Студенти в Нидерландия - 17

• 71 128
  • 738
  •   2
Отговори
# 555
Здравейте,как се запазва час в общината за Bsn номер?

# 556
Здравейте,как се запазва час в общината за Bsn номер?

На сайта на общината.

# 557
Такива, като моята дъщеря - все още без квартира, но пък упорити - останаха ли?!

Ах тая Бреда!

# 558
Такива, като моята дъщеря - все още без квартира, но пък упорити - останаха ли?!

Ах тая Бреда!

Да, синът ми е все още без квартира в Амстердам..

# 559

Ах тая Бреда!

Приказна е. Да не се отказва и да търси. Идете на място. В Премиер клас хотел нощувката е много евтина, макар че хотелът е гаден,  но вие така или иначе ще сте в движение по цял ден. Агенция Stadthuis  може би ще помогне в търсенето.
Успех!

# 560

Ах тая Бреда!

И ние сме без квартира - за Ротердам!
Но пък е упорита и гледа всякакви "дупки" /според мен/ за квартири...

# 561
Здравейте,
Казвам се Маги, на 19 години. Приета съм в Tilburg University и от няколко месеца вече активно търся квартира там и около Тилбург. За съжаление не успявам да запазя нищо, била съм в почти всички сайтове и съм се абонирала за тях, също и във всяка една група във фейсбук. Редовно говоря със Studenthousing, но и те нямат с какво да помогнат. Свързвам се с много хора всеки ден, но не стигаме до крайно решение, понеже или те не отговарят, или не желаят да пратят снимки/видео оглед на общежитието.
Ще съм благодарна за каквато и информация да имате по въпроса!

Това са сайтовете, които съм ползвала и не са ми помогнали:
Huurzone, housing anywhere, rentola, huurwoningen, studio park, kamernet, woning zicht, включително и airbnb и social hub.

# 562
По-горе в групата бяха писали от  https://domakin.nl/  - пишете им, ако могат да са Ви полезни с нещо или поне с огледите.

# 563
Момичета, прочетох на първата страница, че изпращате багаж по Спииди-ДПД.  Доволни ли сте от тази фирма ? Май някъде из темите четох , че имало проблеми с доставките , но не помня за коя страна.

# 564
Стога да няма никакви течности, храни и лекарствата да са речем в обувки, гащи, пакети превръзки - с две думи "невидими", няма проблем. Искат отворвн багажа и добре го оглеждат. Ако е куфар - задължително се слага в кашон. Аз после всичко опаковам и със стреч. Има си проследяване и те уведомяват кога ще са на адреса ДПД. Пристига за около седмица.
Иначе има доволни и от Арамекс и от другите фирми.

# 565
Само дрехи и обувки ще са.
За лекарствата- хранителни добавки също ли не могат да се купуват без рецепта. Например пробиотик или ензими разни, Витамин Д или магнезии. Водорасли , коластра, стрепсилс

# 566
Всичко това го има свободно за продажба.

# 567
  • Варна
За Тилбург моите хора намериха с тази местна там агенция - www. BVwonen.

# 568
  • Бургас
Аз пратих зимата колет със Спиди, пристигна за седмица без проблеми

Последна редакция: ср, 26 юли 2023, 10:31 от bur02

# 569

Ах тая Бреда!

И ние сме без квартира - за Ротердам!
Но пък е упорита и гледа всякакви "дупки" /според мен/ за квартири...

В кой университет ще учи дъщеря Ви?
Моята е в Еразмус. Писах Ви на лични една идея за квартира.

Общи условия

Активация на акаунт