🔥 Survivor България: В очакване на нов сезон 🌴

• 47 344
  • 409
  •   1
Отговори
# 330
Един пост обаче не пуснаха в страницата на Survivor, че ще повтарят сезона. Ако не беше bgmamma, нямаше да разбера.

# 331
По БТВ си въртяха анонси след всеки рекламен блок миналата седмица.

# 332
  • София
И аз от темата разбрах.

Много е любопитно да се гледа втори път, много е забавно как подценяват някои участници, а знаем, че после точно те са на финал. Целенасочено ни дават някои разговори и синхрони, но тогава не сме знаели кои от тях имат смисъл и кои не.

# 333
Имах предвид, че вероятно не малко хора биха се информирали и през социалните мрежи, че ще се повтаря сезона, които не гледат ТВ по това време. Нищо не им коства и по други начини да го промотират.

# 334
И аз от форума разбрах за повторението на сезона. А снощи и по бтв комеди имаше анонс.

Бо в началото изглежда доста наивна, Йо повече се набива на очи.

# 335
Бо в началото изглежда доста наивна, Йо повече се набива на очи.

И аз това забелязах на синхрона им, когато коментираха Зоран. Вече като знам как се стича играта, ще ми бъде много интересно да ги наблюдавам двете, както и Зоран.

Доктора беше машина на играта с гмуркането.

# 336
В ретроспект грешката на Йоана и Борислава беше, че дадоха прекалено много влияние на Зоран. Може би трябваше по-скоро да се вържат за  Доктора, който беше малко по-неориентиран в играта, но с потенциал да печели имунитети и да ги защитава.

Накрая на сезона се сещам като участниците най-сетне се досетиха, че това е игра със стратегия, изведнъж започнаха да хвалят стратегически ходове, но само тези на Зоран, въпреки че той щеше да иде под кривата круша, ако Борислава не четеше добре играта. Само дето накрая тя получи зеро кредит за стратегиите, които разви и всичко беше преписано на Зоран. Иначе сезонът беше готин, но накрая остана горчив привкус, че пак някои хора гласуваха на принципа да не обидят някой.

Между другото, гледайки първите епизоди Зоран беше тотален късметлия, че не му биха шута първата седмица. Мега дразнител и нескопосан в отношенията си с другите. После сякаш някой му прошепна да се обере малко.

# 337
По спомен докторът беше наивен и не се коалира правилно. Мисля, че Бо в началото контактуваше повече с него, но впоследствие се отдръпна.
 А Зо имаше изключителен късмет, наистина.
Още ме е яд като се сетя, че в една от последните игри Бо не спечели, а играта беше като за нея.
И от едно нейно изказване след формата, останах с впечатление че са "пуснали" победата на Зоран.

# 338
Аз не обичам свръх много конспирациите, та няма да кажа, че чак цялата победата му беше подарена, но определено смятам, че продукцията нямаше да позволи Зоран да си тръгне рано. Имаше един племенен съвет, може да е бил даже първия на неговото племе, когато другия отбор по някаква причина реши да му даде огърлицата за имунитет. Каква е логиката изобщо на такова решение? Да имунизираш силен мъж в противниковия отбор, който беше практически един крак навънка, защото много хора му бяха набрали? Единственото обяснение е, че продукцията им е подшушнала да го спасят, защото няма една логична причина да спасиш силен физически играч.

Също така за мен хора като Анелия и Денис (май така се казваха младото момиче и русото момче) бяха супер стреснати да не стъпят на пръстчетата на Зоран, че да не вземат да го ядосат и евентуално да не могат да разчитат на неговото приятелство извън формата, че явно имаха актьорски инспирации. Ако те не играха с този страх и явно желание да му се обясняват за всеки ход в негов лек ущърб, финалните епизоди щяха да са много по-интересни. Вместо това всеки все едно вървеше на яйчени черупки да не ядосат вожда.

# 339
Много поетично е, че първата колиба на преговорите е между Гани и Бо. Супер предзнаменувание за сезона. Според мен двете диктуваха играта, поне до обединението и някои техни решения, плюс стечения на обстоятелствата костваха някоя от тях (по-възможност Бо) да спечели.

# 340
Не помня, Гаванко четеше ли форума?

# 341
АрбитОрът Joy

# 342
  • София
Зоран ги беше омаял още от изолацията. Там ги бяха поизпуснали нещо и затова като почна сезонът много хора коментираха, че сякаш сме изпуснали първите 2-3 епизода. Ивана и Ивайло директно целувки, разни други в коалиции. Не казвам, че не сте прави, но помня, че го имаше и това, че Зоран им беше обещавал на много хора да играят заедно уж тайно и те се бяха вързали.

# 343
Между другото в този епизод е един от любимите ми дребни моменти в сезона, който ми затвърди Бо като фаворит още рано. Начина, по който събра информация за коалицията в Ифугао и особено този, по който представи разговора пред своите хора, беше много впечатляващ. На практика им каза полуистина, а целия разговор сподели само на Йо и Кари, като така си циментира отношенията там.

Като споменах Кари, в първите епизоди тя играеше доста адекватно стратегически и много ми допадаше. Жалко че в един момент, сякаш не и се занимаваше да продължи. Ясно че като силна физически и социално трябваше да се пази, но тя съвсем спря в даден етап. Може и да изненадам, но според мен играч с интересен потенциал в началото, беше и Ивайло. След като махнаха Ивана, правилно се преориентира, намери и идол. Ако не беше избрал Маргарита, а заедно с Мила беше отишъл при Йо и Бо, можеше да стигне напред. Вече след като загуби идола и остана на дъното, явно се отказа.

# 344
Те схемите при някои бяха почнали още в София, Агонцев ги беше събирал "да им обяснява как да играят Survivor". Пейо, Драго, Джулияна също, ако не се лъжа, за Ивайло не съм сигурен дали също не беше към тях. И накрая май се бяха появили някакви конфликти между тях и от там се разпадна тяхната групичка. Но тези неща нямаше как да бъдат обяснени на зрителите.

Единствено това признавам на Аджун, че направиха кастинги в 3 града, ако го правят всички наши продуценти и вземат по няколко човека от различни градове, а не повечето от София, може поне част от хората за пръв път да се видят в предаването, а не всички вече да се знаят.

Общи условия

Активация на акаунт