Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 351
  • 385
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
гел за кожени изделия - 6.80
омекотител за дрехи - 5.20
концентрат за машинно пране - 8.20
прах за миялни машини - 17
шампоан за всички видове коса 4.60
концентрат ръчно пране - 8,20
шампоан за суха коса - 4.60
шампоан за мазна коса - 4.60
шампоан против пърхот - 5.70
бебешки шампоан - 5.20
балсам за всички видове коси - 4.60
хидратиращо тоалетно мляко - 8.50
Течен сапун - душ гел - 4.6
гел за сухо измиване - 4.60
Универсален крем с витамини - 8.50
Мазен крем - 8.50
Анатомична възглавица - голяма - 26.00
Анатомична възглавица - средна - 24.00
Анатомична възглавица - -малка - 13
Термо сърце - 6.50
Термо възглавничка - 15.60

# 91
  • Пловдив
А тези продукти изцяло на билкова основа ли са? Нямат ли консерванти или там подобни....?
Био продукти са изцяло!  Peace

tilieva, можеш ли да напишеш тук състава на пастата примерно?
Съдржа екстакт от коприва и глицерин, така че благотворно действа върху кожата. Не съдържа прах, а козметични микрогранули
..............
Благодаря Simple Smile всъщност няма нещо като на другите препарати...как да обясня...както пише "Състав:.....това и това..." в смисъл точно и подробно?

# 92
Тъй като полвам продуктите на Дионис и пастата ми е под ръка, ето го съдържанието. Лично нa мен нищо не ми говори. Ако някой разбере нещо, нека сподели   bouquet

INCREDIENS: AKRYL BENZENE SULPHONICACIDS, ALKYLPHENOLETHOXYLATES, OXOALCOHOL POLY GLICOLETHERS, PARFUME, FATTY ACID DIALKANOL AMIDES, FATTY ALCOHOLS, DYE, PRESERVATIVE, POTASSIUM HYDROXIDE, SODIUM CMC, ABRASIVE, WATER

# 93
А тези продукти изцяло на билкова основа ли са? Нямат ли консерванти или там подобни....?

Добре де, какво значи био продукти са изцяло. Тайна ли е какво съдържат? Вземете напишете, който вече ги има, няма ли някакви етикети по тях? Айде оборете ми скептицизма за био-то, иначе сигурно са идеални за почистване, ама искам да знам биоразградими ли са, какво има вътре и прочие.

# 94
ами в по горния пост са ти написали състава на пастата това което аз се сеща в момента е че състава на Бионеутрала е оцетна киселина, винена киселина и още една киселина от тоя род ама newsm78 не ми идва на ум в момента това за състава на този продукт за др не мога в момента да кажа освен това опаковките им са екологично чисти и лесно разградими  Party незнмам какво др искаш да знаеш идеята е че няма някакви много силни химикали едва ли нямат никакви такива това според мен е невъзможно  newsm78 но поне аз мога да кажа от опит че не ми пречат и не се притеснявам да чистя с тях и после да оставя племенницата си да пълзи по пода доката ако чистя с доместос лелееее няма да я оставя   та така освен това ръцете ти изглеждат по доста по различен начин в сравнение ако си чистила с циф например ако си без ръкавици говоря
ако имаш др въпроси давай насреща сме  Hug

# 95

Добре де, какво значи био продукти са изцяло. Тайна ли е какво съдържат? Вземете напишете, който вече ги има, няма ли някакви етикети по тях? Айде оборете ми скептицизма за био-то, иначе сигурно са идеални за почистване, ама искам да знам биоразградими ли са, какво има вътре и прочие.

deshtovidi, точно преди твоя пост е моят със съдържанието на пастата за домакинството Peace

# 96
ръцете ти изглеждат по доста по различен начин в сравнение ако си чистила с циф например ако си без ръкавици говоря

Подкрепям Simple Smile

# 97
  • Варна
Момичета някой да е ползвал шампоаните им,какви са отзивите.Интерисува ме и санитарния гел

# 98
шампоана за мазна коса е хубав не мирише много яко но е много добре за косата и дори за боядисвана е ок бебешкия също е мноооого хубав
а за санитарния гел ами на мене лично също много ми харесва и само с него си чистя ама нека и някой др да каже че аз май съм пристрастна  newsm78
абе според мене каквото и да си вземеш няма да съжаляваш  Peace

# 99
шампоана за мазна коса е хубав не мирише много яко но е много добре за косата и дори за боядисвана е ок бебешкия също е мноооого хубав
а за санитарния гел ами на мене лично също много ми харесва и само с него си чистя ама нека и някой др да каже че аз май съм пристрастна  newsm78
абе според мене каквото и да си вземеш няма да съжаляваш  Peace

Така е ние сме пристрастни и каквото и да кажем за продуктите ще прозвучи като реклама, и аз като теб Hug се въздържам от даването на мнение PeaceНека хората да пробват или тези който ги използват да  се включват с даването на мнение Simple Smile

# 100
Мами,преди да си дадете парите проверявайте ето тук:
http://mbm.net.au/health/guide.htm

Някои от съставките на прехвалената паста,които е цитирала Pascha изоб6то не зву4ат "БИО".Със сигурност и в другите им продукти има такива.

# 101
  • Варна
Ами то за да чисти толкова добре е ясно че без някоя химийка няма да стане номера

# 102
  • Варна
Все си мисля, че тия продукти ще са по-чисти от химии от другите масово разпространени на пазара. Така или иначе ползвам ръкавици като чистя, не ми е проблем да не е съвсем Био.

# 103
  • Някъде на път....
Мами,преди да си дадете парите проверявайте ето тук:
http://mbm.net.au/health/guide.htm

Някои от съставките на прехвалената паста,които е цитирала Pascha изоб6то не зву4ат "БИО".Със сигурност и в другите им продукти има такива.
И коя по-точно съставка не ти е "Био"?

# 104
момичета стига сте се дразнели една друга
а за това че не  може да няма химия щом чисти така добре ми може има толкова силни билки които чистят по добре от белина Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт