🔥 Survivor България: В очакване на нов сезон 🌴

• 50 620
  • 424
  •   1
Отговори
# 150
Беше си наложено във втори, трети и четвърти сезон. Не беше като Биг Брадър, но беше много гледано. Трагедията с Нончо ги принуди да направят дълга пауза и после просто не беше същото.
БТВ не ги интересува нищо друго, освен парите, пряко зависещ от рейтинга в съотношение с инвестицията. Но вече е много късно за Сървайвър, който не се излъчва на живо, така че или пак Аджун медия (силно се съмнявам), или друго предаване/сериал.

# 151
Попаднах на две тези в горните коментари, с които не съм съгласен.

Първата е как хората искали да гледат "звездите" в Сървайвър и това генерирало рейтинг. Както се видя от последния сезон, бутането на тотални анонимници и треторазредни "випове", влизащи за хонорар и малко евтина слава, беше тотален провал. По мои впечатления, на хората отдавна им е писнало от едни и същи лица, които да се появяват навсякъде. Аз също съм от групата, които искат да гледат нови лица. Хора, които да разкажат своите истории, да влязат мотивирани да играят Сървайвър и защо не да се превърнат в герои/злодеи. Това е концепцията на играта в културно развитите държави, които едва ли са по-глупави от нас. Ако има някое известно лице, който е фен на формата, гледал е и иска да играе играта, нека влезе, но иначе, по-добре не.

Другото е как, ако нямало простотия, скандали и сеир, няма да се гледа. Да, в нашата аудитория има голям сегмент, който търси именно това по ТВ. Да гледа, псува и осмива някакви хора, за да се чувства по-добре. Само че, за тези хора си има достатъчно/прекалено много предавания, които да задоволяват тази им потребност. В допълнение, противно на изкуствено налаганото мнение, хората в нашето общество не са само такива. Има една стабилна група, която не гледа телевизия, защото няма нещо, което да и предложи търсеното качество. И тук има два пътя, или тези хора ги изолираш и не ти пука за тях, или се опитваш да ги спечелиш, правейки интересно съдържание. Мога да дам пример с няколко мои приятели, които не са суперфенове на Сървайвър, но гледаха с интерес "Скритият Идол" и си коментирахме с течение на сезона. Същите, не са пуснали и секунда от турския експеримент, по горните причини. И в съвременния свят, в които имаме достъп до стрийминг платформи и всякакви чужди формати, би било хубаво да се предлага по-интересно и разнообразно съдържание от БГ телевизиите. И аз искам да гледам хубави БГ формати, които да си коментираме, вместо западните, но изглежда няма да е скоро.

# 152
Никой няма да тръгне да прави предаване, което не се гледа и няма да си избие парите.
Е защо да не се гледа? Нима не са се гледали първите 5 сезона?

# 153
Интересна статия за рейтинга на Survivor скритият идол и сравнено с този на Survivor Камбоджа през 2014

https://redlink.bg/analizi/survivor-osem-godini-po-kasno-886news.html

# 154
  • Sunshine state
Изобщо не съм съгласна, че първите сезони на Сървайвър нямали интерес и не били гледани. Бяха и още как! Съгласна съм с Clоuded, че дългата пауза след сезона с Нончо им изяде главата и съответно вече не беше същото. Американският и българският сървайвър нямат много общо. Аз си харесвах първите наши сезони. Американският го мъчих, но там пък байгън от стратегии и врътки.

# 155
  • София
Сървайвър разбиваше всички рейтинги
Сезонът с Ники Мартинов беше истинско телевизионно събитие у нас.
Тогава Ники Мартинов беше толкова популярен, че хората и за президент щяха да го изберат ако се беше кандидатирал.
Всичко живо тогава коментираше Сървайвър.

# 156
Понеже не съм следил темите за Сървайвър БГ през изминалите месеци, може ли някой да направи кратко обобщение, как са се движили рейтингите на последния сезон, спрямо "Скритият Идол"? Предварително благодаря.

# 157
Понеже не съм следил темите за Сървайвър БГ през изминалите месеци, може ли някой да направи кратко обобщение, как са се движили рейтингите на последния сезон, спрямо "Скритият Идол"? Предварително благодаря.

Още в края на 7 сезон бях видял сравненията на рейтингите между 6 и 7 сезон и се учудих, че дори старта на 7 сезон е по-нисък от този на 6-ти, въпреки известните лица, на които разчитаха. Даже в някоя от темите го бяхме коментирали това.

# 158
Сървайвър разбиваше всички рейтинги
Сезонът с Ники Мартинов беше истинско телевизионно събитие у нас.
Тогава Ники Мартинов беше толкова популярен, че хората и за президент щяха да го изберат ако се беше кандидатирал.
Всичко живо тогава коментираше Сървайвър.
Не знам дали е било заради точно Ники Мартинов, но този сезон се гледаше доста, да. Аз лично не понасях Николай Мартинов. Супер тесногръдо и злобно същество, въпреки добрата му физическа подготовка и издръжливостта на глад. Като добавя, че нонстоп обиждаше Али на етническа и религиозна основа... това показа каква дребна душица е всъщност. Когато липсват аргументите, започваш да обиждаш човека отсреща. Същата дребна душичка е и Гуспата (ама айде ще спестя, че сме в друга тема). Ударите под кръста и лицемерието са специалитет и на двамата. И със сигурност не бих "гласувал за президент", за когото и да било от тези двама плужеци.
 Всички сезони на Сървайвър ми харесваха. Може би миналогодишният (със Зоран) го претупаха набързо,, с малко епизоди.

# 159
  • Sunshine state
Али беше много хлъзгав и подмолен играч, аз не го харесвах изобщо. Ники ме кефеше.

# 160
Никой не хвали Али, просто казвам, че е нелепо да обиждаш някого на основа... какъв е по произход. Това не е нещо, което човек сам си избира. А и никой не е казал, че е втора стока човек. Та трябваше да слушаме на Ники Мартинов опита му с тази общност в Кърджали, кой се интересува от това? За да уязвиш някого, понеже липсват аргументи за играта или поведението на съперника ти, започваш на етническа и религиозна основа. Пълен тъпак. После уреди и дъщеря си в следващ сезон. Не понасям връзкарите под никаква форма.  Затова не понясям и Джаферович, както и семейството на Здравко от първия сезон на Биг Брадър, който после вкара жена си, тя победи във ВИП сезона. А детето им вече стана на 18 (първото) и като нищо вече ще е готово да участва в някое риалити.

# 161
  • София
Дъщерите на Ники Мартинов играха преди него в Сървайвър.
После уреди и дъщеря си в следващ сезон.

# 162
Не говоря само за Сървайвър. Габриела Мартинова участваше във Фермата 2020

# 163
Ники Мартинов - изгоненият след съвет играч, заради когото промениха правилата на играта. На два пъти. Веднъж като го върнаха чрез "острова на сития мъртвец", а после като въведоха смс гласуване. Да не говорим за гласа на Евгения Джаферович, с който го класираха на финала. Абе човекът-сървайвър, ама друг път.

# 164
Като добавим, че Мартинов после отиде в екипа на Игри на волята, да прави игрите, после и в екипа на Фермата, също да прави игрите. В същата тази Ферма, в която набута и дъщеря си. Гуспата е другият връзкар, дето също е от екипа, който прави игрите и знае нещата отвътре в детайли, но това не му попречи да се набута и в миналогодишния сезон на Фермата като редови участник. Да, предложено му е. Но защо не откаже? Да каже "не е честно, аз съм човек от кухнята, не е равностойно с хора, които са външни да се състезаваме наравно". На Джаферчо като са му предложили да води Сървайвър защо не е отказал? Да каже "в прекалено много формати участвах, не искам да отегчавам зрителите, благодаря ви, но.... ". Женичката му е същата, нахалитет и половина. Като пораснат децата им (голямото май е в пубертета вече) очаквам скоро също в някое риалити след няколко години.
Все връзкари! Все Здравковци, Джаферовци, Агонцевци, Мартиновци... В същото време над 8000 души се явяват по кастингите и почти всички порязани. Заради ей такива нахалитети като гореизброените. (Снощи и Соня от Хелс Китчън се пробва в Мастършеф. Що? Малка й беше излагазията и в Черешката ли? Ами Капитонова? И тя в 3 кулинарни риалитита и още няколко некулинарни)

Общи условия

Активация на акаунт