират тези на Amway.Предполагам , че българските ще изглеждат  по-красиви и няма да отстъпват по нищо на тези на Дионис. Не мисля , че  ще ги и използвам , тъй като вече от 7-8 години използвам някой от продуктите на Amway - скъпи , но икономични и добре почистващи, а от намиращите се на пазара перилни и почистващи препарати използвам на Henkel.
Момичета пишете мнението ви за българските продукти на Екопромакс......

# 362
За сега лично аз използвам продукта за стъкло - перфектен е просто. След 2 седмици ще пътуваме, и мисля дори стъклата на колата да мина с него, защото определено не се замъгляват. Бях направила грешката да мина прозорците на дограмата на терасата и в спалянта. Еми какво да ви кажа, почна директно влагата да се стича, което никак не беше добре за стените, но пък за огледалото в банята - просто чудесно. Дионис не можеше да постигне точно този ефект. Беше добър, но не толква  Peace

# 363
Ако някой искаа да види визията на продуктите нека да ми пише на е-майла: st_marina@abv.bg за да му ги прекача, като файл.

# 364
Никъде не видях цени на тези продукти  newsm78
Може ли някой да ми каже какви са  Hug

# 365
За сега лично аз използвам продукта за стъкло - перфектен е просто. След 2 седмици ще пътуваме, и мисля дори стъклата на колата да мина с него, защото определено не се замъгляват. Бях направила грешката да мина прозорците на дограмата на терасата и в спалянта. Еми какво да ви кажа, почна директно влагата да се стича, което никак не беше добре за стените, но пък за огледалото в банята - просто чудесно. Дионис не можеше да постигне точно този ефект. Беше добър, но не толква  Peace

Цветито, от къде си купи препаратите на Екопромакс? Искам и аз  Simple Smile .

# 366

Цветито, от къде си купи препаратите на Екопромакс? Искам и аз  Simple Smile .
Предлагането на Екопромакс е по същия начин, както на Дионис. Системата е Мултилевъл Маркетинг. Трябва да намерите представител на Екопромакс. Ако сте от София Ви препоръчвам да се обърнете към Цветето. Тя е представител и ползва продуктите. Тя ще ви насочи кое е най- добро за Вас.

# 367
kalinuccia, само кажи ако пожелаеш нещо  Hug

# 368
Никъде не видях цени на тези продукти  newsm78
Може ли някой да ми каже какви са  Hug
1.   Унитоп
Универсален концентрат      7.90 лв      500ml
 2.   Унигланц
Подопочистваш  концентрат      6.50 лв      500 ml
 3.   Униблясък
Концентрат за стъкла      6.00 лв      500 ml
 4.   Унидом
Универсална паста      3.80 лв      250 ml
 5.   Уни метал
Паста за  почистване на метал      6.40 лв      250 ml
 6.   Унибоди
Течен сапун за лице и тяло      5.70 лв      400 ml
 7.   Унибюти
Шампоан за  коса      5.90 лв      400 ml
 8.   Унифреш
Ароматизатор за  въздух  и дрехи       8.80 лв      100 ml
 9.   Торокален колан      50.70 лв      брой
10.   Лумбален колан      101.40 лв      брой
11.   Wondr – хапче
Универсална почистваща кърпичка      0,18      брой
12.   Регистрационен пакет      10.00 лв      брой

# 369
А пти условие че аз съм от Айтос, как мога да си ги купя.
По пощата не може ли , чрез някой от вас Rolling Eyes

# 370
Hrisi, може, но ще трябва да си платиш пратката.

# 371
  • София
Здравейте,
и аз от известно време използвам продуктите на Дионис и съм възхитена. Никога не съм ползвала толкова лесно и ефективно почистващи препарати. И не смърдят като Доместоса. На мен майка ми ги купи. Преди това тя си беше взела и като я слушах как ги прехвалва ми беше смешно. Но сега се убедих колко е била права. Е, няма да си намажа главата с пастата, но за почистване е супер. Само дето на мен ми ги пращат от Бургас. Ако има някой в района на Бургас, който да си търси тези продукти мога да му дам координатите на дистрибутора. Жалко че не ги продават свободно по магазините.

# 372
Аз съм от Айтос , и търся някой дистрибутор от Бургас , защото ми е само на 30 км. Rolling Eyes
Ако можеш би ли ми дала координати Hug

# 373
И аз съм от Бургас и ще помоля за координати на някой дистрибутор от тук! Благодаря  bouquet

# 374
термо сърцето с какви размери е?

Общи условия

Активация на акаунт