Студенти в Нидерландия - 17

• 71 140
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
в началото на месеца се свързах със simplestay.nl, платих 300 евро такса, направихме предварителен разговор, а на 09/07 изпратих всички документи чрез техния формуляр.
От тогава нямам никаква връзка с тях, вкл. нямам отговор на имейлите, които им писах с молба да потвърдят получаването на документите.
Някой тук поддържа ли някакъв контакт с фирмата в послените седмици?
Не намирам техен телефон за връзка. Започвам да се притеснявам.

Не съм ги ползвала, но видях на страницата на Интеграл, че ги препоръчват като техен партньор. Може би Интеграл биха Ви помогнали с контакти?

Благодаря за идеята. Може и до там да опра, въпреки че не съм имала никакви отношения с Интеграл до сега.
https://
Аз знам само че не предлагат помощ за Айдховен,свързах се с тях още април месец🙄

# 526
При нотариуса има пълномощно, когато отидохме ни го дадоха, ако нещо не ви харесва се коригира.

# 527
  • Бургас
Всяко пълномощно може да е за няколко човека

# 528
Има ги и в търговския регистър, което е успокоително все пак.
Срещу 2.60 евро можете да ги проверите, а и телефон може да изскочи. Успех, дано всичко е наред!

https://www.kvk.nl/bestellen/#/69337799000037695266
В Общите условия на сайта, с които аз съм се съгласила, стои българската фирма. И нидерландската ще проверя, ако се наложи. Все още съм предимно позитивно настроена Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 юли 2023, 18:27 от Кокоша Нел

# 529
  • София
Здравейте, търся квартира в Леуварден за момиче.Моля който може да помогне да пише.Също ако някой е там на място и може да помогне ще съм му благодарна!
В момента има няколко студия в xior.

# 530
Здравейте и от мен! Търсим квартира в Ротердам от известно време и започваме много да се притесняваме. Двама души са и не успяват да намерят. Някой да има идея или случайно познат със свободна квартира в прекрасния Ротердам? Хубава вечер желая!

# 531
В Housing Anywhere има обяви за Ротердам. Не знам дали сте търсили там. И тук има някакви варианти:
https://www.roofz.eu/availability

# 532
В XIOR има свободни студиа в Хага: https://www.xior-booking.com/#
Ние обаче нямаме код Cry

# 533
Здравейте,
в началото на месеца се свързах със simplestay.nl, платих 300 евро такса, направихме предварителен разговор, а на 09/07 изпратих всички документи чрез техния формуляр.
От тогава нямам никаква връзка с тях, вкл. нямам отговор на имейлите, които им писах с молба да потвърдят получаването на документите.

Здравейте! И ние се регистрирахме при тях, платихме таксата (даже в лв по българската им сметка), мина ни интервюто, пратихме документите, като мисля, че комуникирахме по мейл. В крайна сметка намерихме квартира междувременно и писахме да ни възстановят платената такса. Мисля, че я възстановиха в рамките на 2 дни. Освен по мейл, комуникирахме и чрез съобщения на сайта им, като отговаряха бързо. Успех!

# 534
Здравейте,

Здравейте! И ние се регистрирахме при тях, платихме таксата (даже в лв по българската им сметка), мина ни интервюто, пратихме документите, като мисля, че комуникирахме по мейл. В крайна сметка намерихме квартира междувременно и писахме да ни възстановят платената такса. Мисля, че я възстановиха в рамките на 2 дни. Освен по мейл, комуникирахме и чрез съобщения на сайта им, като отговаряха бързо. Успех!

Много се радвам, че сте намерили квартира. В кой град?
Аз все още чакам отговори на моите имейли. И на съобщения през FB Messanger не отговарят в сайта. Няма ни вест, ни кост от тях.

# 535
В Хага, през Камернет и голям късмет да попаднем на друг семегеец, който освобождаваше:)

# 536
Получих отговор от Simple Stay. Сега чакаме евентуално да намерят нещо.
Ние също много упорито търсим в Камернет.
Пак за Хага иде реч Simple Smile

# 537
  • Шумен
Ние все още нямаме квартира в Айнховен. Ако някой има информация за сайт, квартира или нещо друго, което да ни помогне, моля да сподели. За момче търсим квартирата.

# 538
  • София
Здравейте,
Към списъка за заминаване за новите студенти дали е небходимо следното:
Международен имунизационен паспорт - от столичното РЗИ, здравния картон и зелената здр. книжка?
Някой казал на друг, той - на нас... Ама трябват ли наистина?

# 539
Не трябват. Въобще не ги интересуват имунизациите, защото имат съвсем различен имунизационен календар от нашия. А синята здравна книжка е абсолютно безсмислена там, това е информация за наличие на личен лекар в България. Картата ЕЗОК е единствено достатъчна.

Последна редакция: пт, 21 юли 2023, 11:18 от chervenokoska_2

Общи условия

Активация на акаунт