Nail art-9

• 17 054
  • 379
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Лори, наистина са доста добре 1 и 2, само на третото малко линийките са дебели и на места кривички, но като цяло пак е добре, ако несе вглеждаме в детайлите. Ако снимката ти беше с качество като моите, нямаше да се забележи този малък дефект!!!  Mr. Green  Wink

# 316
  • някъде там
Лори и на мен ми харесва това което си сътворила. Поздравления. Hug  bouquet
Кате, Heart Eyes  bouquet Wink

# 317
  • някъде там
Наде,къде са последните линкчета,които беше пуснала? Защо ги изтри?
Бях си харесала някои неща от там.... ако може пусни ги пак Hug

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 13:31 от илонита

# 318
Здравейте!!! Забравихте ли ме вече?  Mr. Green
Аз не съм макар че не съм се разписвала поне от половин месец Confused Нямах време какво да се прави Sad
Поздравления на всички ви!  Hug Много хубави неща сте творили пак   bouquet
Ето и моите декорации за предната седмица и за тази:

това второто не се вижда много добре на снимката. Златното се вижда много по-добре и изпъква, не е като на снимката. Основата е холограмен лак на Lòreal ама на мен никак не ми стои холограмно  newsm78  Това ми е първия холограмен лак и си мислех че много по друго стоят холограмните. Eдинствено че на дневна светлина като го погледнаш косо под ъгъл става кафяв на цвят. Аз мислех че трябва да е много по блестящ от това което съм гледала тук.

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 15:22 от Майчица

# 319
  • някъде там
Хайде бе Майчица... затъжихме се за теб Hug Hug Hug
Добре дошла отново!
Много са хубавки и двете ти произведения  bouquet  bouquet  bouquet

# 320
  • Габрово
Много хубави нещица правите, момичета! Лори, вторият модел ти е най-успешен според мен.
Майчица, макар да не е много бляскав лака, пак е красиво. Да не споменавам всички поименно, но всяка се справя добре. Аз въртя, суча и все използвам холограмния си лак в комбинациите, понеже много красиво блести. Ето последния ми опит от днес.

http://images13.snimka.bg/002085054-big.jpg

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 18:00 от valkata78

# 321
илонита кажи кое точно и ще го пусна~~~макар че станах лоша в очите на някой с тези декорации  dontknow  Sob, но на теб ще пратя~~~

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 18:08 от nadeejda

# 322
  • някъде там
Наде,не ги помня точно какви бяха... просто ми направиха впечатление.

# 323
  • На погрешната планета
илонита кажи кое точно и ще го пусна~~~макар че станах лоша в очите на някой с тези декорации  dontknow  Sob, но на теб ще пратя~~~
Наде, не го приемай така мила Hug. Идеята на Катето беше друга.....Пуснала си ги вече, голяма работа, не е нужно да ги триеш Peace. Просто темите наистина се пълнят много бързо и затова тя призова да пускаме само наши работи Wink. Ако някъде някой сайт те е впечатлил и го няма на първа страница,пускай линк, в новата тема ще го постна  bouquet.

# 324
  • София
Да пускаме само наши работи Wink. Ако някъде някой сайт те е впечатлил и го няма на първа страница,пускай линк, в новата тема ще го постна  bouquet.[/b]

newsm10
 Подкрепям напълно и Катето и Мама Мери. По- добре един път в седмицата, но наше произведение с което да се похвалим, отколкото всеки ден по някоя снимка от някой сайт.  smile3525

# 325
Записвам се

# 326
  • някъде там

В действителнос е по-добре отколкото на снимката. Мислех да не го пускам ..... ама хайде.... изобщо не съм въодушавена Sick
Хайде... Мамо Мери,Кате,Любопитко,Бейб.... и т.н.( сигурно пропускам някого)къде сте.  newsm78 Пускайте снимки де...... не вярвам,че ходите без лак   bouquet  bouquet  bouquet

# 327
  • На погрешната планета

Хайде... Мамо Мери,Кате,Любопитко,Бейб.... и т.н.( сигурно пропускам някого)къде сте.  newsm78 Пускайте снимки де...... не вярвам,че ходите без лак   bouquet  bouquet  bouquet
Може да не ти се вярва, ама съм без лак от неделя Tired. Счупиха ми се палците в дъно и ми се обели гела, хич не съм доволна от последната поддръжка Close!!! Сега се чудя какво да правя и май ще ги отрежа всичките и ще ги скъсявам докато израстне гела Rolling Eyes Толкова ме е яд, че въобще не ми се лакира, даже основа нямам Crazy!

# 328
  • някъде там
Мамо Мери, не така Naughty .... искам да видя Crossing Arms

# 329
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Не съм искала да обидя никой, просто изказах няколко мои мисли, които в последствие се оказа, че са били в главите на не една от НАС!!!

Размишлявам отново ТУК на глас, за да направим ОТНОВО темичката ни уютна и приятна за всички!!!!

Когато аз бях новак във форума и изобщо в дадена тема, първо я изчитах цялата, дори и предхождащите я теми. Едва тогава започвах да задавам въпроси и да изказвам мнение....
Ако повечето от вас, които отскоро са във форума, са харесали темичката ни, но не са имали време и желание да прочетат предишните теми, ТОГАВА се питам защо в началото на всяка тема, Мама Мери или аз, или друг който я започва си играе да прави линкове и отново да пълни темата, за да е в полза на тези, които отскоро четат!!!!???!!! Тогава излишни според мен, отново в първия пост остават и линковете към интересни сайтове с Найл-арт... по принцип всеки запален може да напише въпросните думички в Гугъл и си изкачат сайтовете.....

Мама Мери го е казала прекрасно това, което аз се опитвам да изкажа с много думи: "По- добре един път в седмицата, но наше произведение с което да се похвалим, отколкото всеки ден по някоя снимка от някой сайт. "

Аз съм човек на емоциите и ако не съм приета добре на дадено място, бих се почувствала зле... Не искам това да се случва с никой, защото не бих желала и на мен да се случи!!!!
ИСКАМ ПРОСТО ТЕМИЧКАТА НИ ДА Е КАТО ПРЕДИ - СТЕГНАТА, УЮТНА И ДА ИМА ТВОРЧЕСКИ ДУХ И ЕНТУСИАЗЪМ В НЕЯ!!!!
Извинявам се, ако някой се е познал в думите ми и се е обидил!! Целта ми не е такава!!!

Общи условия

Активация на акаунт