В ДОБРИЧ цъфнали кокичета и грейнали момчета и момичета (19)

• 19 245
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета!Пиша по повод едни мои много близки роднини за тяхното детенце.Става дума за детенце на първи братовчед на мъжа ми.Днес в 19.15 по Нова Тв ще има кратко предаване за тях може да гледате.Ето това е сайта http://www.tsvety.net/ .става дума за операция в чужбина и за набирането на средства за спасяването на живота на детенцето.В предаването по Нова Тв ще има обявен номер за sms-i.Нека който може да изпрати един sms  за спасяването на един детски живот.Благодаря Ви предварително от тяхно име.Дано не съм Ви притеснила по този начин

Толкова сладко детенце...направо ме разплака историята Cry...дано се съберат средства за тази операция...Бог да е с тях Praynig
Не казаха телефон за смс-и....

# 151
Aleksa-ако имаш някаква информация за тоя номер на gsm-пиши май не казаха такъв или аз съм изпуснала.Дано се оправи миличкото.

# 152
Ами така разбрах,че ще има номер за смс.Ще се опитам да разбера дали има някакъв номер или тепърва ще се пуска номер

# 153
Аз днес получих това от един колега:
Цитат
Zdraveite,

Tova e detenceto na edin nash kolega : http://www.tsvety.net
Za nqkolko dni uspqhme da suberem mejdu kolegite okolo 78 300 lv, za operaciqta sa nujni 80 000$. Operaciqta e speshna i vremeto e ot golqmo zna4enie.

Ako imate jelanie mojete da u4astvate , a sushto taka i da izpratite tova suobshtenie na vashi poznati.

Pozdravi,
Kremi

Явно всичко е в сайта...mama_Blue , дано...

# 154
  • Толбухин
Добро утро кафето е от мен.
Добре дошла на новата мама  welcome
И аз не разбрах да има номера за СМС-и ако има казвайте да праща ме.
Емо вчера за първи път спа на обяд в яслата,но спал от 13 до 14 часа и като звъннах в 14 ми хазаха да ходя да си го взимам да не събуди и другите деца.
Да видим днес как ще е.
Лек и спорен ден на всички.

# 155
  • Добрич
Добро утро.Времето много мрачно..
И аз се моля детенцето да се оправи,да се съберат паричките PraynigДано пуснат и линия за смс-си...

# 156
Здравейте,
Вече вярвам на прогнозата за времето..докато кажат, че ще вали и заваля Twisted Evil....ако и малко сняг повали няма да е лошо....домъчня ми за зимата с пухкав сняг за шейна...
В сайта за Цвети също няма обявен телефон...вероятно предстои операторите да пуснат такъв...
За едно друго детенце в сайта имаше възможност да се гласува за други сайтове и така се подпомага кампанията, но тука не виждам...все ще пуснат нещо...

# 157
Здравейте.Сега разбрах ,че до ден-два ще има номер за смс-и.Така,че щом го разбера веднага ще ви пиша кой е номера

# 158
Момичета, кажете, имате ли телефон на доктор Искрен Димитров-УНГ от ВИВА? Днес ни беше контролният преглед за отита, отношението към нас беше "Айде по-бързо, за да успея да прегледам и други пациенти", "Аз ли ще му чистя носа на това дете?" и "Вече не сте за мен, да го лекува педиатър това дете". Ами мерси!
Карай, това ще го преглътна, но има разминаване м/у това, което вижда тази УНГ и педиатърката, която го гледа днес /нашата отсъстваше/. УНГ не вижда проблеми в гърлото, а педиатърката - да. УНГ реши, че ушите са спокойни, има само леко зачервяване, но то не си струва безпокойство. Но никой не ти дава обяснение защо по време на АБ лечение /4 дни/ Т е над 38 постоянно, а вчера се събудихме от следобедния с 39.4?! Правихме кръвни изследвания, урина, снимка, но... нищп особено - леко завишена утайка и понижен хемоглобин...

Така че, аз лично започвам хомеопатично лечение сериозно, но мисля, че трябва да го види и някой друг УНГ! Ще чакам да пишете!

# 159
Момичета преди малко по Нова казаха,че парите за операцията на Цвети са събрани дарени от анонимен човек.Браво.Все още са останали добри сърца.Довечера ще разбера повече подробности като говорим с бащата на Цвети

# 160
  • Толбухин
feel_u мога да ти дам телефона на Вивата те ще те опътят.:  60 46 44
Дано съм ти била полезна

# 161
feel_u, не зная на кое от двете места преглежда др.Искрен Димитров:
 Медицински център "Вива Феникс"
ул."25-ти септември" 23, тел 604 644
ул. "Христо Смирненски" 2, тел 600 770, 602 130

# 162
feel_u, нямам телефона на д-р Димитров, но можеш да се обадиш на 144 да питаш за телефона на ВИВА и от дам ще ти го кажат.
С какво свали такава висока температура? 39.4... Не зная дали кърпи с вода и оцет помагат, но за това ни посъветваха, а аз се чудя ..  Thinking
И Марти пак е болен. Днес вдигна 38.2 и има хрема, киха.... Друг вирус или настинка, не зная... Чакаме да дойде личната му лекарка. И свещички трябва да слагаме, а пък като си спомня,че през юни беше невъзможно. Сега не зная въобще дали ще позволи.

# 163
Момичета преди малко по Нова казаха,че парите за операцията на Цвети са събрани дарени от анонимен човек.Браво.Все още са останали добри сърца.Довечера ще разбера повече подробности като говорим с бащата на Цвети

Много се радвам. Браво! Дано детето да оздравее Praynig

# 164
  • Добрич
Ох,направо настръхнах като прочетох това.Много се радвам...Има все още добри хора,браво на човека HugСега остана да се молим детенцето да оздравее,дано!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт