Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 340
  • 385
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Напълно подкрепям за мощната сила на някои растения  Peace. А що се отнася до химията - ами, че то и содата бикарбонат и оцета се получават по химичен път...
Вчера пробвах въпросната паста и санитарния гел и въпреки предубежденията си, честно казано останах очарована  Hug. Първото ми впечатление беше, че аромата е лек и ненатрапчив - нищо общо със силната миризма на познатите ми препарати. Освен това повърхностите грейнаха почти без никакво усилие. За нула време "овършах" цялата къща clean и въпреки, че не използвах ръкавици /нарочно смело пипах с ръце/ - кожата ми не се изсуши. Определено ще ги използвам и занапред, даже нямам търпение да пробвам и другите неща  Hug
Само да почертая, че не съм дистрибутор и нямам за цел да ви правя реклама - просто споделям първите си впечатления  Laughing

# 106
  • София
dujdets и аз така. А съм много скептична натура...даже в началото на темата съм се изказала доста иронично Simple Smile

Казах, че съм станала дистрибутор само за да подчертая колко съм доволна. Иначе, нямам време да ходя и да зареждам...все пак работя в работното време на офиса им Laughing

# 107
  • Стара Загора
Съвсем скоро очаквайте включване и от мен по темата.

# 108
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Айде да споделяме, кой препарат ни е любим и за какво го ползваме.
Аз също станах дистрибутор на тези препарати, защото съм изключително доволна.
Без тази домакинска паста, вече не мога, с нея какво ли не правя, вече даже веро не използвам, мия чини с нея, а как ми лъсват приборите за хранене ... почиствам си печката, идеално ми се получава, фаянс също, сребро.
Другия любим препарат ми е за стъкла, също ми е мултифункционален, стъклото на витринките, огледала, особенно това в банята, праха бърша с навлажнена кърпа, става страхотно Simple Smile
Санитарния гел е много добър, доказано антибактериален, визирам миризмата от обувки Simple Smile
А сега в сезона на салатките, е как да не похваля "Бионатурал".
Не съм ползвала кремовете за лице и тяло, някой да сподели, моля  baby_neutral
Шампоаните са им приятни, но зависи от нуждите, майка ми е впечатлена от шампоана за мазна коса.
До сега всичките ми клиенти са много доволни, надявам се да е така и за на пред.

# 109
  • Стара Загора

Санитарния гел е много добър, доказано антибактериален, визирам миризмата от обувки Simple Smile

Очаквам пояснение.

# 110
  • София
Аз засега ползвам само пастата и препарата за прозорци. Едното крило на прозореца измих с мистър мусколо, а другото с био-то и разликата е видима, когато напече слънцето. Друго не съм си купувала...бях си взела течния абразив, но не съм доволна особено. Пастата е по-добра.

# 111

Очаквам пояснение.
Надявам се искренно да не си се сблъсквала с киселата миризма на изпотени крака. Тази миризма се получава от бактерии и гъбички, та съм го приложила на няколко много фрапиращи случая и имам успех  Simple Smile почистват се обувките и краката с този санитарен гел, консистенцията му е гъсто веро или по-течен гел, представяш ли си го?Така чистиш известно време, но резултата е осезаем още след парвия път Simple Smile
А с "Бионатурал", това е букет от природни киселини, чрез който се убиват всички бактерии, нитрати, ларви, урина от животни, причинители на тения, нечистотии и прах от плодовете и зеленчуците. Така слагам в лиген разтвор и накисвам марулката, даже за няколко дни напред си измивам салатката, тя се запазва свежа, защото няма вредители по нея.
Надявам се да съм полезна Simple Smile
Течен абрезив, нищо впечатляващо, но пастата е перфектна, подкрепям.

# 112
  • Стара Загора
Благодаря.

# 113
за течния абразив и аз съм на същото мнение ама аз пък искам да ви похваля препарата за съдове аз имам много зверска алергия към миещи препарати и само с него нямам този проблем и омекотителя лелееее мирише невероятно и е много икономичен кто всичко др междувпрочем Mr. Green ии също като алергията с ръцете та от тоя омекотител на близки приятелки с остри кожни проблеми нямат проблем при използването му Peace за друго не мога да се сетя в момента я някой да каже ако има впечатление от избелителя  newsm78

# 114
  • Някъде на път....
Момичета, а какво ще кажете за ТОК-а, аз освен от пастата, санитарния гел и омекотителя, съм супер доволна и от ТОК-а, той е по-универсален и покрива донякъде пастата и санитарния гел!

# 115
За течния абрезив, разправят, че е за фурни, да се нагряват до 50 градуса и да я намажеш и се чистела перфектно, не съм пробвала Sad ще взема да го направя това, без друго фурната ми е за чистене, но на стъкло керамичен плот съм мазала, нищо впечатляващо.
Слава Богу, нямам алергия и проблем с кожата на ръцете, но в офиса имаме ... (един зверски препарат) и мия само чашата си от кафе и после кожата ми ... чак ме боли от сухота Sad и виждам разликата с верото на Дионис Simple Smile
За омекотителя, приятен е като аромат,но е слаб, по скоро омекотява и е антистатик.
Избелителя ми го поръча една жена, много е доволна. Аз лично не съм го пробвала.
Някой да сподели за кремовете и за термо нещата, моля.

# 116
споделям Mr. Green за кремовете ами тоя дето е универсален за всички типове кожа не съм доволна от него майка ми го пробва и тя също и няколко др жени ами не Sad а за термо нещата съм възхитена  Mr. Green значи аз имам за съжаление дископатия и само те ми помагат да успокоя болката без лекарства а скъпият има сунъзит еми съсъ сърчицето си успокоява болката и е беразделен с него Mr. Green аз мога да кажа и за гела за сухо миене на ръце е това ми е дно от любимите неща като съм навън и са ми гадни ръцете а само с мокра кърпичка не става ето го моето спасение  Mr. Green

ПП имам странното усещане че ще ни изметат  Rolling Eyes

# 117
Аз не съм накефена от това за миене на ръцете, но една приятелка си го взе и още убеди 3-4 човека да го поръчат, било вълшебно. Според мен е най-подходящо за ученици, дето по цял ден са в училище и трябва да закусват ...

# 118
е що я си представи че си навън и обикаляш по работа по разни офиси и пипаш документи  Sick ръцете ти стават ужасни а няма как да се измиеш и пр ти се приядат ядки еми нема да ги пипам с мръсни ръце дето съм пипала кво ли не пари листи брошурки и прочие  Sick
ама всеки си харесва различни неща никой не нападам  Mr. Green

# 119
    В сайта, обаче няма адрес за гр. Пловдив. Само за В. Търново и София.  Хайде дайте инфо за Пловдив.  Определено има интерес.

Моля ви.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт