В ДОБРИЧ цъфнали кокичета и грейнали момчета и момичета (19)

• 19 341
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
  • Толбухин
Добро утро на всички.
feel_u стискам палци бързо да излезете от болницата. Praynig Praynig Praynig
Много се радвамче са събрани паричките за операцията на Цвети,дано всичко мине като по-вода.

# 181
дано, обаче сигурно вече няма как да чете...

Лек ден на всички!

И покрай другите неща пропуснах- добре дошла на новата мама!

# 182
Благодаря! Кажете ми кокво точно да пиша за себеси и за синът ми.

# 183
  • Толбухин
ето това трябва:
EM4O: 1981 набор, Техникум по облекло, ДТК, сега ТУ-Варна; живее в Добрич;Емануил-2005г.

# 184
1981 - набор, СОУ "Кл. Охридски", след това Велико Търновски Университет.Михаил - 2006г.
Благодаря! Simple Smile

# 185
Здравейте, майчета, имам мнооооого да наваксвам-тук срещи се провеждат, нови попълнения има и какво ли още не.Аз вече разпознавам някои от вас, къде по инфо от сестра ми, къде по снимките от форума.Пък за какви срещи да се уговарям, като ние с амарена, дето сме  комшу не се видяхме...От сърце стискам палци на Денис и Цвети, защото болно дете е е най- голяма мъка.Младен и той се включи в редичката-от вчера е с ужасна хрема, кашлюка и вдига Т.Засега я свалям и ще се опитам да удържим до понеделник.

# 186
  • Добрич
feel_u, скорошно и успешно оздравяване на Дени, а на теб - успокояване  Praynig

дано, обаче сигурно вече няма как да чете...
И да има, и да няма как да чете, като излязат ще го прочете. Важното е, че духом сме с нея. Peace

# 187
Здравейте!
Сервирам кафетата>

sof , писах ти.

# 188
Здравейте!
Мерси на кеми и анушка за информацията за тортите   bouquet

Много е болен Марти. Снощи вдигна за първи път 40 градуса и изпаднахме в паника. Правихме увиване в мокри чаршафи, чорапи с вода и оцет и я смъкнахме. Днес поддържа около 38. Голям проблем е даването на антибиотика /Зенат/. Не му харесва вкуса, повръща го ....Ужас.

Надявам се Денис да се оправи скоро. Hug

# 189
Другия ефикасен начин за сваляне на Т е да го сложиш в леген с вода със около 37 градуса водата и да го пличкаш постоянно докато водата истине и така съм пробвала.Дано всички болни се оправят бързо.

# 190
Айде и ние към отбора! Толкова бях ентусиазирана, че се прибирам, за четири дни, а то...... Малкия тази нощ получи ларингитна криза, та в Бърза Помощ, щяха да ни оставят в болницата. Добре, че има грип та нямаше легла ooooh!. Прибрахме се по бързата процедура днес, и Педито каза, че дребния е добре стабилизиран, даже можело да минем и без АБ. Ама ми взе акъла направо.

# 191
Другия ефикасен начин за сваляне на Т е да го сложиш в леген с вода със около 37 градуса водата и да го пличкаш постоянно докато водата истине и така съм пробвала.Дано всички болни се оправят бързо.
не ми се пробва така. снощи само докато му измием д..то преди лягане се втресе и трепереше целият. изкара ни акъла. малко след това пък вдигна 40.

# 192
Какви са тези болести момичета Cry....направо вече искам да е много студено да измрат гадните вируси...горките дечица и вие, дето си изкарвате акъла Tired...
Пожелавам на всички бързо оздравяване...

# 193
  • Добрич
Здравейте момичета!
Така както изглежда повечето са болнички Sad - пожелавам им  бързо оздравяване!
Днес времето май ще позволи за разходки newsm78

Толкова от мен!
ЧЕСТИТ БАБИН ДЕН![/color]

# 194
Честит бабин ден и от мен!

Болничките да оздравяват бързо!
mama_Blue , не сложи една лентичка отдолу, че да ни държиш в неведение. Колко остана? Не съм те виждала отдавна. Сигурно вече ти личи Wink.

Общи условия

Активация на акаунт