Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 69 042
  • 814
  •   1
Отговори
# 555
  • София
В този сайт и аз съм гледала супер оферти, но единствената фирма, която успях да открия, с транспорт до България, беше:

https://www.dostavkinl.com/pages/ceni-i-uslugi

Някой ползвал ли е услугите им?
Emay,
Според мен няма нужда да се ползва превозвач, който доставя от Холандия, т.к. цените са доста високи.
Този сайт доколкото виждам доставя до Германия безплатно.
Аз от Германия за доставка до БГ ползвам GGBG и съм доволна Simple Smile

# 556
Благодаря, MaryLand,

Интересно, че преди месец-два имам спомен, че липсваше Германия като опция, може някой характерен артикул да е бил. Тази възможност е супер, и аз ползвам GGBG, определено е изгодно и удобно с тях. Simple Smile

# 557
Благодаря, ще видя въпроса как стои с доставка до Германия.

А от бейбимаркт де, пак ли с превозвач или директно до тук е по-добре?

# 558
  • София
За Холандия днес четох едни чужденци, които си даваха акъл, че с DPD е най-евтино (това е Спиди в България) и с тракинг. Ако не става с доставка през Германия и GGBG, може да проверите колко ще излезе с DPD/Спиди направо от Холандия.

# 559
От бейбимаркт поръчахме столчето за кола и разни други дребни аксесоари, излезе ни по-изгодно през GGBG, от mypram отново през тях съм поръчвала, като съм сравнявала ценово колко идва стойността на доставката.

# 560
Благодаря!!

А някой може ли да ми каже каква е разликата между двете предложения:
https://www.babymarkt.de/stokke-mega-tripp-trapp-set-hochstuhl-b … atur-a357568.html 329 евро - стол + шезлонг + седалка ;

https://www.babymarkt.de/stokke-mega-tripp-trapp-set-hochstuhl-o … a6a7-00008e84c3d9
379 евро пак стол+шезлонг+седалка.

Заради цвета ли е разликата?

# 561
Здравейте, в очакване на нашият първороден син се двоумим между тези две колички. Моля , ако някой може да помогне да се включи. Ще съхраняване количката в багажника на автомобила, живеем в малък град с доста разбити улици .

# 562
Този модел Jane излезе малко след като вече си бях купила количка. Мноого ми беше привлякла вниманието, но не съм се задълбочавала да я проучвам.
От двете Jane е по-добрата, като марка. Вижте кошниците на какъв стандарт отговарят, не съм фен на 3в1, защото в повечето случаи кошниците са доста компромисни от гледна точка на сигурност.

# 563
Киндеркрафт я бутах в един магазин ,супер тромава и неманеврена ми се стори ,другата не съм я бутала

# 564
  • София
Здравейте, в очакване на нашият първороден син се двоумим между тези две колички. Моля , ако някой може да помогне да се включи. Ще съхраняване количката в багажника на автомобила, живеем в малък град с доста разбити улици .

Аз се спрях на Киндеркрафт. Би Кул е бюджетен модел на JANE и материите не са най-добрите иначе са доста маневрени, аз бях харесала JANE MUUM, но материята на сенника е много странна и въобще според мен не е подходяща за количка. И двете са маневрени, Киндеркрафт е 1,5 кг по-тежка, но като платове и материя е в пъти по-качествена поне по мое мнение, а моделите BE COOL са с материята от която се правят протектори за малки лаптопи и таблети, много мека, но със сигурност не особено влагоустойчива. Все пак преповъчвам, ако имате възможност да ги видите на живо. Първите ги има в РАЯ Тойс, а Киндеркрафт на живо намерих в Галикс Варна и БГ Хлапета - Младост 4 София.

# 565
Jane e по-добре от полските  Kinderkraft, независимо от модела.

# 566
  • София
Ами материите на всички JANE , които видях на живо бяха изключително зле не говоря само за Be Cool, а и за MUUM, Kawai и др, иначе са маневрени и доста удобни не отричам все пак ми бяха в топ 3 избора, но това е моето мнение естествено. Знам, че тук във форума Полските колички са доста недолюбвани, но на мен ми покри критериите, които търсех и подробно ревю ще дам догодина като я ползвам сега коментирам само това, което съм видяла.

# 567
За мен материята е някъде към края на списъка с критерии. Ако толкова не е ОК - една подложка ще реши проблема лятото, а един чувал зимата и готово. Конструкция, маневреност, здравина са много по-важни.

# 568
Здравейте!
Колебая се между количка на Maxi Cosi и на Mamas & Papas. Коя марка според вас е по-добрата опция? Благодаря!

# 569
Jane е и с по-малки предни гуми, за труден терен трябва да се има предвид. Но щом бюджетът е над 1000 лв може би друг модел на Jane? За мен това си е биг дийл. В моя квартал дори с предните колела на Balios имах затруднения, за новородено яинаги бих предпочела по-големи гуми при тежък терен, още повече че детето не тежи толкова в количката.

Общи условия

Активация на акаунт