🔥 Survivor България: В очакване на нов сезон 🌴

• 50 656
  • 424
  •   1
Отговори
# 315
По БТВ Екшън ли?

# 316

Не по bTV, веднага след Кой да знае.

# 317
Хм... значи Зоран, Ганка, Ванко... и по-добрият водещ: Карамазов.  Няма да ни мъчат с Джаферката.

Но имам чувството, че БТВ ще прекъснат сезона когато им скимне и няма да го излъчат докрай. Така пуснаха в събота от 13 ч. Мастършеф, последния сезон, излъчиха го до средата и го спряха преди седмица. Всичко може да очакваме от тази телевизия.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 10:29 от diziler

# 318
Да, пуснаха шестия сезон по БТВ. Дано да го излъчат целия, но ме съмнява.

Междувременно Божана от седмия сезон участва в новия сезон на Къщата на инфлуенсърите, тази вечер беше първият епизод. Още не си е показала рогата, но очаквам скандали скоро.

И дъщерята на Финдо (Йоана) също участва.

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 23:19 от diziler

# 319
И мен ме съмнява, че ще го дават целия, те трябва да го излъчват 3 месеца и ще влезе в зимния сезон, освен може би ако няма епизод всеки ден, не съм гледал програмата. Трябваше да започнат по-рано да го излъчват, още с края на пролетния сезон. Може да го преместят по Btv Action, където повтаряха 7-ми сезон.

Но ми харесва как по Btv Action повтаряха фалшивия Survivor и то май сутрин рано, а последният истински го повтарят по Btv Grinning

# 320
  • София
Всяка вечер ще излъчват Скритият идол. Simple Smile
Всеки делник от 21:30 ч. по bTV. 5 епизода на седмица!
Дано осъзнават каква върховна глупост сътвориха, като не подновиха шоуто, което ние тук в темите оценихме много високо.

# 321
  • SF
Пълнят лятно негледаемо време. Същата функция изпълнява и "Кой да знае", което също е доста харесвано и гледаемо предаване.

# 322
С лекота ще го прекарат за месец и малко щом ще е 5 дни в седмицата - те са 30 епизода този сезон.

Иначе как мислите дали това не значи, че все пак има някаква надежда някой ден Сървайвър БГ да се завърне (в оригиналния си формат и правила)?

# 323
  • София
Ами точно това си мисля и аз. Дано, дано.
Или просто подготвят почвата за Предателите.
Ще ми е много любопитно какви ще са рейтингите, особено пък сега в мъртвия летен и горещ сезон.
Ако е над 6% ще е супер.
Защо толкова малко да е супер? Ами защото е повторение, защото е лятото и най-вече защото докато го даваха преди години се движеше между 8 и 10% което беше слабо.

# 324
  • Враца
Е, как така ще го прекратят? Ми , за какво да го гледат зрителите тогава ?

# 325
  • София
Пуснах да гледам 6 сезон отново сега по бтв. Страхотен сезон, накрая не ми хареса съвсем, но сега с удоволствие го гледам. Дано някога имаме пак предаване с толкова интересни стратегии, участници, природа. Дано се включите повече хора, за да не го спрат от бтв.

Владо има много приятен глас!

# 326
  • Sofia
От кога започнаха да излъчват повторението по бтв?

# 327
  • София
Вчера.

# 328
Дано да излъчат целия сезон.
Гледам, позабравила съм някои участници.

# 329
Супер идея да пуснат на повторение сезона. Тези дни нямаше как, но скоро ще пусна някои от епизодите. Дано, фактът че го пускат по БТВ и Владо Карамазов ще води Предателите, да са позитивни сигнали за завръщане на истинския Сървайвър в близко бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт