🔥 Survivor България: В очакване на нов сезон 🌴

• 50 535
  • 424
  •   1
Отговори
# 90
Нищо конкретно. Според Ваня едва ли ще има нов сезон. Туджаров обаче е оптимист и казва, че ще има.
Истината е, че никой не знае и няма нищо сигурно.
Почти съм сигурен, че ще има сезон отново - кога точно и в какъв формат не е ясно (Ваня все пак е човек от продукцията и няма как директно да каже, но аз слушам по-скоро какво се намеква с думите му).
Очаквам да са отново турците и да започне с правилата от края на този сезон - със сигурност след краха в началото ще се постараят повече. Ако вече и втория им сезон е зле не очаквам да го правят повече (което може и да е по-добре).

# 91
  • София
Мария в крайна сметка е наддала с 13 кг. 😮
Всички свалиха много, а тя качи зверски много. Доказателство за разликата в организма на хората. Хормонални проблеми, стрес и др.

И в крайна сметка всички са се познавали... 😀

# 92
  • Sunshine state
Туджаров в Ергенът? Твърдо не от мен. Нищо привлекателно не виждам в него.
13кг?! Мале.. Какво е яла там толкова? Те не че малко ги тъпчеха, ама чак пък толкова..

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 15:04 от Pupitka

# 93
И в крайна сметка всички са се познавали... 😀

Е защо беше тогава зверския хейт срещу Благо, че влязъл с готова коалиция?!
Благо и Жоро са се познавали, но са билИ в тежък конфликт, защото Благо се взе с годеницата на Жоро, че тя и дете му роди.
Със Светльо контактът му също не е читав. Не знам доколко ви е известно, но познанството им е от преди 15 години, покрай скандалната връзка на братовчедка му Лияна и Благо, който в крайна сметка я заряза, заради бременната си жена, а Лияна си изплака очите по студиата след краха й. Оттогава по думите на Благо не са се виждали. Демек и Светльо не му е бил чак такъв фен.
Благо каза, че с Татяна се познават от преди 5-6 години и не са се виждали оттогава. Дали са имали връзка или просто познанство всеки сам да си реши, но щом не са се виждали толкова време, ако са имали връзка не са се разделили, като приятели.
Накратко Благо е вкаран в една враждебна среда предвид тези, които познава, а останалите не е познавал. Не само не е бил привилигирован, а дори напротив. Всъщност сам си е спечелил съюзници, дори сред хора, които не са го долюбвали. Добър е в социалната игра вън от съмнение.

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 15:32 от sineva 1

# 94
Ами познавали са се, защото имената им бяха известни на всички две седмици преди заминаването и са влезли във връзка един с друг. Нали безброй пъти го обсъдихме вече. Мимата им пращала даже пъзели от турските сървайвъри по вайбър, ама никой не ги гледал.

# 95
Тези снимки изглеждат като да са правени в хотела на Доминикана, може би ден-два преди да ги "хвърлят" на плажа да оцеляват. Те са си готови разделени в племе, само Ванката-Известният не знам що дири при тези неизвестни хорица. Smiley

При Благо дори се е очаквало конфликта с Георги да ескалира, а те си простиха и сближиха още повече. Smiley

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 22:03 от Cafelate

# 96
  • София
Нещо се бъркаш, няма го Ванката на снимката. Странно, че липсва Павката. Но да, нищо ново, то се знаеше, че се познават, не са го крили, продукцията даже ги насърчи, слагайки ги и по общи стаи.

# 97
А този вляво с шарените гащетки не е ли Ванката? Flushed

# 98
А този вляво с шарените гащетки не е ли Ванката? Flushed
Ванката Джаферович.

# 99
  • София
Това е Крум. Ванката е много по-изчистен и без такива татуси.

# 100
Дааа, Крум, забравих, че беше участник. Мерси, Ния! Simple Smile
Ванката да ми прости, с червените гащи не го познах, сега пък с жълтите го припознах...

# 101
  • Враца
Тази вечер, на Речка (една от спирките на ботевите четници) , видях Ермина.  Беше с баща си и едно друго момче. Цецо не го видях.
Явно участват в похода, защото бяха с туристически дрехи. Тя изглежда добре, свежа.  Времето беше ужасно, кално и валеше дъжд, но тя е свикнала да оцелява. Ще издържи Simple Smile

# 102
  • София
Причината Едис, Цветелин и Ермина, да не поддържат връзка, едва ли е само в Едис. Те не бяха близки и по време на снимките, не виждам какво общо биха имали.

--
Неделчо има остър ум, но се оказа, че има ред пил /женомразки подкаст така че минус за него.
Истинско разочарование, което променя изцяло мнението ми за него.

# 103
  • earth
Защо смятате, че ред пил = женомразство?

Неделчо по-скоро обича жените, отколкото да го мрази Simple Smile

# 104
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kaкво е това ред пил? Red pill?
Неделчо в Игрите го гледах,в Черешката го гледам,надкастите им също не пропускам.
Имам си изградена представа за него и женомразец е последното нещо,което бих го нарекла.

Общи условия

Активация на акаунт