Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 396
  • 385
  •   1
Отговори
# 210
момичета,
какво ще кажете да направим нова тема, в която да пишем само отзиви от продуктите, кой как и зак какво ги ползва; да копираме от тази тема само мненията и отзивите
така да се каже, да си направим нещо като "наръчник на домакинята, чистеща с Дионис"

# 211
Скоро попаднах на тази тема и ми стана интересно за това каква работа вършат тези препарати.

# 212
Скоро попаднах на тази тема и ми стана интересно за това каква работа вършат тези препарати.

Ако прочетеш темата (цялата) ще ти стане ясно, че са почти вълшебни.

# 213
Я дайте координати за Варна и предложете нещо за добре замазана ПВЦ дограма от майстори

# 214
  • Бургас
Най-после пробвах препарата за прозорци. За прах става, но ако има дори и малко петънце не може да го изчисти/ на хладилника например /. Единствено за огледалото в банята върши работа да се замъглява. Не ме впечатли кой знае колко.
А за батериите за мен най-доброто е Цилит.

hahaha

# 215
Най-после пробвах препарата за прозорци. За прах става, но ако има дори и малко петънце не може да го изчисти/ на хладилника например /. Единствено за огледалото в банята върши работа да се замъглява. Не ме впечатли кой знае колко.

hahaha

Оценявам чувството ти за хумор Laughing...

# 216
Я дайте координати за Варна
Моля и аз за координати за Варна, че сестра ми иска, а няма смисъл да и пращам от София.
Аз си взех пастата, наистина е почти вълшебна  Hug
Благодаря и аз, наистина светва всичко!!!

# 217
eliss не знам как чистиш, но аз лично с препарата за стъкло си изчиствам и то много добре, дори мазнотии от пръсти и петънца, както по хладилника, така и по вратите и къде ли не. Е, разбира се, не изчиства всичко, но пък затова я има и пастата Simple Smile

# 218
Аз си взех пастата,препарат за под,препарат за стъкла.
Пастата е супер наистина.Зъбите не съм си мила още с
нея Mr. Green,но пък всичко останало свети.

# 219
  • В полето, под тепето.

Добро, ами ми съсипа новата  кухненската мивка. И въобще един гел не може да се задържи на батерията, така както пастата. Но нека всеки си чисти с каквото си иска.

# 220
  • В града на хумора...
Искам да споделя мнение за пастата - чудесна е !!! Чисти перфектно !!!  newsm10

# 221
И аз бих искала да пробвам пастата за чистене и още нещо. Някой дистрибутор от Бургас може ли да ми пише на лични ?

# 222
  • в семейството
Днес случайно влезнах в един сайт и гледам тези препарати, чета и си викам "не може да има такова нещо".
И айде във форума на bg-mamma - там всичко знаят  Laughing Бравос на вас  Hug . Пишете ми за района на Редута(там живея) или на Хладилника(там работя)

# 223
  • В полето, под тепето.
Някой ще ми обясни ли приложението на термо- сърце-то??? newsm78

# 224
  • Някъде на път....
Някой ще ми обясни ли приложението на термо- сърце-то??? newsm78
Да, загрява до 45 градуса и отделя топлинна енергия, която успокоява болка на определени места.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт